Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Claire123
    16. Ožujak 2024. 13:52

Samo s jedne strane, muž trenutno glumi jastuk s druge strane😆 neka se jave cure koje imaju obostrani jastuk, i mene zanimaju iskustva. Ostalo mu je mjesta jer imamo 180 x 200 krevet, inače bi bilo isto ok ako je 160 x 200, ali  ako je obostrani jastuk na krevetu 160 x 200, e tu bi već muž lako mogao ispasti iz kreveta 🤣

32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
    AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
    missed ab.-2023. - 9 + 5
    01/2024 - imamo +
    T: 19.9.2024.
    Clexane 0.4 💉

misko123
    16. Ožujak 2024. 14:14

Marija96

misko123

Marija96

misko123

Cure,mozda ce vam zvucati smijesno ali mene je nakakav strah uhvatio🙈…
    Hvala Bogu do sada nema nikakvih problema,da nema grceva kad se preforsiram nebi ni osjetila da sam trudna.
    Nekako mi je sve cudno nema muke,povracanja,cak su i bolovi u grudima prestali prosli sedmicu.
    U obje trudnoce sam od pocetka imala probadanje u donjem dijelu,mirisi mi svi smetali,hrana,voda,ma sve zivo….
    A sad nista jedva cekam do pregleda da mi potvrdi trudnocu…Kako je kod vas bilo na pocetku u odnosu na prijasnje trudnoce?

Ma ja ti kazem da je to sve normalno da se osjecamo ponekad tjeskobno, imamo strah, jer kad pogledas nosis u sebi maleno biće a nisi siguran jel sve u redu jel tako. A to će nas pratit stalno. Mislim da je to okej, samo odmah trebamo prebaciti film i jednostavno misliti da će sve ispasti okej jer se ne smijemo previse brinuti. Koliko si trudna? Meni su obadvije trudnoce sto mogu reci do 8tj bile recimo iste dok je ova sada - recimo da sam svjesnija da sam trudna, em mi muka, povracala sam prije, gadi mi se ovo ono, jela bi sve onda u drugom trenutku sve mi se gadi. Grudi bolne, trbuh ponekad cudno 'boli'…. A opet svaka je trudnoca drugacija. Sve će biti dobro. Kada imas pregled?

Hvala na ohabrenju,sad sam 5+6 tjedana.U utorak imam pregled ali nekako sve neobicno sto nema problema od samog pocetka kao sto je bilo sa obje trudnoce.Kao sto kazes moram se opustiti i misliti pozitivno,kad vec sve ide kako treba.Ali nekako mozak sam vrti hiljadu nekakvih scenarija🤯.

I moja sestra isto usporedjuje proslu trudnocu sa ovom, nemam ove nemam one simptome. Ali cemu samo se zbediras bezveze a svaka trudnoca je svoja za sebe, imas jedno dijete i imat ces drugo, razlicito. Budi i sretna da nemas jake mucnine, povracanja da se ne mucis :) sto ne znaci da nece doci s vremenom hehe. Budi dobro i ja jedva cekam utorak s tobom da dr potvrdi trudnoću.

Uh bas trudim da ne uporedujem ali sve mi nekako novo kao da mi je prva trudnoca,a ne treca😅.Valjda zbog tolikih komplikacija i stresa prije sad mi bas neobicno,iako uzivam sto nemam mucnine nekako mi cudan osjecaj kako sve ide bez problema ako me razumijes🙈🙈 Sretno ti na pregledu💞💞💞

2018-Prva trudnoca u 15 tjednu izgubljena beba zbog hematoma
    2020-Druga trudnoca izgurana do kraja sa komplikacijama,ali mali misko je tu😊
    04.2024. Nazalost Blight ovum u 8/9 tjedan
    17.06.2024 zadnja menstruacija i plusic je tu 😊

Marija96
    16. Ožujak 2024. 14:34

Hej jel mi netko moze pojasniti😅😅 meni moj zarucik to stalno govori ali ja ne kuzim 😆😆 kak se to gleda i racuna, ja sam npr danas 13tj0dana a pise 14 tjedan. Jer cim si 13tj 2 dana vec si usla u 14tj!? I sad mi nije jasno na aplikaciji citam za 14tj sta se dogadja ili za 13tjedan🤣🤣🤣 i ne znam jel sad kazem da sam 13 tj ili 14tj..ili usla u 14tj hahha. Previse brojeva matematike🙈🙈🙈🙈

11.01. ➕
    01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
    22.02. (26.84mm) 😍 👣
    05.03. (49.75mm) 😍
    29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
    22.04. 🩵
    20.5 (603g) 🩵
    17.6. (1042g)
    15.7. (2005g)

12.08. (2617g) 💙

Iduci pregled: 26.8.

• Arianne
    16. Ožujak 2024. 15:29

Marija96, e meni to nije niti jasno, isto se to pitam.

