Cestitam svima na dobrim pregledima. Meni moj svaki put da, zadnji put sam 4slikice dobila. Al mozda igra ulogu jer je poluprivatnik. Ii da onaj dan kad sam pitala za baby doppler ja ga isto tak i narucila bilo je jednostavno jace od mene. I cujem srce :) na kutiji pise od 16tj,na netu citam od 14tj a neke su uspjele naci i od 9tj. Ja sam 13tj sutra, i nije da nadjem odmah od prve al sad je nekako vise nize pa brzo pronadjem. Rekla sam da nije mjerodavno i ako ne cujem, znm da to ima i minusa i pluseva al evo za sad je bas top.
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Ja već mogu album napravit koliko slikica imam 😂😍 uvik dobijem po 3-4-5 slikica…
👩🏼 30
👨🏻 30
1. trudnoća
5.1. ➕ // Nitfy Plus - čekamo curicu 🩷
Termin poroda: 12.9. 🙏🏼
Ja već mogu album napravit koliko slikica imam 😂😍 uvik dobijem po 3-4-5 slikica…
Ajme sad sam pročitala “kod državnog ginekologa”… ovo moje je kod privatnog 😕
👩🏼 30
👨🏻 30
1. trudnoća
5.1. ➕ // Nitfy Plus - čekamo curicu 🩷
Termin poroda: 12.9. 🙏🏼
Evo i nas…🙂 obavili sve pretrage ali jos nisam dobila rezultat probira.
Mjerenja su bila normalna fali krvna slika.
Sad smo 11+6.
Tsh mi je povecan 4,0 tako da moram u ponedjeljak opet vadit krv i kod endokrinologa pa da vidi za terapiju.
Koliko se sjecam nikad nisam imala problema sa stitnjacom ali eto sad je poviseno. Nadam se da nece biti vecih problema.
Iduci pregled imam 15.4.
Čestitam curkama na super pregledima,citam vas redovito❤️
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
url=https://www.tickerfactory.com]
Ja sa svakog pregleda imam sličicu, nisam kod privatnika. Ali isto tako je to divota od 2D tako da se na tim istim slikama ne kuži niš pod milim Bogom 🙈😂😂😂
Bitno da se lijepo vidi dok mi pokazuje za vrijeme ultrazvuka..ali slike su baš grozno nekvalitetne 😀
Koja je razlika između komplikacija i dopusta trudne radnice? Nisam iskreno nikad čula za to. Meni su sad odmah komplikacije otvorili, iako mi ovo drugo zvuči smislenije jer nikakvih komplikacija nemam, samo su uvjeti na poslu takvi da definitivno nisu za trudnicu
Hvala svima 🥰 također čestitam ostalima na uspješnim pregledima 😊
Marija, idem samo na ponovno vađenje krvi, ne na OGTT.
Ja uvijek dobijem 1 slicicu, zapravo ih samo dvije imam do sada.
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
Ja sam u drzavne ginekologice i do sada mi je dala sliku na oba pregleda 🥰
👩🏻 29 👨🏻 30
21.12. ZM
16.01. ➕
26.09. TP
15.02. 13mm, imamo otkucaje ❤
25.04. 💙
17.07. iduci pregled
Koja je razlika između komplikacija i dopusta trudne radnice? Nisam iskreno nikad čula za to. Meni su sad odmah komplikacije otvorili, iako mi ovo drugo zvuči smislenije jer nikakvih komplikacija nemam, samo su uvjeti na poslu takvi da definitivno nisu za trudnicu
Za komplikacije se dobije 565 €, a za dopust puna plaća (odnosno, prosjek zadnje tri plaće). Dopust, uz uvjet da je trudnoća uredna, moraju odobriti na medicini rada ako potvrde da na poslu postoje štetni faktori koji bi mogli utjecati na trudnoću.
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀
Cure,mozda ce vam zvucati smijesno ali mene je nakakav strah uhvatio🙈...
Hvala Bogu do sada nema nikakvih problema,da nema grceva kad se preforsiram nebi ni osjetila da sam trudna.
Nekako mi je sve cudno nema muke,povracanja,cak su i bolovi u grudima prestali prosli sedmicu.
U obje trudnoce sam od pocetka imala probadanje u donjem dijelu,mirisi mi svi smetali,hrana,voda,ma sve zivo....
A sad nista jedva cekam do pregleda da mi potvrdi trudnocu...Kako je kod vas bilo na pocetku u odnosu na prijasnje trudnoce?
2018-Prva trudnoca u 15 tjednu izgubljena beba zbog hematoma
2020-Druga trudnoca izgurana do kraja sa komplikacijama,ali mali misko je tu😊
04.2024. Nazalost Blight ovum u 8/9 tjedan
17.06.2024 zadnja menstruacija i plusic je tu 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji