Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lola1212
    21. Kolovoz 2023. 16:22

I ja sam dobila puno celulita koji prije nikad nisam imala. Al zato strije nisam, to mi je drago. Mislim da se ipak lakse rijesit celulita. 

It’s a girl 💞

P1996
    21. Kolovoz 2023. 17:53

Baby❤

Haha, dal ima koja vise od mene da je dobila 🤣🤣
    Pa kak tolko malo svaka iss.
    Znaci vi se prakticki niste ni udebljale kad je nekih 7kg normalno da se dobije, tj to je beba, plodna voda i sve ove stvari.
    Vi cete to na porodu izgubit i fucka se vama, jos cete imat na kraju manje kila nego ste imale prije 🤣🤣
    Oduvijek pratim te kile i bas me sad ljute hehe
    Jos sam dobila sve strije po nogama i guzi, trbuh nista, drzim fige da tako i ostane. Jos imam i s tim borbe sama sa sobom 🙉

I ja dobila 22 kg 😱 ostala trudna sa 60, sada sam na 82.. puna sam vode pa se nadam da će to sve brzo otići.. trenutno se ne opterećujem time previše

👩27👱‍♂️34
    Termin 07.09./17.09.
    Nifty ✅️
    Babyboy 💙

• MomN.93
    21. Kolovoz 2023. 18:02

Moj trbuh se rascvao ko pupoljak u proljeće, sve oko pupka mi popucalo i puno strija.. 

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

• Baby❤
    21. Kolovoz 2023. 18:19

P1996

Baby❤

Znaci vi se prakticki niste ni udebljale kad je nekih 7kg normalno da se dobije, tj to je beba, plodna voda i sve ove stvari.
    Vi cete to na porodu izgubit i fucka se vama, jos cete imat na kraju manje kila nego ste imale prije 🤣🤣
    Jos sam dobila sve strije po nogama i guzi, trbuh nista, drzim fige da tako i ostane. Jos imam i s tim borbe sama sa sobom 🙉

I ja dobila 22 kg 😱 ostala trudna sa 60, sada sam na 82.. puna sam vode pa se nadam da će to sve brzo otići.. trenutno se ne opterećujem time previše

A znam da se ne treba time opterecivat, al eto ja sma takva da me zivcira to 🤣
    A puna vode, kako to vidis, znas? To dok pritisnes npr nogu da ostane onako bijelo par sekundi ili nije to to haha?

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

Lelaaaa——
    21. Kolovoz 2023. 21:39

pozdraaav cure čitam vas samo ne stignem odgovoriti
    bila na na ogtt secer je bio 4.5 sve uredno hvala bogu
    a danas na pregledu beba ima 1700g malo je deblja i veća nego sta bi tribala biti🙈🙈🙈🙈

Lelaaaa——
    21. Kolovoz 2023. 21:40

pokaziva na ultrazvuku skoro 31 tjedan
    jel to znači da postoji mogućnost roditi prije zbog velicine i rasta bebe😅

P1996
    21. Kolovoz 2023. 22:01

Baby❤

P1996

Baby❤

A znam da se ne treba time opterecivat, al eto ja sma takva da me zivcira to 🤣
    A puna vode, kako to vidis, znas? To dok pritisnes npr nogu da ostane onako bijelo par sekundi ili nije to to haha?

Iskreno nemam pojma, tako mi doktorica rekla 😅 jer ne znam inače otkuda mi toliki kg, a cijelu trudnoću normalno jedem 🤷‍♀️ 

👩27👱‍♂️34
    Termin 07.09./17.09.
    Nifty ✅️
    Babyboy 💙

lalaland1991
    21. Kolovoz 2023. 23:41

Ja dobila 11, 12kg, a izgleda ko da sam dobila 5. A jela sam gore nego kad nisam trudna, u smislu slatkog i UH. Sve mi u trbuhu koji isto uopce nije velik za tjedne, ni trunke nigdje drugdje. Tak da.. Baby, opusti se za kile. Bitno da se zdravo hranis i ne trpas dnevno s kilom milke 🤣
    Jopa meni ti je tako od pocetka, uvijek 2 tj napredniji i tezi, i evo prije 10 dana je imao 3.1kg. Rekla je dr da to apsolutno nis ne znaci, nit da ce uranit, nit da ce bit prevelik za vag.porod, tak da - opusti se 💌

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

• MomN.93
    22. Kolovoz 2023. 00:20

lalaland1991

Ja dobila 11, 12kg, a izgleda ko da sam dobila 5. A jela sam gore nego kad nisam trudna, u smislu slatkog i UH. Sve mi u trbuhu koji isto uopce nije velik za tjedne, ni trunke nigdje drugdje. Tak da.. Baby, opusti se za kile. Bitno da se zdravo hranis i ne trpas dnevno s kilom milke 🤣
    Jopa meni ti je tako od pocetka, uvijek 2 tj napredniji i tezi, i evo prije 10 dana je imao 3.1kg. Rekla je dr da to apsolutno nis ne znaci, nit da ce uranit, nit da ce bit prevelik za vag.porod, tak da - opusti se 💌

I mi smo cijelo vrijeme veći za kojih tjedan i pol. 
    Na 37+1 je bio 3388 gr, mali buco 🙂🥰

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

teich95
    22. Kolovoz 2023. 06:57

jopa1234

pokaziva na ultrazvuku skoro 31 tjedan
    jel to znači da postoji mogućnost roditi prije zbog velicine i rasta bebe😅

I kod mene ti je cijelu T curica veca,ali nikad nije bilo rijec da bi mogla radi tezine ranije roditi vec radi skracenog cerviksa ali evo ni on se neda jos sam u komadu 🤣 Meni je mala bila na 36+3tj 3190g sutra idem opet na pregled u TA  pa cemo vidjet koliko je dobila 😊

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.