Beban je meni bio okrenut naglavačke na zadnjem pregledu, sad ne znam koliko često se oni okreću i prevrću s obzirom na to koliko se vrti, čini mi se da stalno mijenja poze…
Općenito, mene samo trta tih prvih dana nakon poroda dok si sav razmontiran i jadan, dok nemaš pojma šta i kako. Nastojim se hrabrit da neću biti labilna ili pod velikim stresom zbog svega, ali vjerujem da će biti teško, treba bit realan. Makar, sve se to preživi, ne treba se sekirati unaprijed
Pozdrav cure,nadam se da ste sve dobro i da su bebe aktivne i ne zadaju vam brige
Vidim da ste na raspravama oko epiduralne i anestezije i svega
Ja sam na prvom porodu nakon sto sati dripa trazila o dobila epiduralnu,taj ubod u kicmu je zaista beznacajan nakon sta prezivite trudove,toga se ni ne sjecam
Doduse,ja sam vec prije radila punkciju kostane srzi pa sam znala otprilike kakav ubod me ceka.
Na kraju je porod dovrsen carskim rezom,ali nije bila opca anestezija vec su mi kroz cijev od epiduralne dali samo djelomicnu anesteziju i to je bilo lijepo iskustvo,odmah cujete i vidite bebu i malo se pomazite,a i nema onog budenja iz totalne koje je ipak malo teze pa eto,ako mozete odabrat,uzmite sve sta vam ponude,moj savjet
Kako vrijeme leti, još malo i stižu prve bebice 😁
Iskreno, malo mi fali piskaranje i po forumu...
Cure koje nisu na whatsappu kako ste?
Nadam se da su dobro i svi oni koje je pogodilo nevrijeme 🥺
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Ja sam i na whatsuppu ali bolji mi je forum ,teško je bilo sta pohvatat u sat vremena bude po 300 poruka :) Nas je hvala Bogu zaobislo nevrijeme ,broje se dani do go i potodiljnog i onda malo uživanje i pripreme za bubice, uskoro bome i kod nas kreću
28.1. +
6.2. Uzv
20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png
Jagoda kako si ti?
Blue Bogu hvala da vas je zaobišlo, bome polako pripreme da da 🤗
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Enterokoke vise nema 🥳 al i dalje pijem probiotik, za svaki slucaj.
Ono sto me zabrinjava je zeljezo 13 iako pijem i tabletu zeljeza dnevno i jedem stvarno kvalitetno. Ocito 2 bebe vuku bas puno. Malo sam tuzna zbog vremena jer stvarno tesko podnosim vrucinu pa cu morat zvati da odgodim kontrolu s ponedjeljka bar na srijedu kad najavljuju osjetno zahladjenje.
Da hoce malo zahladiti. Ja samo produzavam svoj odlazak na odmor i onda tako produzim za po 15 dana, ali nakon 15.8. definitivno vise nema produzavanja jer vise stvarno necu ni moci.
Nadam se da ste sve dobro, ja nisam u toj drugoj grupi pa nedostajete na forumu :)
cure mene rasturaju BH. 😪😥 dnevno ih stvarno zna bit dosta jos pogotovo kad je ona zuvrti svev
kontam evo ga porod 😂
zaboravila sam reci da prepone i donji dio stomaka počelo me boliti ima 2 dana +bh. Svu noć sam se mislila dali da idem doktoru.
Lena dvije bebe sigurno trebaju puno više željeza, žene znaju bit anemične samo s jednom bebicom, kamoli s dvije… još si i dobra ne znam ima li kakve veze to doziranje, možda ti jednostavno treba više pa probaj vidit s doktorom. A možda se ne apsorbira dobro, ja znam da je jedna frendica pila uz željezo i vitamin c zbog bolje apsorpcije. Ili jednostavno udri po crvenom mesu, mahunarkama, špinatu, tamnoj čokoladi
nadam se da ćeš uspjet podići željezo, samo bez sekiranja
Kod mene sve po starom, imam vrlo aktivnog bebana, nekad me iznenadi jačina udarca pa ga moram opomenut da ne razbija okolo ali mi je drago što je tako, počinjem shvaćat što žene dožive kad postanu majke, obožavam ga, toliko se veselim kad mi se javi i jedva čekam da dođe
Inače, ja isto nisam na whatsap grupi pa mi je drago kad se i tu javite
zaboravila sam reci da prepone i donji dio stomaka počelo me boliti ima 2 dana +bh. Svu noć sam se mislila dali da idem doktoru.
Meni ima dana kad imam bas puno BH a ima mirnijih dana. Stomak bude bas tvrd i lagano kao pritisak osjetim dole. Imala sam i jake bolove u donjem stomaku ali sam skontala da su crijeva ustvari. Prije par dana mi je bila babica za dogovor sta i kako poslije poroda i nju sam pitala oko BH kad trebam da reagujem jer ih imam cesto.
Rekla mi je ako je vise od 10 puta dnevno, ako su bolne ali u smislu bolne da moram stati i disati duboko ili ako upratim da su redovne znaci tipa dolaze na pet minuta, i ne smiruju se nakon tople kupke ili toplog tusa.
Je li te boli kad se materica kontrahuje?
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Sortiraj odgovore
Najstariji