Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Premija
    14. Ožujak 2024. 16:31

Marija96

Cure, mene danas evo cjeli dan kao da nesto zateze, kao da imam pritisak odnosno da nekako slikovitije, ko da imam uteg u sebi pa me stisce,steze. I to ne trbuh trbuh nego vise dolje.🤨

Vidim da ti je popustilo, ali samo sam htjela napisati da mene kad i steže onda to bude niže dolje, ne u trbuhu. A druga trudnoca mi cijela prošla u stezanju i pritiscima dole, ko kamen se beba znala stvrdnuti. Najgore mi je bilo tamo oko 24. tj. 

30.09. na svijet stigao naš dječak 💙

LadyD
    14. Ožujak 2024. 17:33

Kejti0000

Pozdrav, cure! Čitam, ali se ne oglašavam zadnjih dana. Čestitam svima novima na trudnoćama i nadam se da će sve do kraja biti super. Također, drago mi je zbog svih uspješnih i urednih pregleda. 🙏🏻😊
    Evo, ja sam se nedavno vratila s pregleda, sve je odlično, hematoma više nema, a veličina odgovara 15+4. 🥰Sljedeći je pregled 18.4., a prije toga moram obaviti anomaly scan u ambulanti. TSH mi je graničan, 2,509 pa moram provjeriti s endokrinologom hoće li mi povisiti dozu Letroxa.

super za dobar pregled ❤️

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Claire123
    14. Ožujak 2024. 18:06

Sad sam pročitala postove od danas, danas samo dobre vijesti! Baš sam sretna i zbog Kejtiooo i zbog Lavandere što je s nama opet!
    Marija96, to stezanje ti je normalno, meni je ovu cijelu trudnoću jako izraženi pritisak niže dolje pogotovo kad dulje sjedim ili se više naprežem. Ako si zabrinuta, a nisi na progesteronskoj terapiji, možeš uvijek s doktorom u tom smjeru pričati, on će znati je li ti potrebna u konkretnom slučaju, mada ako si do sada izdržala bez toga, vjerujem da nije potrebna ni dalje.

32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
    AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
    missed ab.-2023. - 9 + 5
    01/2024 - imamo +
    T: 19.9.2024.
    Clexane 0.4 💉

Marija96
    14. Ožujak 2024. 18:33

Claire123

Sad sam pročitala postove od danas, danas samo dobre vijesti! Baš sam sretna i zbog Kejtiooo i zbog Lavandere što je s nama opet!
    Marija96, to stezanje ti je normalno, meni je ovu cijelu trudnoću jako izraženi pritisak niže dolje pogotovo kad dulje sjedim ili se više naprežem. Ako si zabrinuta, a nisi na progesteronskoj terapiji, možeš uvijek s doktorom u tom smjeru pričati, on će znati je li ti potrebna u konkretnom slučaju, mada ako si do sada izdržala bez toga, vjerujem da nije potrebna ni dalje.

Nije to meni bol nego onako cudno nesta. Nekako kad mi je tako nesto, uvijek mislim to je dobro nesto se dogadja, siri, rasteze a u drugu ruku malo se i zabrines. Nisam jos dogurala do 12-13tj pa ne znam hehe. Al da, i ja msm da je to sve normalno. Ma da na pocetku trudnoce kad sam mu znala rec da me kao ko jajnici bole on je samo rekao ajoj to mogu biti "kontrakcije" maternice ako se ne varam!? Kao to ne mora biti dobro, zato sam najvise pitala dal je normalno, dal to vecina svaka zena ima. 

11.01. ➕
    01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
    22.02. (26.84mm) 😍 👣
    05.03. (49.75mm) 😍
    29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
    22.04. 🩵
    20.5 (603g) 🩵
    17.6. (1042g)
    15.7. (2005g)

12.08. (2617g) 💙

Iduci pregled: 26.8.

• Claire123
    14. Ožujak 2024. 18:36

Blizu si 13.tt🍾 sitno brojimo! Ma ta stezanja, bockanja, pristiskanja, to je normalno, pogotovo onda kad se umiriš nakon nekog vremena prestanu i onda znaš da je sve ok.🙏🏼😊

32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
    AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
    missed ab.-2023. - 9 + 5
    01/2024 - imamo +
    T: 19.9.2024.
    Clexane 0.4 💉

Macuhica
    14. Ožujak 2024. 18:59

LadyD

dobrodosla ❤️
    kad ti je termin poroda i kada imas iduci pregled da te upisem 😉

hvala 
    termin bi trebao biti 1.11.2024. a iduci pregled mi je 18.3. 

LadyD
    15. Ožujak 2024. 06:37

dobro jutro svima, znaci snovi su mi toliko zivotopisni da sam si bila na partiju, zgodna, u stiklama, uska haljina, frizura top, ljepo papala, podruzila se sa starim prijateljima a tek stomak... ko top model... tocno mi se zao probudit al mjehur hoce svoje 🤣🤣🤣🤣🤣 i sad si mislim kako moram kupit gacice broj vece... polako i ove zuljaju 🤣🤣🤣🤣 nisam napisala al brojim +1 kg od zadnjeg pregleda 😅

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    15. Ožujak 2024. 06:38

pregledi:

ozujak:
    kaća 4.3. ?
    nora 15.3.
    premija 15.3.
    teicaa 15.3.
    merima 16.3.
    macuhica 18.3.
    marta 18.3.
    misko 19.3.
    clarie 20.3.
    tinchi 20.3.
    DonnaP 22.3.
    Mini 22.3.
    Lavendera 22.3.
    arianne 25.3.
    željka 27.3.
    petra 29.3.
    marija69 29.3

travanj:
    lol 3.4.
    sparkle 3.4.
    snowwhite 4.4
    jeleenaa 8.4.
    ivonab 18.4
    kejtioooo 18.4

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Popokatepetl
    15. Ožujak 2024. 07:07

LadyD

dobro jutro svima, znaci snovi su mi toliko zivotopisni da sam si bila na partiju, zgodna, u stiklama, uska haljina, frizura top, ljepo papala, podruzila se sa starim prijateljima a tek stomak… ko top model… tocno mi se zao probudit al mjehur hoce svoje 🤣🤣🤣🤣🤣 i sad si mislim kako moram kupit gacice broj vece… polako i ove zuljaju 🤣🤣🤣🤣 nisam napisala al brojim +1 kg od zadnjeg pregleda 😅

Lako tako sanjat 🙈😂♥️
    Ja imam drame svaku noć, sve izmješam, iz serija iz knjiga, neke ljude iz pravog života koje nisam vidjela godinama, a bome sam pretprošlu noć i od krokodila bježala 😂😂😱
    Sad mi je smiješno, kad me budi po noći ili kad se ujutro probudim a otkucaji dupli mi nije nimalo🤦🏼‍♀️

Ja nekako imam osjećaj da sam krenula u plus, i dalje nosim traperice i ostalu normalnu robu ali počinje mi smetat + imam problema s odlaskom na WC već treći dan pa mislim da sam u biti napuhana ful

snowwhite1410
    15. Ožujak 2024. 07:48

Lavendera

LadyD

Lavenderasamo ti uspori sa svime i budi strpljiva, vjerujem da te je narucila kada moze utvrditi nesto i sigurno poslje toga neces dugo cekati za iduci pregled… vjerujem da se vidi gv u nekom stadiju a ona to najbolje zna… drzi nam se i saljem zagrljaj jer ovaj puta sam nesto posebno sigurna da ce bit sve ok dok te citam 💪❤️ koji datum imas da te upisem 😉

Nadam se i jaa🥰
    22.3 eto je taj pregled pa ce mi onda reci kad ce viti bas prvi uzv kad bi se otkucaji trebali cuti🥰
    A kako meni app racuna, otp bi bio 20.11.😊

Lavandera čestitke 😍❤️❤️❤️❤️ drago mi je da si se vratila 🥰 čestitke curama na super pregledima 🍀🤞🤰 sve nas je više 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.