Ja sam se udebljala 7 kg 😅 dobro sam prošla iako sam jela boze.
Ja sam zaprimljena u bolnicu cekam daljnja desavanja. Najvjerovatnije da ce biti u srijedu. 😁
Sretnoooooo 🙂🙂
Ovaj tjedan dolaze dvije bebice sigurno 🥰🥰
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Baby dobila sam 11 kg rekose mi do 16 je za moju kilazu normalno. Apetit nemam, jedem manje nego prije trudnoce.
Jelusicka srecno ☺️🙏
____
Meni od juce neki menstrualni bolovi ali ne kao kontrakcije, nego stalno prisutni lagani. A BH kontrakcije su mi se zadnjih dve nedelje smanjile gotovo i nemam. Od masaze medjice sam odustala, jer pojma nemam sta tu masiram. Jedem datule i pijem onaj caj ali i to cu izgleda bataliti jer mi oboje ne smeka 🤢.
Odlucih se fokusirati najvise na vjezbe disanja, meditaciju, vjezbe za kukove i jednostavno da ostanem smirena do porodjaja.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Pa ja vas ne razumijem haha
Kako sam ja onda tolko puno dobila?
Imala sam 63kg i visoka sam 165cm, pa kako onda vi izgledate jao 🙈🙈
Normalno jedem, ne prezderavam se ni nista, nije mi jasno od kud je to sve doslo, nek malac cim prije izade van da ne dobijem jos 5 kg 🤣🤣
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Kad citam iskustva s ctga, jos mi je drazi sv duh sto ne rade ni to ni vaginalni pregled do 39.tj.
Bebicu osjetim stalno, a i drago mi da ne prckaju dolje, jos kad cujem price kako neki doktori "pokusaju nesto potaknut grubim pregledom", muka mi dođe.
Tko jos rađa ovaj tjedan osim Jelusicke, promaklo mi je?
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Jelusicka sretnoo 🤞🥰❤️
- ja sam na +8 mislim da mi mogla jos do kraja i zaokruzit na 10 jer zadnjih dana jedem kao da sutra nepostoji,ne znam sta mi je 🤣
-rađa sutra i Mateja s wappa ali neznam kako se ovdje na forumu zvala 😊
a nadamo se da ce i druge cure krenuti ima ih i u 40om tj i 39 pa 38,37 itd priblizilo seee 🥰❤️
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Pa ja vas ne razumijem haha
Kako sam ja onda tolko puno dobila?
Imala sam 63kg i visoka sam 165cm, pa kako onda vi izgledate jao 🙈🙈
Normalno jedem, ne prezderavam se ni nista, nije mi jasno od kud je to sve doslo, nek malac cim prije izade van da ne dobijem jos 5 kg 🤣🤣
Hej pa zavisi koliko vode nakupljas. Ja sam na kursu dobila ovako objasnjenje: beba 3-4 kg, plodna voda oko 1-1.5 kg, placenta oko 1 kg, materica oko 1-1.5 kg, povecan volumen krvi oko 1-1.5 kg, grudi do 1 kg, nakupljanje vode u tkivima, varira jako moze i do 3-5 kg i ostalo su rezerve masti. Dosta kila se izgubi nakon samo porodjaja, a dosta u nedeljama nakon, posebno ako dojis. Ne sekiraj se, izgubices veliki dio cim bebac dodje, a ostatak ako sta ostane kad prohoda bebana 😂
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Ja sam na +9 sad, sutra sam 38 tj i u srijedu na kontroli u TA
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Ja sam na + 11 😊
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Ja sam na +12, nadam se da ce bar pola otic na porodu😅
It’s a girl 💞
Haha, dal ima koja vise od mene da je dobila 🤣🤣
Pa kak tolko malo svaka iss.
Znaci vi se prakticki niste ni udebljale kad je nekih 7kg normalno da se dobije, tj to je beba, plodna voda i sve ove stvari.
Vi cete to na porodu izgubit i fucka se vama, jos cete imat na kraju manje kila nego ste imale prije 🤣🤣
Oduvijek pratim te kile i bas me sad ljute hehe
Jos sam dobila sve strije po nogama i guzi, trbuh nista, drzim fige da tako i ostane. Jos imam i s tim borbe sama sa sobom 🙉
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji