Pozdrav, ima li koja mama da ce ici na inducirani porod?
Zanima me kako to izgleda ako je u pitanj
Pozdrav, ima li koja mama da ce ici na inducirani porod, po mogucnosti mama blizanaca?
Zanima me kako to izgleda ako je u pitanju vaginalni porod, koliko prije se dolazi u bolnicu, na koji nacin izazivaju trudove i slicno?
Trebala bi ici sa 36 tjedana na indukciju,ako izdrzimo do tad🤭
Kiki da, boli me al muz nema problema da upre, a ja to koristim kao vjezbu kako cu disati/micati fokus s boli na porodu 🤣 doduse, ne boli me drugo jutro. Al jbg, ja bas vjerujem da ak to fino rastegnes sad, da nema sanse da puknes. Pustite me da budem naivna prvorotka 😆
Miscooking mozes promijeniti zeljezo, npr terranova ili kendural+c kao ne remete probavu.
Inace, meni pomaze zobena kasa, kompot od suhih sljiva, i kava s mlijekom..e da, i kakanje sa stolcicem ispod nogu🤍😁. Ja si stavim onaj ikein za dohvacanje s vrha ormara.
Cure iza 37 tj, jel se događa sta? 😄😄
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Kod mene ništa novog 😁😊
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Nažalost,ali ništa ne pomaže. Idem si danas kupiti čepiće i pitati za savjet. Drugo mi ništa ne preostaje
Kod mene isto ništa novog... Osim što se ne strpljenje povećava 😄
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Nažalost,ali ništa ne pomaže. Idem si danas kupiti čepiće i pitati za savjet. Drugo mi ništa ne preostaje
Misscooking na moju žalost, mogu ti probati dat par savjeta s obzirom da sam u obje trudnoce vodila ogromnu bitku sa šoljom😅
Za početak, na svakog drugacije djeluju suplementi, npr meni je terranova lose sjedala, al Herba Fe super .
Jedem sto manje kruha i hvala Bogu posto je ljeto, sto vise voca i vode.Lubenica mi je najbolji prijatelj.
Kombiniram 3 vrste dorucka
1.Zobene kuhane na vodi s mljevenim lanom.Šljive narezem na ploske,stavim u loncic s malo meda,cimeta i vanilije i to dinstam par min dok ne omeksa.Prelijem preko zobenih i dodam koji zlicu jogurta i malo granole
2.oguliti 1 breskvu ili nektarinu i izblendati s rucnim mikserom skupa sa zlicom lana,mljevenih badema,grckim jogurtom po zelji i malo vanilije.Dodati u to po zelji malo granole ili mueslliija i jos nekog voca(borovnice,marelice.
3.zblendati bananu,zlicu lana, 1 zlicicu kakaa, 1 zlicu grckog jogurta i malo bademovog mlijeka.Opet po zelji umjesati granole,muessli ili zobene,dodati borovnice,kupine...
Kad napisem malo granole/muesllija, mislim stvarno malo da se ne postigne kontra efekt jer ipak su pune secera...tek toliko da dorucak nije dosadan
Ovo je nekako za odrzavanje normlane probave, a bas kad je zatvor u pitanju onda ovako
Eksanje 0.5l mlakog donat mg-a, magneziji direkt,gusti sok od kruške, gusti sok od marelice, sirup kivilaks ili smokvan, par svjezih kivija (dobro potjera ali zna pec guza), kruske, uvrstit palentu sto vise u ruckove.I onda dalje standard lan,bademi,suho voce i ostalo sta se preporuca...i voda voda voda!
i na kraju ako je nuzno bas, eva q ćepići bar da pokrenu nesto pa nakon toga pripaziti na prehranu
Kod mene je bilo kljucno da mijenjam stalno te pokretace crijeva i svaki dan nesto drugo,inace se naviknem i prestane imati efekta.....
