Te žgaravice će me satrat, suosjećam sa svima koji ju imaju… uz ovu vrućinu, znojenje, kao da mi se vraćaju mučnine. Danas sam pojela komad torte i toliko mi je bilo muka nakon toga da sam razmjšljala gurnut prst u usta i povratit I hrana nekad kao da mi stoji u grlu, jela bi do prekosutra, a onda patim jer nemam mjesta u drobu za sve pa me počne bolit desna strana ispod rebara. Plus što mislim da me šoraju hormoni jer sam u nekoj poludepresiji zadnjih nekoliko dana… danas sam plakala jer nisam imala ništa za obući i jer sam si izgledala debelo haha. Uglavnom, jedva čekam da mali dođe pa da se vratim u normalno stanje
Cure sorry na upadu, tu sa vama tipka MalaG, da li je sve ok sa rastom bebice, znam da je bilo nekog kasnjenja u razvoju i sl, brinula se, upamtila sam je pa me samo zanima znate li kakva je situacija ili MalaGako citas, volila bih znati 🫶
Draga, hvala ti što brineš i pitaš. Baš si srce!❤️
Hvala Bogu bebač lijepo raste i napreduje.🙏 I dalje je manji nego bi trebao biti, ali raste i to je najbitnije. Preglede u bolnici su nam smanjili sa 2x tjedno na jednom pa vjerujem da imaju dobar razlog za to. Taman sutra ujutro imamo kontrolu pa ćemo vidjeti kakva je situacija. Ali malac je baš aktivan i uopće mi neda spavati, i to nam je veliko olakšanje.🤗🤭
Vidim da si ti rodila i od srca ti čestitam i želim brz oporavak! Uživajte u svakom trenutku i stvorite što više predivnih uspomena.🥰🤗❤️
.
Što se tiče simptoma - i meni je užasno vruće po noći, nikako zaspati, nikako se namjestiti. Malac je baš aktivan i valjda se buni čim sam u položaju koji mu ne paše.😂 I meni su se vratile mučnine i žgaravice, baš me ubijaju jučer i danas.🤢 Također ne mogu puno pojesti jer imam osjećaj da ću sve ispovračati. Valjda se želudac krenuo smanjivati pa ću morati jesti češće i manje. 🤷♀️
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Cure dali netko zna ,puštena mi uputnica od gin piše urin po sanfordu I na CUM ,ajd ovo prvo mi je jasno ali CUM ? Nenađem bas na netu ,msm sutra ću ju pitat Al me sad bas zanima
Urin na klamidiju, ureplazmu i mikoplazmu.
32🙋♀️🙋♂️
26.2. ➕️ 30.4 🩷
Cure dali netko zna ,puštena mi uputnica od gin piše urin po sanfordu I na CUM ,ajd ovo prvo mi je jasno ali CUM ? Nenađem bas na netu ,msm sutra ću ju pitat Al me sad bas zanima
Urin na klamidiju, ureplazmu i mikoplazmu.
Hvala puno
28.1. +
6.2. Uzv
20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png
Cure, nateklo mi lijevo stopalo, pa zar vec? I zasto samo jedno?
Je da sam isla jucer zadar-split, danas split-zadar.. al sta ne dolazi to tek pred kraj?🐶
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
SAYuRI- je li bebica puštena s promatranja?
Lalaland1991- rekla bih da je to taj kraj, 31 tjedan + ljeto
👩37
🧔33
👶 10/2023
24.4.2025. 7+3 💚 kasna ovulacija, zadnja m. 22.2.
27.5. QUALIFIED 360 ⏳️
Ja sam sad došla s mora, smazala burek i kremšnitu 🤣 nema zgare 💪 klimu smo pustili da radi cijeli dan tako da je sad ugodnije i u spavaćoj sobi, nećemo ju ni gasit.
Drugih smetnji nemam, osim te glupe kile koja boli povremeno.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Cure, nateklo mi lijevo stopalo, pa zar vec? I zasto samo jedno?
Je da sam isla jucer zadar-split, danas split-zadar.. al sta ne dolazi to tek pred kraj?🐶
Kao sto Kiki kaze podigni i hladi, ja sam imala oko 27 nedelje otoke, iz nepoznatog razloga 🤷mozda si tu nogu nezgodno drzala pa se nakupila voda jer je vruce jako, ako bude duze nateceno ili crveno i bolno, javi se dr da ne bi bila neka tromboza ☺️
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Meni su stopala natecena od 22. tjedna i to ne malo nego toliko da mogu nositi samo papuce adilete i da nastane rupa kad prstom pritisnem na stopalo. Desno puno vise od lijevog. Da ima pomoci rekla bi ti, ali 2 mjeseca se otok ne povlači. Mozes eventualno manje hodati i sjediti, vise lezati i dizati noge iznad razine srca. Meni nekad muž izmasira tu desnu nogu tako da gura otok prema srcu i onda se malo smanji. Doktor je upoznat s tim i kaze da je to tako u trudnoci
Pozdrav.
Ja isto imam problem sa natecenom lijevom nogom. Dijagnoza Trombofilija - tri genetske mutacije i stecena trombofilija, terapija Fragmin i andol 100. Hematologica je na prosloj kontroli rekla da se hoce u trudnoci od trombofilije javiti natecena lijeva noga i da se tromboza najcesce desava u lijevoj nozi. Desava se kad sjedim na poslu i kad je jako vruce, cim dodjem doma moram lec i dici noge na poviseno i smanji se. Ovaj tjedan radim od doma i imam noge stalno na povisenom i sve je u redu. Kazu da je kod sjedenja najgore kada su prekrizene noge pa probaj ove dvije stvari mozda bude bolje.
Sortiraj odgovore
Najstariji