Cure da se javim… u ponedjeljak sam vadila betu i bila je 17500 a danas nakon 48 sati je 26700. Raste al se ne dupla 🥺 bas sam u strahu… nikakvih krvarenja za sad…
Probaj se opustiti. Ja prva nisam vadila betu pa ne znam stanje, a mozda je isto. Bice to sve dobro 🤞🤞☺️
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Cure da se javim… u ponedjeljak sam vadila betu i bila je 17500 a danas nakon 48 sati je 26700. Raste al se ne dupla 🥺 bas sam u strahu… nikakvih krvarenja za sad…Probaj se opustiti. Ja prva nisam vadila betu pa ne znam stanje, a mozda je isto. Bice to sve dobro 🤞🤞☺️
Ja isto nisam vadila betu, imam osjecaj da bi se jos vise brinula ako nije isto kao nekome drugome, a ne mora znaciti da je ikakva panika. Polako docekat pregled pa cu vidjeti situaciju 😊
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Pozdrav cure.
Prvi puta pisem ovdje jer prvi puta imam pozitivne testove..
Zadnja mj mi je bila 20.12, docek nove je bio pun pogodak i 12.1 blago pozitivan test.
Svaki naredni dan crta se vidjela sve jace.
Trebala sam dobiti sutra. Narucena na prvi pregled 31.1..
Ali ja cesto kroz dan imam bolove kao da cu dobiti svaki cas i to me bas plasi. Grudi su malo bolne ali su ogromne i teske, mucnina je prisutna..
Dali je to sve normalno ?
Danas mi je 3 tj i 6 danCestitam ti. ❤️Kod mene je vrlo slicna situacija. Ja sam zadnju mengu dobila 21.12., a u plodnim danima smo bili vrijedni i cetiri puta smo imali odnose. Ako mene netko pita, 1.1. je bio taj dan kad se bebica zacela. 🥹 Ja sam vrlo brzo dobila pozitivan test 11.1., a mengu sam trebala dobit jucer, 16.1. i hvala Bogu nisam. Jutros sam ponovo pravila test i ➕️ je kao kuca. Isto imam bolove u trbuhu kao pred mengu i takodjer me je bas strah. 😔 Po aplikaciji danas mi je 3+6. Nadam se da ce sve biti u redu. Drzim i tebi i sebi fige. 🥰
Hejj mi smo u dan razlike samo...
Meni je isto boljeo stomak do danas i bas sam se brinula ali kazu cure tu da je normalno..
Vise me neboli nadam se da ni nece vise 👍
Jesi zvala doktora za prvi pregled?
👱♀️28
🧔♂️31
20.12 zadnja mj
12.1 pozitivan testTermin 25.9
It's a girl 🩷👶
Jeleenaa, to ovisi od osobe do osobe, svakako ni u ranoj trudnoći nije preporučljivo dizanje tereta težeg od cca 5-7 kg, no s druge strane ima trudnica koje u jednoj ruci nose djecu od par godina, a u drugoj ruci kolica, bicikl i sl., koje vježbaju s većim utezima sve do x mjeseci trudnoće i sve bude super. Vidi kako se osjećaš, slušaj svoju intuiciju, ako ti bude fizički teško i prestresno u tom pogledu, otvori bolovanje do prvog pregleda, to je još par radnih dana.
32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
missed ab.-2023. - 9 + 5
01/2024 - imamo +
T: 19.9.2024.
Clexane 0.4 💉
Ja cu sutra ponoviti test, ali sad mi je lh trakica pokazala peak kao nikad do sada 🙈🙈🙏
Ja sam jucer i danas izbjegavala dizati teret za svaki slucaj
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Pozdrav cure.
Prvi puta pisem ovdje jer prvi puta imam pozitivne testove..
Zadnja mj mi je bila 20.12, docek nove je bio pun pogodak i 12.1 blago pozitivan test.
Svaki naredni dan crta se vidjela sve jace.
Trebala sam dobiti sutra. Narucena na prvi pregled 31.1..