Trebala sam otvorit novu temu😅
Ja prijavljujem od jutros hemoroide🫣
I odma meni prolazi kroz glavu, ako bude moralo, kako ce me klistirat od njih… Necu ni da mislim
Ja sam ih nedavno dobila, od onih masti iz ljekarne (faktu i hemopropin ili kako se vec zove) me samo jos vise peklo, kupila sam obicnu nevenovu mast u dm-u i kanatrionovo ulje.To 2 na gazu i medu guzove 2 puta na dan😁 Vec prvi dan olaksanje u vidu boli, za manje od 10 dana nije skroz nestalo, al se jako smanjilo
Nažalost,ali ništa ne pomaže. Idem si danas kupiti čepiće i pitati za savjet. Drugo mi ništa ne preostajeMisscooking na moju žalost, mogu ti probati dat par savjeta s obzirom da sam u obje trudnoce vodila ogromnu bitku sa šoljom😅
Za početak, na svakog drugacije djeluju suplementi, npr meni je terranova lose sjedala, al Herba Fe super .
Jedem sto manje kruha i hvala Bogu posto je ljeto, sto vise voca i vode.Lubenica mi je najbolji prijatelj.
1.Zobene kuhane na vodi s mljevenim lanom.Šljive narezem na ploske,stavim u loncic s malo meda,cimeta i vanilije i to dinstam par min dok ne omeksa.Prelijem preko zobenih i dodam koji zlicu jogurta i malo granole
2.oguliti 1 breskvu ili nektarinu i izblendati s rucnim mikserom skupa sa zlicom lana,mljevenih badema,grckim jogurtom po zelji i malo vanilije.Dodati u to po zelji malo granole ili mueslliija i jos nekog voca(borovnice,marelice.
3.zblendati bananu,zlicu lana, 1 zlicicu kakaa, 1 zlicu grckog jogurta i malo bademovog mlijeka.Opet po zelji umjesati granole,muessli ili zobene,dodati borovnice,kupine…
Kad napisem malo granole/muesllija, mislim stvarno malo da se ne postigne kontra efekt jer ipak su pune secera…tek toliko da dorucak nije dosadan
Ovo je nekako za odrzavanje normlane probave, a bas kad je zatvor u pitanju onda ovako
Eksanje 0.5l mlakog donat mg-a, magneziji direkt,gusti sok od kruške, gusti sok od marelice, sirup kivilaks ili smokvan, par svjezih kivija (dobro potjera ali zna pec guza), kruske, uvrstit palentu sto vise u ruckove.I onda dalje standard lan,bademi,suho voce i ostalo sta se preporuca…i voda voda voda!
i na kraju ako je nuzno bas, eva q ćepići bar da pokrenu nesto pa nakon toga pripaziti na prehranu
Kod mene je bilo kljucno da mijenjam stalno te pokretace crijeva i svaki dan nesto drugo,inace se naviknem i prestane imati efekta…..
Sa štapnim mikserom* ili u blenderu
Nažalost,ali ništa ne pomaže. Idem si danas kupiti čepiće i pitati za savjet. Drugo mi ništa ne preostajeMisscooking na moju žalost, mogu ti probati dat par savjeta s obzirom da sam u obje trudnoce vodila ogromnu bitku sa šoljom😅
3.zblendati bananu,zlicu lana, 1 zlicicu kakaa, 1 zlicu grckog jogurta i malo bademovog mlijeka.Opet po zelji umjesati granole,muessli ili zobene,dodati borovnice,kupine…
Kad napisem malo granole/muesllija, mislim stvarno malo da se ne postigne kontra efekt jer ipak su pune secera…tek toliko da dorucak nije dosadan
Eksanje 0.5l mlakog donat mg-a, magneziji direkt,gusti sok od kruške, gusti sok od marelice, sirup kivilaks ili smokvan, par svjezih kivija (dobro potjera ali zna pec guza), kruske, uvrstit palentu sto vise u ruckove.I onda dalje standard lan,bademi,suho voce i ostalo sta se preporuca…i voda voda voda!
Kod mene je bilo kljucno da mijenjam stalno te pokretace crijeva i svaki dan nesto drugo,inace se naviknem i prestane imati efekta…..
Hvala ti. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji