hoces ponavljat betu jos jednom?
E to sam malo zbunjena, pitala sam ju kad da ponavljam ako subotom labos ne radi i rekla je da ne trebam ponavljati jer je ona zadovoljna ovom vrijednosti bete… Mene to malo zbunjuje iskreno, ona je rekla da se strpim i opustim da cemo u iduci petak vidjeti sve. Prethodnu trudnocu mi je vodila i stvarno sam zadovoljna njenim pristupom, pa me ovo malo onak zbunilo. Ali evo pokusat cu poslusati njezin savjet pa do petka opusteno pa se nadam da ce barem potvrditi da je u maternici. Iako tad bi bila 5+2, dal se uopce ista moze vidjeti, gv?
Hvala vam na jos jednoj dobrodoslici svim curama💖💖
MiNi1324uh grozno mi je sto ovako sta moras prolaziti. Mucno i za procitati a kamoli za prozivljavati. Cure su ti rekle sve, nemam pametno sta dodati ali glavu gore i drzi se zbog djecice, jedno sto imas kraj sebe a jedno koje nosis, budi hrabra i bori se za svoju djecicu💖
Ja msm da je 5+2 rano, mene nije htio gledat nego me je narucio za tj dana kad sam bila tako 6tj i nešto.
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Lavendera samo ti uspori sa svime i budi strpljiva, vjerujem da te je narucila kada moze utvrditi nesto i sigurno poslje toga neces dugo cekati za iduci pregled... vjerujem da se vidi gv u nekom stadiju a ona to najbolje zna... drzi nam se i saljem zagrljaj jer ovaj puta sam nesto posebno sigurna da ce bit sve ok dok te citam 💪❤️ koji datum imas da te upisem 😉
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Cure, mene danas evo cjeli dan kao da nesto zateze, kao da imam pritisak odnosno da nekako slikovitije, ko da imam uteg u sebi pa me stisce,steze. I to ne trbuh trbuh nego vise dolje.🤨
Mene isto steze, malo boli, kao neki grcici…al ja volim osjetiti to, to mi je znak da se dole sve rasteze i da bebica raste 😅
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Meni je dr.potvrdila na uzv da je ovulacija bila na desnom jajniku i da ga zato mogu tako osjećat i lagana probadanja, povremena bol i čudan osjećaj bez krvarenja kaže da je to normalno...
7.2. + 💙
Termin 13.10.2024.
Hvala na odgovorima. Evo sad se smirilo, nisam bila sigurna jel je to dobra stvar ili sta, kao da me i bubreg onako iza zabolio haha ja se nadam da je to sve od sirenja i svega 🤗
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Pozdrav, cure! Čitam, ali se ne oglašavam zadnjih dana. Čestitam svima novima na trudnoćama i nadam se da će sve do kraja biti super. Također, drago mi je zbog svih uspješnih i urednih pregleda. 🙏🏻😊
Evo, ja sam se nedavno vratila s pregleda, sve je odlično, hematoma više nema, a veličina odgovara 15+4. 🥰Sljedeći je pregled 18.4., a prije toga moram obaviti anomaly scan u ambulanti. TSH mi je graničan, 2,509 pa moram provjeriti s endokrinologom hoće li mi povisiti dozu Letroxa.
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀
Lavenderasamo ti uspori sa svime i budi strpljiva, vjerujem da te je narucila kada moze utvrditi nesto i sigurno poslje toga neces dugo cekati za iduci pregled… vjerujem da se vidi gv u nekom stadiju a ona to najbolje zna… drzi nam se i saljem zagrljaj jer ovaj puta sam nesto posebno sigurna da ce bit sve ok dok te citam 💪❤️ koji datum imas da te upisem 😉
Nadam se i jaa🥰
22.3 eto je taj pregled pa ce mi onda reci kad ce viti bas prvi uzv kad bi se otkucaji trebali cuti🥰
A kako meni app racuna, otp bi bio 20.11.😊
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
e sad lad sam vas popratila…
pregled je super prosao.. kalendarski smo 9+1 a mjere su nam 9+3… nalazi su uredni i trudnoca je za sada skolska💪… bebica je bila okrenuta leđima pa nam je slikica malo neobicna ali bit ce ih jos 😉 secer mi je 5.5. i moram malo pripazit 😅, iduci pregled mi je za 4 tj. 10.4. i terapija je ista do tada… odbila sam prenetalne testove… sta mi je bog namjenio neka tako i bude ❤️
Super za pregled 🤗 Nije ni secer toliko loš, ali eto u trudnoći ispada da je. Ja isto sutra idem da čujem kakav će moj biti, većinom se kreće 5.3 ili 5.4.. I ja ću odbiti prenatalne testove.
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
Whatever, ispričavam se na depresivi. Ne budem više pričala o tome jer realno nikom ne pomaže😊
Jako mi je žao 🤬 Ako imaš potrebu samo napiši kako se osjećaš. Drži se 💚
Drage zene, opet ja
Prosli mj biokem, na kontroli 2tj kasnije sve okej, kaze gin mozete opet u akciju ako zelite. Taman i folikulometriju napravila i tad je bio obecavajuci folikul 23.5mm i taj dan mi je i bila o. Jucer sam trebala dobit, radila test, pozitivan, javila se gin i danas vadila betu, koja je 194, gin zadovoljna a i ja s obzirom da je danas kao 15dpo🥰🥰 Gin me narucila 22.3 u 9h da vidimo dal je u maternici jer kaze kako racuna da bi mogla tad bit beta da bi se trebala makar gestacijska vidjeti🥰
Nadam se da ce ovoga puta biti sve u redu pa da cu se ovog puta i nastaviti druziti s vama
Drago mi je što si ponovno s nama, puno sreće ti želim. Samo strpljivo sada.
Sortiraj odgovore
Najstariji