Pozdrav žene, evo i moke curke su malo uranile.Stigle su 2.9. Hitnim carskim u 33+5. Zasad su jos u inkubatoru,ali samostalno disu,imaju skoro 2 kile i jedva cekamo da nam stignu kuci.Mene su otpustili 3.dan, ali iskreno bas sam razočarana koliko mi sporo ide taj oporavak od carskog, bas me jako boli,istina svaki dan je nijansu manje, ali nekako mi se to cini sporo…
Čestitke i brzi oporavak. Gdje si rodila? Ja sam isto na carski..
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Jagoda01 nije da se veselim tuđoj boli, ali lakse mi je to čut, mislila sam da sam ja pipi...😅 Al dobro,ne znam kako je bilo prije,al sad ranije otpustaju doma.Ja skidam kopce u nedjelju, svi kazu da su bolje, al ja se samo sjetim onog zvuka klamerice i pomislim kak je to u meni, automatski me strah kretat se😅
MomN.93
U petrovoj.Ukrali smo tetki rođendan.
Bila sam otvorena prvo 2-3cm kad sam hospitalizirana, pa 5-6 nakon tjedan dana.I onda opet nakon tjedan sam imala neka neregularna probadanja, ali kroz zdjelicnu kost i bokove, a ne iz leđa.Ni slicno trudovima u prvoj trudnoci.I imala sam pritisak kao da moram na wc...ugl ctg ocitavao bas slabe trudove al ja sam bas imala osjecaj da nes ne stima
Na kraju sam dosla na nekih 7 cm, i napipali rucicu i glavu
🥰
Osla sva sretna i pozitvna u salu, kao kauboj, salila se k sve
I onda kad su krenuli rezat sam se,blago rečeno, usrala🤣
Al skurila sam se,pogotovo kad sam vidila te 2 štruce😍
E i čestitke vama cure :)
Jagoda01 nije da se veselim tuđoj boli, ali lakse mi je to čut, mislila sam da sam ja pipi…😅 Al dobro,ne znam kako je bilo prije,al sad ranije otpustaju doma.Ja skidam kopce u nedjelju, svi kazu da su bolje, al ja se samo sjetim onog zvuka klamerice i pomislim kak je to u meni, automatski me strah kretat se😅
MomN.93
U petrovoj.Ukrali smo tetki rođendan.
Bila sam otvorena prvo 2-3cm kad sam hospitalizirana, pa 5-6 nakon tjedan dana.I onda opet nakon tjedan sam imala neka neregularna probadanja, ali kroz zdjelicnu kost i bokove, a ne iz leđa.Ni slicno trudovima u prvoj trudnoci.I imala sam pritisak kao da moram na wc…ugl ctg ocitavao bas slabe trudove al ja sam bas imala osjecaj da nes ne stima
Na kraju sam dosla na nekih 7 cm, i napipali rucicu i glavu
🥰
Osla sva sretna i pozitvna u salu, kao kauboj, salila se k sve
I onda kad su krenuli rezat sam se,blago rečeno, usrala🤣
Al skurila sam se,pogotovo kad sam vidila te 2 štruce😍
E i čestitke vama cure :)
Ja sam isto u Petrovoj 1.9. Pa pitam jer je samnom u sobi bila cimerica koja je rodila blizanke 🙂 možda si to ti 🙂🙂
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Kiki13 hvala puno! Sretna sam jer kad mi cure stignu kuci ce mi doc patronazna koja ima blizance pa se nadam nekom tips&tricks
MomN.93
Joj tih dana je bilo puno blizanaca😅 Ja sam bila u 312 sa jos 2 mame s blizancima,al njihovi su bili s njima.Cimerica s odjela je bila sobu pored, isto blizanci.
E da, sto se tice spinalne, ja usla u salu sva se tresla od straha, trazila da mi daju nesto za smirenje i meni proslo veselo, pola se ne sjecam🤭
Dobro da znam za iduci put haha, nisam se toliko bojala spinalne kao davanja, jer sam vec prezivila epiduralnu pod uzasnim trudovima pa kao, ne moze bit gore.Osim sta se nisam mogla zgrbit zbog trbuha pa mi je dr malo sjeo na ramena🤣🤣 Pomoglo je svakako da ne mrdam.
Meni je vise bilo ono, sve osjetim, a ne osjetim.Jel znaju oni da ne osjeti?🤣🤣
Jagoda01 ja se tjesim da boli jer zarasta.Mene vise boli mjehur i mokracni kanal.I to kad ustajem i hodam, cak ne toliko kad idem na wc.
Jel imaš kopče ili?
ROĐENE BEBE:
Benkina: 27.07 dečko 💙
MomM.94: 22.08 curica 💜
Jelušićkaa: 23.08 curica 💜
Ann9852: 25.08. dečko 💙
Kiki: 28.08 curica 💜
Amarenna: 28.08 dečko 💙
Mimica91: 29.08 dečko 💙
Ivana: 29.08 curica 💜
MomN.93: 01.09 dečko 💙
Jagoda: 02.09 curica 💜
eva2710: 02.09 dvije curice 💜💜
teich95: 04.09. curica 💜
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Cure hvala na navijanju, evo sinoc ispao krvavi sluzni cep i nesto krvi (imala vaginalni pregled pa vjer zato), krenule neke lagane kontrakcije (menga bol, pritisak na trticu) al sam zaspala i prestalo.
Cekamo, sad ce to 🥰
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Cure hvala na navijanju, evo sinoc ispao krvavi sluzni cep i nesto krvi (imala vaginalni pregled pa vjer zato), krenule neke lagane kontrakcije (menga bol, pritisak na trticu) al sam zaspala i prestalo.
Cekamo, sad ce to 🥰
Super za sluzni cep, to je to jedan od znakova, mozda se u terminu bas porodis 🥰👏
Kakvi si ti menga bolovi, mozes mi opisati? Ja imam nesto jako slabo, kao blaga konstanta bol, ne kao kontrakcije, i uz to malo ledja bole, primjetim jedino kad se umirim i lezim da nesto boli malo, inace kad setam ne kontam nista. Stomak mi je spao dosta na dole, bas primjetim.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Eva krevet do prozora? 🙈
Ja sam isto bila u 312 🙈🙈
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Sortiraj odgovore
Najstariji