Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pereca333
    11. Srpanj 2023. 12:16

I ja danas s pregleda, na proslom UZ je stomak bebici bio nesto veci i deblji, oko 2 nedelje unapred, ali sad se sve normalizovalo, tako mi je i dr rekla da nece da panicarimo jer bebe rastu nepravilno i da ce se ispraviti i eto danas super sve. 👍 Imam stalno BH kontrakcije doktorica kaze sve je ok, grlic 4.65 cm, ctg uredna beba bas zivahna. OGTT je isto uredan, i ako krkam slatkise, dobila sam do sad 9 kg i ako mi se nista osim stomaka ne vidi. 🤔  Gvozdje mi je malo nize 116 hgb dr kaze da uzmem nesto jer ce to jos padati. 

Djevojke kupate li se na bazenima? Ja se ove godine nisam pokvasila, jer sam bila na moru u maju kad je bilo prehladna voda a bas imam zelju da se brcnem jednom, kuvam se citavo ljeto vec 😂

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

Pereca333
    11. Srpanj 2023. 12:19

Kobra ja sam iste takve bolove imala stalno, i svaki put doktorica rekla i ispostavilo se da su bolovi od rasta jednostavno se sve rasteze i materica i organi se pomjeraju. Ali ja sam isto pred odlazak na more otisla kod dr na jedan pregled cisto da idem mirne glave, izmjerila mi je tada grlic i uradila bris na bakterije i gljivice i znacilo mi je jer sam bas bila opustena na odmoru kad sam znala sve je ok, tako da ako si nesigurna otidji doktoru. 

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

amarenna
    11. Srpanj 2023. 12:25

Pereca333

I ja danas s pregleda, na proslom UZ je stomak bebici bio nesto veci i deblji, oko 2 nedelje unapred, ali sad se sve normalizovalo, tako mi je i dr rekla da nece da panicarimo jer bebe rastu nepravilno i da ce se ispraviti i eto danas super sve. 👍 Imam stalno BH kontrakcije doktorica kaze sve je ok, grlic 4.65 cm, ctg uredna beba bas zivahna. OGTT je isto uredan, i ako krkam slatkise, dobila sam do sad 9 kg i ako mi se nista osim stomaka ne vidi. 🤔 Gvozdje mi je malo nize 116 hgb dr kaze da uzmem nesto jer ce to jos padati.

Djevojke kupate li se na bazenima? Ja se ove godine nisam pokvasila, jer sam bila na moru u maju kad je bilo prehladna voda a bas imam zelju da se brcnem jednom, kuvam se citavo ljeto vec 😂

Bravo 🥰 ne kupam se u bazenu, strah me zbog bakterija,  jedino more dolazi u obzir da mogu naravno 🤣 

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Jelušićkaa
    11. Srpanj 2023. 13:13

Joj te BH kontrakcije ija svaki dan osjetim. Obično promjenem položaj i prođe. Bebu sve vise osjetim kao pokrete mrdanje istezanje, okrecanje nego udarce mada bude gadnih udaraca jer je već ojačala😁
    Kobra sto se tice bolova imala sam ih ima s vremena na vrijeme na sve strane i u svakom obliku. I dan danas zna naletit period boli stomak prepone leđa i tako to ali težina i rast maternice.,,💁🏻

Pereca333
    11. Srpanj 2023. 13:59

Jagoda01

Misscooking Super💙
    Pereca odlican pregled🥰jesul ti rekli kolko je teska bebica? Da znam kolko je otprilike i moja

Jagoda 1470 g ima sad, duzinu mi nije rekla. Mislim da je to prosjek, i ja i tata nismo neki preveliki kontam i ona ce biti tako prosjek ili sitnija. 🥰

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

Pereca333
    11. Srpanj 2023. 14:03

Joj amarena isto me strah tih baja i ako dr kaze da mogu jer sam zatvorena i sve je ok, meni kocnica i ne mogu se odvaziti, tacno bih otisla opet na more da mi je blizu. Gledam klince s bazena idu svaki dan iskupani osuncani, zavidim im ali izdrzace se sve. Imas pravo bazeni su prljavi dzaba sve 🥰

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

amarenna
    11. Srpanj 2023. 14:43

Pereca333

Joj amarena isto me strah tih baja i ako dr kaze da mogu jer sam zatvorena i sve je ok, meni kocnica i ne mogu se odvaziti, tacno bih otisla opet na more da mi je blizu. Gledam klince s bazena idu svaki dan iskupani osuncani, zavidim im ali izdrzace se sve. Imas pravo bazeni su prljavi dzaba sve 🥰

Bit će vremena , bolje se čuvati još ovo malo što nam je preostalo. Ja isto u Slavoniji u kući nemamo klimu, užasno je, samo ventilator, tuširanje, vlazne maramice i guraj  kako god znam još trčim non stop za dvoje male djece 🤣🤣 

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Pereca333
    11. Srpanj 2023. 15:14

amarenna

Bit će vremena , bolje se čuvati još ovo malo što nam je preostalo. Ja isto u Slavoniji u kući nemamo klimu, užasno je, samo ventilator, tuširanje, vlazne maramice i guraj kako god znam još trčim non stop za dvoje male djece 🤣🤣

Mogu misliti tek sa klincima ludilo 🤭 ja sam uzela u DM-u neki sprej sa aloe verom i drzim ga u frizideru, kad me nocu uhvati nemir od vrucine i noge pocnu da gore naspricam se posteno pa mi malo pomogne. Ma da se desi da se prebacim na sofu u dnevnu sobu jer mi ide na zivce sto mi mm dise vruce 😂 drzi se 💪🥰

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

amarenna
    11. Srpanj 2023. 15:29

Pereca333

amarenna

Bit će vremena , bolje se čuvati još ovo malo što nam je preostalo. Ja isto u Slavoniji u kući nemamo klimu, užasno je, samo ventilator, tuširanje, vlazne maramice i guraj kako god znam još trčim non stop za dvoje male djece 🤣🤣

Mogu misliti tek sa klincima ludilo 🤭 ja sam uzela u DM-u neki sprej sa aloe verom i drzim ga u frizideru, kad me nocu uhvati nemir od vrucine i noge pocnu da gore naspricam se posteno pa mi malo pomogne. Ma da se desi da se prebacim na sofu u dnevnu sobu jer mi ide na zivce sto mi mm dise vruce 😂 drzi se 💪🥰

Imaš sliku možda? To bi valjalo kupiti 😊

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Lena1897
    11. Srpanj 2023. 15:35

teich95

Odbrojavam sad vec i sate do pregleda u cetvrtak,samo da mi kaze da ovo sve vrijedi i da cerviks miruje da se nisam pocela otvarat ( uzasavam se ideje zadnjih par dana da bi me mogli strpat u bolnicu, a naravno tu misao mi je utuvila moja divna svekrva koja mi ni dana nije dosla pomoci oko nicega niti je i jedan dan uzela unuka da nemoram ja). Eto malo sam se iskukala sad mogu dalje 🤣 Sretno svima ko god ima sta ovaj tjedan ❤️

Nemoj ni slucajno slušati neke crnjake i tmurna predviđanja. Treba imat neko unutarnje dugme i iskljucit se cim neko tako pocne s crnjacima. Ni na TVu ne treba vijesti gledati, samo glupe romanticne komedije i dokumentarce o zivotinjama. Moze i neki vic :) Bjezi, samo visok pritisak od crnjaka i nista drugo. Bit ce sve super i što ne bi bilo sve super!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.