I ja sam dobila puno celulita koji prije nikad nisam imala. Al zato strije nisam, to mi je drago. Mislim da se ipak lakse rijesit celulita.
It’s a girl 💞
Haha, dal ima koja vise od mene da je dobila 🤣🤣
Pa kak tolko malo svaka iss.
Znaci vi se prakticki niste ni udebljale kad je nekih 7kg normalno da se dobije, tj to je beba, plodna voda i sve ove stvari.
Vi cete to na porodu izgubit i fucka se vama, jos cete imat na kraju manje kila nego ste imale prije 🤣🤣
Oduvijek pratim te kile i bas me sad ljute hehe
Jos sam dobila sve strije po nogama i guzi, trbuh nista, drzim fige da tako i ostane. Jos imam i s tim borbe sama sa sobom 🙉
I ja dobila 22 kg 😱 ostala trudna sa 60, sada sam na 82.. puna sam vode pa se nadam da će to sve brzo otići.. trenutno se ne opterećujem time previše
👩27👱♂️34
Termin 07.09./17.09.
Nifty ✅️
Babyboy 💙
Moj trbuh se rascvao ko pupoljak u proljeće, sve oko pupka mi popucalo i puno strija..
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Znaci vi se prakticki niste ni udebljale kad je nekih 7kg normalno da se dobije, tj to je beba, plodna voda i sve ove stvari.
Vi cete to na porodu izgubit i fucka se vama, jos cete imat na kraju manje kila nego ste imale prije 🤣🤣
Jos sam dobila sve strije po nogama i guzi, trbuh nista, drzim fige da tako i ostane. Jos imam i s tim borbe sama sa sobom 🙉
I ja dobila 22 kg 😱 ostala trudna sa 60, sada sam na 82.. puna sam vode pa se nadam da će to sve brzo otići.. trenutno se ne opterećujem time previše
A znam da se ne treba time opterecivat, al eto ja sma takva da me zivcira to 🤣
A puna vode, kako to vidis, znas? To dok pritisnes npr nogu da ostane onako bijelo par sekundi ili nije to to haha?
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
pozdraaav cure čitam vas samo ne stignem odgovoriti
bila na na ogtt secer je bio 4.5 sve uredno hvala bogu
a danas na pregledu beba ima 1700g malo je deblja i veća nego sta bi tribala biti🙈🙈🙈🙈
pokaziva na ultrazvuku skoro 31 tjedan
jel to znači da postoji mogućnost roditi prije zbog velicine i rasta bebe😅
A znam da se ne treba time opterecivat, al eto ja sma takva da me zivcira to 🤣
A puna vode, kako to vidis, znas? To dok pritisnes npr nogu da ostane onako bijelo par sekundi ili nije to to haha?
Iskreno nemam pojma, tako mi doktorica rekla 😅 jer ne znam inače otkuda mi toliki kg, a cijelu trudnoću normalno jedem 🤷♀️
👩27👱♂️34
Termin 07.09./17.09.
Nifty ✅️
Babyboy 💙
Ja dobila 11, 12kg, a izgleda ko da sam dobila 5. A jela sam gore nego kad nisam trudna, u smislu slatkog i UH. Sve mi u trbuhu koji isto uopce nije velik za tjedne, ni trunke nigdje drugdje. Tak da.. Baby, opusti se za kile. Bitno da se zdravo hranis i ne trpas dnevno s kilom milke 🤣
Jopa meni ti je tako od pocetka, uvijek 2 tj napredniji i tezi, i evo prije 10 dana je imao 3.1kg. Rekla je dr da to apsolutno nis ne znaci, nit da ce uranit, nit da ce bit prevelik za vag.porod, tak da - opusti se 💌
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Ja dobila 11, 12kg, a izgleda ko da sam dobila 5. A jela sam gore nego kad nisam trudna, u smislu slatkog i UH. Sve mi u trbuhu koji isto uopce nije velik za tjedne, ni trunke nigdje drugdje. Tak da.. Baby, opusti se za kile. Bitno da se zdravo hranis i ne trpas dnevno s kilom milke 🤣
Jopa meni ti je tako od pocetka, uvijek 2 tj napredniji i tezi, i evo prije 10 dana je imao 3.1kg. Rekla je dr da to apsolutno nis ne znaci, nit da ce uranit, nit da ce bit prevelik za vag.porod, tak da - opusti se 💌
I mi smo cijelo vrijeme veći za kojih tjedan i pol.
Na 37+1 je bio 3388 gr, mali buco 🙂🥰
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
pokaziva na ultrazvuku skoro 31 tjedan
jel to znači da postoji mogućnost roditi prije zbog velicine i rasta bebe😅
I kod mene ti je cijelu T curica veca,ali nikad nije bilo rijec da bi mogla radi tezine ranije roditi vec radi skracenog cerviksa ali evo ni on se neda jos sam u komadu 🤣 Meni je mala bila na 36+3tj 3190g sutra idem opet na pregled u TA pa cemo vidjet koliko je dobila 😊
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji