Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Arianne
    16. Ožujak 2024. 19:41

snowwhite1410

Arianne

Jeste uzele jastuk za trudnice i koji?

Ja gledam ovaj, pitam se je li prevelik
    https://jukki.hr/shop/za-mamu/jastuci-u-obliku-slova-v/friends-forever-v-shaped-pillow/

Ja sam uzela freeon pisala sam još prije o tome dali netko preporuča ali nitko nije pisao jer meni je već tjednima teško spavati na boku i kupila sam ali bitno ti je punjenje ono koje je tvrđe tj s onim kuglicama najviše uzimaju trudnice jer drži forumu ja sam ga kupila i stvarno je super 40€ je ali vrijedi jer sam pred prošle godine kupila običan isto jastuk za bočno spavanje i nije mi toliko pomogao tako da ovaj ti ja preporučujem poslat i sliku 😊

Puno hvala! Gdje si ga uzela, imas link?
    A nije preglasan unatoc tim "kuglicama"?

It's a boy 💙

• sanya123
    16. Ožujak 2024. 21:39

Danas sam napravila testić 3 dana prije očekivane M i bio je pozitivan (slaba crtica ali je ipak tu) tako da vjerujem da ćemo se pratiti tu do zime ♥️

16.03.2024. +
    11.04.2024. ♥️
    25.04.2024. 22 mm
    13.05.2024. 52 mm
    17.05.2024. nipt ✅ curica ♥️
    15.07.2024. 391 gram 🌞
    26.08.2024. 1100 g 🌞
    27.09.2024. 1800 g 🌞
    14.10.2024. 2100 g 🌞
    08.11.2024. 2775 g ☀️
    Termin 27.11.2024.

mama94
    17. Ožujak 2024. 01:14

LadyD

marijana popravljeno 😁izbrisano jer nemamo za sada dvije sa istim nikom😉, ja sam proslu t dugo pila cak mislim da sam negdje do sredine drugog trom… a evo s ovom je rekla da nastavim do iduceg pregleda pa ce odlucit za dalje dali cu trebat, meni je wacher super uzivaj 😉
    katarina dobrodosla ❤️ kad ti jetermin i kada imas iduci pregled?
    premija super za dobar pregled💪❤️ secer kao i moj 😅 imas termin za iduci?
    teicaa super za dobar pregled 💪❤️ upisano 😉
    kejtioooo ja slicicu dobijem svaki put isprintanu
    mama super za dobar pregled💪❤️ javi datum za listu 😉
    nora super za dobar pregled💪❤️ javi obavezno misljenje endrokrin. 😉
    misko samo opusteno i mantraj pozitivu, uz tebe smo ❤️💪💪💪💪
    jeleenaa sto se tice spavanja kod mene svega ima 😅
    clarieja umam onaj U ili V oblik i mislim da je taj obostrani… a krevet je 140 sirok… reci dragom da nekuka😅 moj spava na samom rubu pa onda ja opasana jastukom i jos mala uredno rotira na moju stranu kroz noc 100puta iz svog kinderbeta koji je next verzija (spojen) tako da je moj samo jednom neko jutro ispario u dnevnu oko 4 ujutro 🤣🤣🤣🤣🤣
    snowwhite vjerujem da te peru al i to je dobro u jednu ruku, izbacivas van a nezadrzavas, saljem podrsku priji ❤️
    merima kako je prosao pregled?

evo da vam se javim jer imam zaostataka malo… izasla sam na teren par dana raditi pa nemam vremena bas za ista.. ako me nema i falim vam da znate da nisam otisla i nestala🤣🤣🤣🤣

Idući pregled 10.4❤️

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20769;32/st/20240906/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/43fa/preg.png

03/2022.-blight ovum,kiretaza u 9.tj.
    08/2023.-spontani pobačaj 6.tjedan

12/2023.-nova trudnoća🌈
    01.03.2024.-nifty uredan,curica

Melodie
    17. Ožujak 2024. 06:37

Girls, moze li me neko utjesit haha. Moram priznat sa sam zadnje vrijeme bas u u nekom stresu  i ostala sam trudna u takvom stanju. Ali jutros kad sam se probudila trni mi lijeva ruka, tocnije zadnja dva prsta na livjevoj ruci i cijela podlaktica, do lakta. Primejtila sam da sam u snu skinula i veru s ruke ocito sam u snu osjecala nesto. Ovo vjerojatno nije povezano s trudnocom iako mi se anksioznost i uzlupano srce dok spavam pojavile odkad znam da san trudna., sad sam se pripala da nije srce 😂  Nekidan sam bila u lijecnice opce prakse koja me poslusala i rekla da srce lijepo kuca i nije po njoj bilo potrebe za ekgom. Nadam se da je samo anksioznost. Ima li ikoja od vas da joj je ikad tako slicno bilo s tin trncima? 

🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀

snowwhite1410
    17. Ožujak 2024. 06:45

Arianne

snowwhite1410

Arianne

https://jukki.hr/shop/za-mamu/jastuci-u-obliku-slova-v/friends-forever-v-shaped-pillow/

Ja sam uzela freeon pisala sam još prije o tome dali netko preporuča ali nitko nije pisao jer meni je već tjednima teško spavati na boku i kupila sam ali bitno ti je punjenje ono koje je tvrđe tj s onim kuglicama najviše uzimaju trudnice jer drži forumu ja sam ga kupila i stvarno je super 40€ je ali vrijedi jer sam pred prošle godine kupila običan isto jastuk za bočno spavanje i nije mi toliko pomogao tako da ovaj ti ja preporučujem poslat i sliku 😊

https://www.babycenter.hr/bubaba-by-freeon-jastuk-za-trudnicu-i-dojilju-zuta-srca-1167426.html to je taj ali možeš si ići pogledat u baby centar mislim meni taj stvarno odgovara baš ga volim ☺️ možda će tebi drugi ali ja ti ovaj preporučujem meni je rekla prodavačica da ga mogu i isprobati ako mi ne odgovara da ga vratim ali mi je stvarno super 

snowwhite1410
    17. Ožujak 2024. 06:45

snowwhite1410

Arianne

snowwhite1410

Arianne

https://www.babycenter.hr/bubaba-by-freeon-jastuk-za-trudnicu-i-dojilju-zuta-srca-1167426.html to je taj ali možeš si ići pogledat u baby centar mislim meni taj stvarno odgovara baš ga volim ☺️ možda će tebi drugi ali ja ti ovaj preporučujem meni je rekla prodavačica da ga mogu i isprobati ako mi ne odgovara da ga vratim ali mi je stvarno super

E da i nije glasan uopće kao i normalan jastuk 

snowwhite1410
    17. Ožujak 2024. 06:49

Melodie

Girls, moze li me neko utjesit haha. Moram priznat sa sam zadnje vrijeme bas u u nekom stresu i ostala sam trudna u takvom stanju. Ali jutros kad sam se probudila trni mi lijeva ruka, tocnije zadnja dva prsta na livjevoj ruci i cijela podlaktica, do lakta. Primejtila sam da sam u snu skinula i veru s ruke ocito sam u snu osjecala nesto. Ovo vjerojatno nije povezano s trudnocom iako mi se anksioznost i uzlupano srce dok spavam pojavile odkad znam da san trudna., sad sam se pripala da nije srce 😂 Nekidan sam bila u lijecnice opce prakse koja me poslusala i rekla da srce lijepo kuca i nije po njoj bilo potrebe za ekgom. Nadam se da je samo anksioznost. Ima li ikoja od vas da joj je ikad tako slicno bilo s tin trncima?

To ti je isto normalno i meni isto je na početku trudnoće tako znalo kucati srce jače kako da kažem i to je zato jer tijelo sada radi puno više posla i zato je tako a za te grčeve i oni se pojavljuju pomaže magnezij ali ja Još ga nisam išla kupit meni prošlu trudnoću su bili takvi grčevi da sam se znala probuditi i toliko je volio da sam plakala a to je bilo u kasnijim tjednima sad me isto tako uhvatila noga zglob baš boli 

Melodie
    17. Ožujak 2024. 07:00

snowwhite1410

Melodie

Girls, moze li me neko utjesit haha. Moram priznat sa sam zadnje vrijeme bas u u nekom stresu i ostala sam trudna u takvom stanju. Ali jutros kad sam se probudila trni mi lijeva ruka, tocnije zadnja dva prsta na livjevoj ruci i cijela podlaktica, do lakta. Primejtila sam da sam u snu skinula i veru s ruke ocito sam u snu osjecala nesto. Ovo vjerojatno nije povezano s trudnocom iako mi se anksioznost i uzlupano srce dok spavam pojavile odkad znam da san trudna., sad sam se pripala da nije srce 😂 Nekidan sam bila u lijecnice opce prakse koja me poslusala i rekla da srce lijepo kuca i nije po njoj bilo potrebe za ekgom. Nadam se da je samo anksioznost. Ima li ikoja od vas da joj je ikad tako slicno bilo s tin trncima?

To ti je isto normalno i meni isto je na početku trudnoće tako znalo kucati srce jače kako da kažem i to je zato jer tijelo sada radi puno više posla i zato je tako a za te grčeve i oni se pojavljuju pomaže magnezij ali ja Još ga nisam išla kupit meni prošlu trudnoću su bili takvi grčevi da sam se znala probuditi i toliko je volio da sam plakala a to je bilo u kasnijim tjednima sad me isto tako uhvatila noga zglob baš boli

Snjeguljice hvalati:) opet si me malo smirila💜 idem sljedeci tjedan na prvi pregled pa cu sve to rec ginekologici. Samo se nesmin dodatno uznemiravat od tih simptoma uh uh :D Valjda ce proc ovo 🙏🏻

🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀

snowwhite1410
    17. Ožujak 2024. 07:08

Melodie

snowwhite1410

Melodie

Snjeguljice hvalati:) opet si me malo smirila💜 idem sljedeci tjedan na prvi pregled pa cu sve to rec ginekologici. Samo se nesmin dodatno uznemiravat od tih simptoma uh uh :D Valjda ce proc ovo 🙏🏻

Hoće sigurno to ti je početak trudnoće svi prolazimo isto ili slično tako da ne birni ja sam se jučer i prekjučer na plakala a čitam i za to da bebu štiti posteljica samo ne znam dali je razvijena u mojim tjednima moram vidjeti ali to jednostavno tako dođe i u trudnoći je mali okidač da počneš plakat ili nešto ti jednostavno smeta 😣 tako je a čekaju nas sad bolji tjedni i onda kraj trudnoće je malo teži ali možemo mi to mi smo lavice 💪

Lavendera
    17. Ožujak 2024. 09:19

sanya123

Danas sam napravila testić 3 dana prije očekivane M i bio je pozitivan (slaba crtica ali je ipak tu) tako da vjerujem da ćemo se pratiti tu do zime ♥️

Dobrodoslaa!🥰 Zelim ti skolski urednu i sto dosadniju trudnocu! 🥰

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.