To je ko fora s godinama valjda, ako imas npr 35 god i 4 mjeseca neki kazu da si usla u 36-tu. Ali ja to ne priznam. 😂😂

It's a boy 💙

• Arianne
    16. Ožujak 2024. 15:46

Jeste uzele jastuk za trudnice i koji?

Ja gledam ovaj, pitam se je li prevelik
    https://jukki.hr/shop/za-mamu/jastuci-u-obliku-slova-v/friends-forever-v-shaped-pillow/

It's a boy 💙

snowwhite1410
    16. Ožujak 2024. 15:57

Arianne

Jeste uzele jastuk za trudnice i koji?

Ja gledam ovaj, pitam se je li prevelik
    https://jukki.hr/shop/za-mamu/jastuci-u-obliku-slova-v/friends-forever-v-shaped-pillow/

Ja sam uzela freeon pisala sam još prije o tome dali netko preporuča ali nitko nije pisao jer meni je već tjednima teško spavati na boku i kupila sam ali bitno ti je punjenje ono koje je tvrđe tj s onim kuglicama najviše uzimaju trudnice jer drži forumu ja sam ga kupila i stvarno je super 40€ je ali vrijedi jer sam pred prošle godine kupila običan isto jastuk za bočno spavanje i nije mi toliko pomogao tako da ovaj ti ja preporučujem poslat i sliku 😊

snowwhite1410
    16. Ožujak 2024. 15:59

Ja jučer i danas stalno imam neki nalet emocija izgleda da me počeo prati hormoni tako je bilo i u prošloj trudnoći samo najednom počnem plakat i baš na mene sve utječe 😪 jedna prijateljica mi se rastaje muž je prevario i to me baš pogodilo 😭ja plačem ko kišna godina znam da ne smijem se nervirati ali eto valjda hormoni jači od razuma 

snowwhite1410
    16. Ožujak 2024. 16:07

https://ibb.co/k3pG4cj evo ako sam dobro jastuk onako je s kuglicama 

LadyD
    16. Ožujak 2024. 17:17

marijana popravljeno 😁izbrisano jer nemamo za sada dvije sa istim nikom😉, ja sam proslu t dugo pila cak mislim da sam negdje do sredine drugog trom... a evo s ovom je rekla da nastavim do iduceg pregleda pa ce odlucit za dalje dali cu trebat, meni je wacher super uzivaj 😉
    katarina dobrodosla ❤️ kad ti jetermin i kada imas iduci pregled?
    premija super za dobar pregled💪❤️ secer kao i moj 😅 imas termin za iduci?
    teicaa super za dobar pregled 💪❤️ upisano 😉
    kejtioooo ja slicicu dobijem svaki put isprintanu
    mama super za dobar pregled💪❤️ javi datum za listu 😉
    nora super za dobar pregled💪❤️ javi obavezno misljenje endrokrin. 😉
    misko samo opusteno i mantraj pozitivu, uz tebe smo ❤️💪💪💪💪
    jeleenaa sto se tice spavanja kod mene svega ima 😅
    clarieja umam onaj U ili V oblik i mislim da je taj obostrani... a krevet je 140 sirok... reci dragom da nekuka😅   moj spava na samom rubu pa onda ja opasana jastukom i jos mala uredno rotira na moju stranu kroz noc 100puta iz svog kinderbeta koji je next verzija (spojen) tako da je moj samo jednom neko jutro ispario u dnevnu oko 4 ujutro 🤣🤣🤣🤣🤣
    snowwhite  vjerujem da te peru al i to je dobro u jednu ruku, izbacivas van a nezadrzavas, saljem podrsku priji ❤️
    merima kako je prosao pregled?

evo da vam se javim jer imam zaostataka malo... izasla sam na teren par dana raditi pa nemam vremena bas za ista..  ako me nema i falim vam da znate da nisam otisla i nestala🤣🤣🤣🤣

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

petra11
    16. Ožujak 2024. 19:08

Marija96

Hej jel mi netko moze pojasniti😅😅 meni moj zarucik to stalno govori ali ja ne kuzim 😆😆 kak se to gleda i racuna, ja sam npr danas 13tj0dana a pise 14 tjedan. Jer cim si 13tj 2 dana vec si usla u 14tj!? I sad mi nije jasno na aplikaciji citam za 14tj sta se dogadja ili za 13tjedan🤣🤣🤣 i ne znam jel sad kazem da sam 13 tj ili 14tj..ili usla u 14tj hahha. Previse brojeva matematike🙈🙈🙈🙈

I mene to muci 🤣🤣 ali ako si 13+0, to znaci da si punih 13 tjedana trudna i da si zakoracila u 14 tj... ja bar tako racunam, znaci sad si u 14om tjednu 🤷🏻‍♀️🙈

👩🏻 29 👨🏻 30
    21.12. ZM
    16.01. ➕
    26.09. TP
    15.02. 13mm, imamo otkucaje ❤
    25.04. 💙
    17.07. iduci pregled

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.