Jutro opet mi mijenjaju situaciju danas će odlučiti šta samnom nisu me inducirali jer nije ugrožen moj život i bebin toliko me strah kao nikad u životu za 2 dana je punih 24 tjedna strah me više kada vidim krv evo da sam znala da će ovako biti nebi išla u trudnoću 😔 uglavnom i meni je neka bakterija daju mi stalno antibiotik Sumamed i Još neke nemam pojma strah me šta će biti samnom i sa bebom😞bas mi je zao kad citam ovo.. nadam se da će sve na kraju završiti dobro🤞🏽
Reci mi da li si možda iz Pule? Prijateljica mi radi na pedijatriji u Puli i bas mi je nedavno rekla kako je došla jedna žena sa istom situacijom
Jesam iz Pule sam prebačena u Rijeku 😔 jučer mi padaju neki ugrušci krvi ja ne znam nitko nema ovakav slučaj baš me snašlo 😞
Jutro opet mi mijenjaju situaciju danas će odlučiti šta samnom nisu me inducirali jer nije ugrožen moj život i bebin toliko me strah kao nikad u životu za 2 dana je punih 24 tjedna strah me više kada vidim krv evo da sam znala da će ovako biti nebi išla u trudnoću 😔 uglavnom i meni je neka bakterija daju mi stalno antibiotik Sumamed i Još neke nemam pojma strah me šta će biti samnom i sa bebom😞bas mi je zao kad citam ovo.. nadam se da će sve na kraju završiti dobro🤞🏽
Reci mi da li si možda iz Pule? Prijateljica mi radi na pedijatriji u Puli i bas mi je nedavno rekla kako je došla jedna žena sa istom situacijomJesam iz Pule sam prebačena u Rijeku 😔 jučer mi padaju neki ugrušci krvi ja ne znam nitko nema ovakav slučaj baš me snašlo 😞
A onda mi je sigurno za tebe rekla.. jako mi je zao. Nadam se da će sve dobro završiti ❤️
Snowwhite1410 mislim na tebe ♥️ i nadamo se najboljem mogucem. Sve to netko gore vidi 🥹
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Samo da javim da je pregled dobro prosao i cekamo curicu 🩷
Cestitam 💗Mene od subote boli lijeva strana trbuha povremeno ali danas bas od jutra, vjerojatno od rastezanja maternice i svih promjena koje se dogadaju u trbuhu. Kad lagano hodam onda mi je najbolje a sjediti mi je najteze, nikako se namjestiti
22.03.2024. + 😇
26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗
Drage cure, čitam vas, ali nikako se javiti kako su me skinuli ovaj mjesec sa strogog mirovanja pa da obavim sve jer ne znam do kad će ova idila drugih tromjesečja trajati🫣😆
Snowwhite, strašno mi je žao što te sve snašlo, u mislima i molitvama si mi već danima i nadam se da će sve na kraju ipak imati sretan ishod🙏🏼❤️ ovo su još rani tjedni za porod, ali evo i ja znam jednu ženu što sada ima 60ak godina, rodila se u tim tjednima u onim vremenima i sve je na kraju super ispalo, žilava i zdrava je cijeli život te je majka više djece, tako da nadajmo se najboljem. Vjerujem da nema riječi kojima bi te bilo tko od nas utješio, ali iznimni pozitivni slučajevi ipak postoje; i Željka je primjer🩷
Čestitke svim drugim curama na lijepim vijestima.
Od stvari, kupila sam kolica Bugaboo Cam3, lagana su- lakša od drugih u toj kategoriji, a mogu na sve terene i to je bilo presudno nakon što smo ih sve isprobali.
Evo i slika trbušćića https://ibb.co/P6v31rk - kao što vidite zaokružila sam se🤣zadnja dva tjedna pupo raste iz dana u dan, srećom sve u stomak!
32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
missed ab.-2023. - 9 + 5
01/2024 - imamo +
T: 19.9.2024.
Clexane 0.4 💉
Cure, mislite li kupovati ogradice i zaštite za krevetiće? Čitam na netu da se ne preporučuju, da bi bebe trebale imati samo dobro zategnutu donju navlaku za madrac i spavati u vreći koja je prilagođena godišnjem dobu i temperaturi.
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀
Cure, mislite li kupovati ogradice i zaštite za krevetiće? Čitam na netu da se ne preporučuju, da bi bebe trebale imati samo dobro zategnutu donju navlaku za madrac i spavati u vreći koja je prilagođena godišnjem dobu i temperaturi.
Ja imam u planu da kupim ogradice. Onda su mi vec majke rekle da nije dobro da uzmem one naj napuhanije kao jastucice da nije dobro za bebu, pa sada nisam pametna. A mislila sam da sa 3 strane budu ogradice i sa jedne pletenica. Sto se tice posteljine kupicu odma sve, a svi za pocetak savjetuju vrecu za spavanje, tako da cu nju nabaviti
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Meni se isto bas jako zaokruzio, odnosno samo mi naglo buknio https://ibb.co/JBGnTgF :)
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Drage mame, zvali su me sa Sv.Duha i savjetovali da s obzirom na dobar Nifty ako želim napravim aminocintezu a ne biopsiju korionskih resica.
Ima li netko iskustva s aminocintezom ili poznate nekog da je to radio?
Ja sam mislila kao pa super Ajde Napravit ću bilo šta i sad budala išla citat svašta pa se isprepadala
Sortiraj odgovore
Najstariji