https://glasbergen.b-cdn.net/wp-content/gallery/pregnancy/preg6.gif Ja nekako jos uvijek podnosim vrucinu pod klimom, ali mi se toliko jede torta da bih sad prozvakala 15 paketa zvaka s vocnim okusom da prevarim sistem :D
Kod mene klima prvi put u životu radi na 20° 🙈 kaže muž da šta mi je, isto je ko jučer, a ja danas imam osjećaj da ću krepat od vrućine...grozno. Pokušavam cijeli stan rashladit jer ne znam kako ću večeras spavat, sinoć sam se budila znojna 😒
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Ja se isto budim sva znojna i mokra , odvratan osjećaj, samo vi sebi cure upalite klimu , ja da imam odmah bi upalila Al rekla sam mužu ovo je zadnje ljeto bez klime jer je nepodnosljivo. Pogotovo nama trudnicama, kud jedva zaspimo i namjestimo se i još 100 drugih simptoma, ja sam bas nervozna od ovih vrućina danas je i muž dobio jezikovu juhu da nek skuha ručak jer ja ne mogu eto koliko je vruće 🤣🤣
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
https://www.dm.hr/balea-sprej-za-tijelo-aloe-vera-p4066447078466.html evo ovaj sprej od Balee nista posebno, samo ga stavim u frizider 😂 prije njega sam imala neki sa mentolom bio je i bolji ali ga ne nadjoh vise nikad. Moze i termalna voda, bitno da se drzi u frizu 😂
Ni ja nemam klimu u stanu a u sobi samo jedan prozor, tacno sam kontala kupiti neku malu pokretnu klimu ako ima zajedno s preciscivacem vazduha da imam jer cemo svo troje u sobi spavati, ali dok dodje i to na red, lista za kupovinu je podugacka 😂
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Točno znam kako vam je, a jesmo jadne sve skupa. Ja sam noćas otišla spavati u boravak jer nisam mogla pored mm biti. On ko kralj pokriven, spava, ja ne mogu disati a kamoli šta drugo. Klima mi radi od 9 ujutro.. probudim se po noći majica između cica sva mokra. A nisam baš obdarena. Šta bi tek bilo da imam sisurde 😂😂😂
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
The same here… isto nista ne spavam i brojim zjake cilu noc pa zaspem prid jutro kad je vec vrime za budjenje za posao 😂😂
Ovaj Balea sprej zvuci super, Pereca Hvala za preporuku! 🥰🥰
BabyBoy 💙
Cure sorry na upadu, tu sa vama tipka MalaG, da li je sve ok sa rastom bebice, znam da je bilo nekog kasnjenja u razvoju i sl, brinula se, upamtila sam je pa me samo zanima znate li kakva je situacija ili MalaG ako citas, volila bih znati 🫶
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Uh i meni krenule tegobe, ne spavam već tjedan dana, ili ne mogu zaspati što je najčešće ili se budim 800 puta po noći. Isto sam dvije noći spavala u DB. Počupala bi si kosu od nervoze u tim trenucima. A umorna sam, užasno sam umorna što je najgore ali oči ko u sove. Isto žgaravica cijeli dan, popijem litru Donata..uh postalo je teško pa je lakše malo se požaliti😄
Cure dali netko zna ,puštena mi uputnica od gin piše urin po sanfordu I na CUM ,ajd ovo prvo mi je jasno ali CUM ? Nenađem bas na netu ,msm sutra ću ju pitat Al me sad bas zanima
28.1. +
6.2. Uzv
20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png
Sortiraj odgovore
Najstariji