Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Claire123
    23. Siječanj 2024. 11:33

Jeleenaa - nekima pomažu bademi, djumbir, menta, možda da s time pokušaš. Meni su mučnine intenzivnije zadnjih par dana, cijela sam nikakva, najgore mi je kad perem zube, odmah imam nagon, ali nije strašno kao tebi. Sretno svim curama :)

32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
    AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
    missed ab.-2023. - 9 + 5
    01/2024 - imamo +
    T: 19.9.2024.
    Clexane 0.4 💉

Jeleenaa
    23. Siječanj 2024. 13:56

Claire123

Jeleenaa - nekima pomažu bademi, djumbir, menta, možda da s time pokušaš. Meni su mučnine intenzivnije zadnjih par dana, cijela sam nikakva, najgore mi je kad perem zube, odmah imam nagon, ali nije strašno kao tebi. Sretno svim curama :)

Pokusacu, hvala na savjetu. Drzi se. Znaci dolazimo polako svi u istu fazu.

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    5.1.2024 pozitivan test ✅️
    29.2 Nipti double +, nalaz uredan
    Čekamo dječaka 💙
    Termin: 13.9
    28.8. Naredni pregled ❤️

Zvončica0401_
    23. Siječanj 2024. 14:36

Petra110622

Sretno na pregledima svim curama 🙏
    Ja sam po zadnjoj M 4+5, grudi na dodir bolne i stomak zagrci ponekad… mucnina jos nemam… strah me je li sve dobro, ali ne mogu napravit nista, jedino da izvadim betu, ali mislim da mi ne treba taj dodatni stres

Ja sam ista kao i ti i takodjer imam bolne grudi i povremene grceve u trbuhu. Jako lose spavam, vrtim se, budim, ali i inace imam problem s tim, pa ne znam jel to povezano sa trudnocom. Imala sam povisen apetit, aki s skuzila da je to od Solgar prenatalnih kapsula tako da to jednu pijem ujutro, a jednu navecer pred spavanje. Isto sam mislila vadit betu, ali mislim da necu. Takodjer sam odlucila i smanjit i forum i citanje po netu. Naletim na dosta stvari koje me uznemire i onda se bespotrebno opterecujem. Nismo svi isti i ne moze nam svima niti biti isti simptomi, niti trudnoca. Bit ce onako kako je Gospodin odlucio i ja predajem sve Njemu u ruke. Neka bude po volji Njegovoj. 🙏❤️

21.12.2023. zadnja M
    11.01. ➕️😍
    05.02. -prvi pregled, ❤️ kuca 🙏
    06.03. Nifty plus - stiže nam curica 🩷
    26.09.2024.- Termin porođaja 🧸🎀
    08.04. -Idući pregled

melas
    23. Siječanj 2024. 16:53

Evo mene ponovo, nisam mirna jer jutros skroz negativno i sad kupim clear blu i ne znam kako ovo izgleda, moze li biti pozitivno ili je evaporacijska? Ipak za 3 dan kasnjenja bi trebalo biti jače tamno 😭

https://ibb.co/4pVZSj5 [ibb.co]

Jeleenaa
    23. Siječanj 2024. 17:15

melas

Evo mene ponovo, nisam mirna jer jutros skroz negativno i sad kupim clear blu i ne znam kako ovo izgleda, moze li biti pozitivno ili je evaporacijska? Ipak za 3 dan kasnjenja bi trebalo biti jače tamno 😭

Pozitivan test 🤞

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    Čekamo dječaka 💙
    28.8. Naredni pregled ❤️

Petra110622
    23. Siječanj 2024. 17:32

melas

Po meni je ovo pozitivan test, mozda ti je bila kasnija O

👩 29 👨 30
    💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
    21.12.'23 zadnja M
    16.1.'24 ➕
    15.2. Imamo otkucaje ❤
    25.4. dječak 👶💙🧸
    19.6. iduci pregled

Jeleenaa
    23. Siječanj 2024. 17:41

Petra110622

melas

Odmah sam na prvu rekla.da je pozitivan, a sada gledam jel ovo onaj sto treba biti crtica ili plusic?

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    Čekamo dječaka 💙
    28.8. Naredni pregled ❤️

melas
    23. Siječanj 2024. 17:47

Jeleenaa

Petra110622

melas

Odmah sam na prvu rekla.da je pozitivan, a sada gledam jel ovo onaj sto treba biti crtica ili plusic?

Ovo je onaj što ide plusic ... vertikalnu i vidim i ne vidim 

nora3001
    23. Siječanj 2024. 18:11

Petra110622

Ja sam po zadnjoj M 4+5, grudi na dodir bolne i stomak zagrci ponekad… mucnina jos nemam… strah me je li sve dobro, ali ne mogu napravit nista, jedino da izvadim betu, ali mislim da mi ne treba taj dodatni stres

Ja sam mislila da jedina ja paničarim😂
    Imam vise straha i negativnih misli nego srece iz straha od razocarenja.
    I ja sam mislila vadit betu jer me drzavna ginekologica  narucila tek za mjesec dana ali sam imala srece sto inace na preglede idem privatno preko dodatnog osiguranja Croatia. Prije nego sam i saznala da sam trudna poslala sam mail prije dva mjeseca za pregled koji radim jednom godisnje i jucer mi poslali zermin 7.2.😊😊
    Tako da dva tjedna je lakse sacekat nego mjesec dana.👌

👩🏻34🧔🏻‍♂️31
    🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻‍❤️‍👨🏻
    🏥prvi pregled 31.1.24.
    Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
    🩸25.12.2023.
    ➕18.01.2024.
    💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
    🩷🩷it’s a girl🩷🩷
    🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
    url=https://www.tickerfactory.com]

nora3001
    23. Siječanj 2024. 18:14

Zvončica0401_

Petra110622

Ja sam ista kao i ti i takodjer imam bolne grudi i povremene grceve u trbuhu. Jako lose spavam, vrtim se, budim, ali i inace imam problem s tim, pa ne znam jel to povezano sa trudnocom. Imala sam povisen apetit, aki s skuzila da je to od Solgar prenatalnih kapsula tako da to jednu pijem ujutro, a jednu navecer pred spavanje. Isto sam mislila vadit betu, ali mislim da necu. Takodjer sam odlucila i smanjit i forum i citanje po netu. Naletim na dosta stvari koje me uznemire i onda se bespotrebno opterecujem. Nismo svi isti i ne moze nam svima niti biti isti simptomi, niti trudnoca. Bit ce onako kako je Gospodin odlucio i ja predajem sve Njemu u ruke. Neka bude po volji Njegovoj. 🙏❤️

Slazem se s tobom, sto vise citam to sam nervoznija😞

👩🏻34🧔🏻‍♂️31
    🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻‍❤️‍👨🏻
    🏥prvi pregled 31.1.24.
    Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
    🩸25.12.2023.
    ➕18.01.2024.
    💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
    🩷🩷it’s a girl🩷🩷
    🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
    url=https://www.tickerfactory.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.