Ali ja cesto kroz dan imam bolove kao da cu dobiti svaki cas i to me bas plasi. Grudi su malo bolne ali su ogromne i teske, mucnina je prisutna..
Dali je to sve normalno ?
Danas mi je 3 tj i 6 danCestitam ti. ❤️Kod mene je vrlo slicna situacija. Ja sam zadnju mengu dobila 21.12., a u plodnim danima smo bili vrijedni i cetiri puta smo imali odnose. Ako mene netko pita, 1.1. je bio taj dan kad se bebica zacela. 🥹 Ja sam vrlo brzo dobila pozitivan test 11.1., a mengu sam trebala dobit jucer, 16.1. i hvala Bogu nisam. Jutros sam ponovo pravila test i ➕️ je kao kuca. Isto imam bolove u trbuhu kao pred mengu i takodjer me je bas strah. 😔 Po aplikaciji danas mi je 3+6. Nadam se da ce sve biti u redu. Drzim i tebi i sebi fige. 🥰Hejj mi smo u dan razlike samo…
Meni je isto boljeo stomak do danas i bas sam se brinula ali kazu cure tu da je normalno..
Vise me neboli nadam se da ni nece vise 👍
Jesi zvala doktora za prvi pregled?
Da, da kod mene i kod tebe je dan razlike. 🤣 Mene sad kao malo nesto boli, ne kao sinoc, ali nekakav cudan osjecaj kao pred mengu. Nesto se dogadja. 🤣 Nisam jos zvala doktora. Stalno me tako trbuh boli i onda me strah menge. 🥺 Pricekat cu do petka. Ma da, ja sam jako brzo dobila pozitivan test ( 5 dana prije ocekivane M ) i simptome u smislu bolne grudi i trbuh. Cak mi se dan nakon pozitivnog testa, pokazala smedja flekica kad sam se obrisala i mrvica na ulosku. Taj dan me trbuh bas bolio i glava takodjer. Inace mi kod menstruacije to nije uobicajeno, a pogotovo ne pet dana prije.🫢
21.12.2023. zadnja M
11.01. ➕️😍
05.02. -prvi pregled, ❤️ kuca 🙏
06.03. Nifty plus - stiže nam curica 🩷
26.09.2024.- Termin porođaja 🧸🎀
08.04. -Idući pregled
Ja cu sutra ponoviti test, ali sad mi je lh trakica pokazala peak kao nikad do sada 🙈🙈🙏
Ja sam jucer i danas izbjegavala dizati teret za svaki slucaj
I meni su lh trakice sad bile pozitivne kao nikad. Testa mi je sad i jaca od kontrolne. 🤣 A pozitivna trakica mi je bila doslovno u sekundi. 🫢🙏
21.12.2023. zadnja M
11.01. ➕️😍
05.02. -prvi pregled, ❤️ kuca 🙏
06.03. Nifty plus - stiže nam curica 🩷
26.09.2024.- Termin porođaja 🧸🎀
08.04. -Idući pregled
Ja sam jucer i danas izbjegavala dizati teret za svaki slucajI meni su lh trakice sad bile pozitivne kao nikad. Testa mi je sad i jaca od kontrolne. 🤣 A pozitivna trakica mi je bila doslovno u sekundi. 🫢🙏
Takoder 🙈🙈 sutra jedva cekam jutro da popiskim test i da ugledam da je crtica tamnija 🙏
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Cure, koje vitamine pijete ako pijete ili cekate savjet ginekologa?.. Ja sam u prvoj pila premamu, al kak sam imala spontani ne pripisujem tome, ali htjela sam sad promjenit pa sam uzela novalac. I ginekolog je rekao da mogu... I nisam znala da on moze na recept dat bas folnu kiselinu tablete, to su mi rekli u ljekarnoj to cu ga bas pitat. Iako ove tablete sadrze folnu ali budem provjerila jel se može jos i to posebno ili je nepotrebno. Nebi trebalo ni pretjerivat jel..
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Sortiraj odgovore