Ja cu isto neku haljinu sto sad nosim
Pocela prati robicu, sad jos samo peglanje i pospremanje 😁
Sobu sredili, pofarbali, nacrtala sam neke likove, slozili kinderbet, ormar, jos sad sve namjesti i pospremim i cekamo malenog 🤭🤭
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Haljina je super ideja i najprakticnija, a meni i najljepsi odjevni predmet, ali mene muci jer sam u Njemackoj aj ga znaj kakvo ce vrijeme biti, nekad je bas hladno. Sacekacu jos malo da vidim hoce biti jos ljeta ovde pa nesto naruciti.
Baby ti si super 🥰 i kod mene je bebi kutak spreman, jos detalji mali, posteljina i to cu na kraju. Robicu sam oprala jos prije dva mjeseca moracu opet sve 😂
Stan sam citav sredila sad do porodjaja cu jos jedno izgleda. Ja tako uvijek necu stici si mislim pa sve prerano odradim.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Kod nas je za bebana sve spremno, sobica čeka 🙂
Za izlazak ću isto obuči haljinu, to mi se čini najpraktičnije 🙂
Sutra smo na kontroli i imamo uzv nakon 6 tj 🙈🙈 jedva čekam. Danas me nešto drže menstrualni bolovi , nadam se da to nije nikakva prerana priprema 🙈
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Kod nas je za bebana sve spremno, sobica čeka 🙂
Za izlazak ću isto obuči haljinu, to mi se čini najpraktičnije 🙂
Sutra smo na kontroli i imamo uzv nakon 6 tj 🙈🙈 jedva čekam. Danas me nešto drže menstrualni bolovi , nadam se da to nije nikakva prerana priprema 🙈
I ja sam imala cijeli dan te bolove, uzas...isto kontrola ujutro pa ćemo vidjeti kakva je situacija 🙈🙈
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Mnogo se radujem zbog svih vas, a i malkice zavidim 🤭 Razlog je taj sto se ja uzasno bojim, svaki dan isto kao da hodam po jajima da im slucajno nesto ne bude i jedva cekam bar 34.
.
Radim jos 8 dana i definitivno cao poslu, ne mogu se koncentrisat vise skoro nikako. Ostalo mi je da kupim sve moguce kreme za bebe i gluposti za torbu za porodiliste, nek ja to imam ranije jer se vec nesto tesko krecem ovih dana. A i zelim da odmaram max uz glupe i najgluplje sitkome i dokumentarne o zivotinjama :) a i moram nekog zvat upomoc da mi ocisti stan i ispegla sve.
.
Mene je oslobodila ogtt al sad mi je upitnik iznad glave da li ce mi taj nalaz trebat za porod?!
———
Definitivno haljina! Najlakse. Po mogucnosti trofrtaljnih rukava ako bude malo svjezije.
A friz? S obzirom da sam ja odnedavno skratila kosu na bob sa šiškama, bez ideje sam moze li neka mala pletenica to drzat uredno na okupu (a da nije super ruzno :)
Mnogo se radujem zbog svih vas, a i malkice zavidim 🤭 Razlog je taj sto se ja uzasno bojim, svaki dan isto kao da hodam po jajima da im slucajno nesto ne bude i jedva cekam bar 34.
.
Radim jos 8 dana i definitivno cao poslu, ne mogu se koncentrisat vise skoro nikako. Ostalo mi je da kupim sve moguce kreme za bebe i gluposti za torbu za porodiliste, nek ja to imam ranije jer se vec nesto tesko krecem ovih dana. A i zelim da odmaram max uz glupe i najgluplje sitkome i dokumentarne o zivotinjama :) a i moram nekog zvat upomoc da mi ocisti stan i ispegla sve.
.
Mene je oslobodila ogtt al sad mi je upitnik iznad glave da li ce mi taj nalaz trebat za porod?!
———
Definitivno haljina! Najlakse. Po mogucnosti trofrtaljnih rukava ako bude malo svjezije.
A friz? S obzirom da sam ja odnedavno skratila kosu na bob sa šiškama, bez ideje sam moze li neka mala pletenica to drzat uredno na okupu (a da nije super ruzno :)
Nalaz ogtt nije potreban za porod 😉
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
.
.
———
Evo da te utješim i ja se osjećam kao ti i samo neki strah što kazes hodam po jajima :) a ogtt netreba za porod
28.1. +
6.2. Uzv
20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png
Evo i nas s pregleda, beban ima 1,65 kg, okrenut dolje i čeka, sve školski, još jedan pregled kod moje doktorice i onda kreću pregledi u bolnici Koliko god jedva čekam, toliko me i strah, ali samo poroda, jedva čekam da se mali i ja počnemo družiti.
Nadam se da ste vi sve super kao i vaše bebice! Ulazimo u fazu sitnog brojanja
Lilly super za lijep pregled ☺️ Meni ide vrijeme brzo nekako ma da mnogi kazu da na kraju svima ide presporo. 🤭
Lena i ja sam do 30 nedelje radila punom parom i sve ces stici, vjeruj mi, ja sam u toj panici sve pokupovala, spremila , pocistila sad ispocetka to isto radim 😂
Ja sam isto s pregleda radili mi ctg, uredno sve, i vadili krv, urin, i doktorica me samo pogledala rucno, tj zamjena moje doktorice, jer je moja na odmoru. Pogledala samo je li sve dole izgleda dobro i stomak pipala, da vidi gdje je beba, kaze vec glavom dole pritisce, ali je cerviks cvrst i zatvoren, a da bih ja rado da mi i cerviks pogledala na UZ, ali doktorica je starija i fna, ima iskustva, kontam to je sve ok. Sledeci pregled 17.08. tada ce raditi i bris na streptokok
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Cure super za dobre preglede 🎉
Evo i mene s pregleda, ništa posebno ne znam, jedino da je s bebom sve ok, okrenut glavom prema dolje i to je to. Težinu ne zna izmjeriti na novom ultrazvuku , ne kužim zašto još radi kad ne zna...naručio me ponovo za dva tjedna...zovem opet privatno jer ovo nema smisla 🙈
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji