Pozdrav ljudi,
evo u 10. tjednu trudnoce sam vam se i ja odlucila pridruziti 😊
Prva je trudnoca, za sada je sve u redu, a ja moram priznati da se prilicno osjecam da sam pala s Marsa u sve ovo iako je trudnoca planirana 😅
Ali tu sam i vjerujem da cete mi, a onda i s vremenom da cemo si biti od pomoci 😁
Pozdrav cure, imala sam pozitivan test 8.3. Mjesec prije bikemijska. U srijedu mi je beta bila 980 al se jos nista nije vidjelo. Kaze ginekolog da je to ok i da dodem sutra kad bi se trebalo nesto vidjeti. Ovo bi mi bila 4. trudnoca, a nemam nijedno dijete... sad su me pocele grudi manje boliti, nisu pune i ne osjecam mucnine kako u prvoj trudnoci u kojoj sam najdulje izgurala. Uglavnom prestrasila sam se da ce mi sutra opet reci neke negativne vijesti... ima li koja slicna iskustva pa da je na kraju sve bilo ok?
Anny, čestitam, to je dobra beta! Tek iza 1000 se nešto vidi. Ja sam tih prvih tjedana (dana trudnoće) imala razne oscilacije u simptomima, od dana do dana, od sata do sata, pa bole grudi, pa ne bole grudi, itd...i evo tako je i sada, tako da misli pozitivno i sutra ćeš više znati!🙏🏻❤️
32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
missed ab.-2023. - 9 + 5
01/2024 - imamo +
T: 19.9.2024.
Clexane 0.4 💉
Hvala puno Claire :) vidim da imamo i slicne mutacije, samo sto sam ja mthfr homo. Jesu te stavili na clexane od + il od otkucaja?
Od vidljive gestacijske vrećice na UZV-u, pratila se beta i čim je bila vidljiva gv na uzv-u, isti dan su me stavili na Clexane (imala sam i preporuku od hematologa isto).
32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
missed ab.-2023. - 9 + 5
01/2024 - imamo +
T: 19.9.2024.
Clexane 0.4 💉
Danas sam napravila testić 3 dana prije očekivane M i bio je pozitivan (slaba crtica ali je ipak tu) tako da vjerujem da ćemo se pratiti tu do zime ♥️
dobrodosla❤️, javi kad dogovoris termin 😉
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
marijana popravljeno 😁izbrisano jer nemamo za sada dvije sa istim nikom😉, ja sam proslu t dugo pila cak mislim da sam negdje do sredine drugog trom… a evo s ovom je rekla da nastavim do iduceg pregleda pa ce odlucit za dalje dali cu trebat, meni je wacher super uzivaj 😉
katarina dobrodosla ❤️ kad ti jetermin i kada imas iduci pregled?
premija super za dobar pregled💪❤️ secer kao i moj 😅 imas termin za iduci?
teicaa super za dobar pregled 💪❤️ upisano 😉
kejtioooo ja slicicu dobijem svaki put isprintanu
mama super za dobar pregled💪❤️ javi datum za listu 😉
nora super za dobar pregled💪❤️ javi obavezno misljenje endrokrin. 😉
misko samo opusteno i mantraj pozitivu, uz tebe smo ❤️💪💪💪💪
jeleenaa sto se tice spavanja kod mene svega ima 😅
clarieja umam onaj U ili V oblik i mislim da je taj obostrani… a krevet je 140 sirok… reci dragom da nekuka😅 moj spava na samom rubu pa onda ja opasana jastukom i jos mala uredno rotira na moju stranu kroz noc 100puta iz svog kinderbeta koji je next verzija (spojen) tako da je moj samo jednom neko jutro ispario u dnevnu oko 4 ujutro 🤣🤣🤣🤣🤣
snowwhite vjerujem da te peru al i to je dobro u jednu ruku, izbacivas van a nezadrzavas, saljem podrsku priji ❤️
merima kako je prosao pregled?
evo da vam se javim jer imam zaostataka malo… izasla sam na teren par dana raditi pa nemam vremena bas za ista.. ako me nema i falim vam da znate da nisam otisla i nestala🤣🤣🤣🤣
Idući pregled 10.4❤️
upisano
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Pozdrav ljudi,
evo u 10. tjednu trudnoce sam vam se i ja odlucila pridruziti 😊
Prva je trudnoca, za sada je sve u redu, a ja moram priznati da se prilicno osjecam da sam pala s Marsa u sve ovo iako je trudnoca planirana 😅
Ali tu sam i vjerujem da cete mi, a onda i s vremenom da cemo si biti od pomoci 😁
dobrodosla ❤️ napisi kada ti je termin i iduci pregled
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Pozdrav cure, imala sam pozitivan test 8.3. Mjesec prije bikemijska. U srijedu mi je beta bila 980 al se jos nista nije vidjelo. Kaze ginekolog da je to ok i da dodem sutra kad bi se trebalo nesto vidjeti. Ovo bi mi bila 4. trudnoca, a nemam nijedno dijete… sad su me pocele grudi manje boliti, nisu pune i ne osjecam mucnine kako u prvoj trudnoci u kojoj sam najdulje izgurala. Uglavnom prestrasila sam se da ce mi sutra opet reci neke negativne vijesti… ima li koja slicna iskustva pa da je na kraju sve bilo ok?
ja saljem podrsku i hug ❤️ također zelim dobrodoslicu i da se nastavimo pratiti 💪❤️
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Sortiraj odgovore
Najstariji