Ooo daa od žgaravice do nemogućnosti da se najedem ko žena jer nema mjesta za pun želudac i pluća i bebu 🤣 onda moram jest po 100 puta dnevno manje obroke. Ako se prejedem muka muka. Ne spavanje i pisanje po noći i dalje i tako sve malo izrazenije od 30 tjedna 😁 jedva cekam da je ubacim u njen krevetic postalo je guzva 😍
Slažem se sa svime 👌🥰🤗
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Ja taman kad jednu noć odspavam kako spada, onda se zaredaju noći koje su mi koma. Vrtim se do pola 2, nemogu zaspati, vruće mi je. Pa se budim za pišanje.. nikako se namjestiti. Postao mi je trbuh težak. I baš jučer komentiram s mužem šta bi bilo da sam do sad dobila još više kila. Pošto sad ide porast tt pred kraj trudnoće. Jučer opeglala robicu 50 i 56 i to pod klimom i sva bila mokra. Nervozna sam užasno, sve mi je počelo smetati. Evo, ne znam jel sam jedina tako al jedva čekam da se porodim a još je mjesec i pol ostalo. Muko moja 😪😪😪😂😂😂
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Joj i ja muke po spavanju ,i taman kad zaspem alarm za posao ,sad to odbrojavam i onda odmor malo
28.1. +
6.2. Uzv
20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png
Vjerujem vam sve da je teško..spavanje je ludnica. Isto mi bude vruće, ne znam zasto se probudim svaku noć između 3-4 i onda borba da zaspem. Pa još buđenja do jutra pa me na kraju mačka krene za***** s mjaukanjem u 6 ujutro 😒 sva sreća da ne radim više, vjerojatno bih nekog s posla poslala u negdje gdje ne treba.
Al evo, vi koje ste u 30tom tjednu, još malo treba izdržati, brzo će to sve proći ❤️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Vjerujem vam sve da je teško..spavanje je ludnica. Isto mi bude vruće, ne znam zasto se probudim svaku noć između 3-4 i onda borba da zaspem. Pa još buđenja do jutra pa me na kraju mačka krene za***** s mjaukanjem u 6 ujutro 😒 sva sreća da ne radim više, vjerojatno bih nekog s posla poslala u negdje gdje ne treba.
Al evo, vi koje ste u 30tom tjednu, još malo treba izdržati, brzo će to sve proći ❤️
Nismo ni mi daleko samo 2 i pol tj nas od njih ,iako nzmm ja kad vidim 30tj bas mi zvuči puno i daleko ali tu smo i mi :)
28.1. +
6.2. Uzv
20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png
Ma meni je najbolja odluka bila da ne radim. Srećom, samo mjesec dana komplikacija, stvarno nisam mogla više radit 🤷
Blizu smo i mi 30tog tjedna, činjenica je da za 10 tjedana možemo već rodit i meni to zvuči brzo. Najgore mi je bilo u početku čekat taj 12.ti tjedan, pa 20.ti, to nikako doc...ovo sad mi leti jer sam i opustenija ☺️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Ajme cure ja sam komirana zadnjih par dana,napuhala sam se kao balon.. Od ove vrucine slabo i kuham pa jedemo "s nogu" i naravno odmah problemi s probavom+probuđeni hemeroidi koju su mirovali neko vrijeme, uzas. Jucer me zvala ginekologica radi nalaza urinokulture,dobila sam 3 dana vaginaleta jer je nalaz pokazao malo gljivica. Nas klima spasava sto se tice spavanja i vrucine preko dana,a za zgaravicu nemam rijesenja u popodnevnim i vecernjim satima mi se dize i na obicnu vodu s tim da sam pocela pit coca colu kad me uhvati zgaravica malo mi rijesi kiselinu.. Odbrojavam sad vec i sate do pregleda u cetvrtak,samo da mi kaze da ovo sve vrijedi i da cerviks miruje da se nisam pocela otvarat ( uzasavam se ideje zadnjih par dana da bi me mogli strpat u bolnicu, a naravno tu misao mi je utuvila moja divna svekrva koja mi ni dana nije dosla pomoci oko nicega niti je i jedan dan uzela unuka da nemoram ja). Eto malo sam se iskukala sad mogu dalje 🤣 Sretno svima ko god ima sta ovaj tjedan ❤️
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
KobraV
💕
Curke čestitam svima na dobrim pregledima! 💪🏻👶🏻❤️
…
Imam pitanje.
Evo danas smo ušli smo u 22. tt. Svoju žabicu osjećam već tjedan dana, onako kao neke valove, pa lagane udarce 👊 - tatu je sad jednu večer baš počastila sa pravim 👊
Osjećam kao neke bolove… Onako tupe bolove… Ne znam ni sama kako ih objasniti… Iznad stidne kosti (kao da sam radila trbušnjake) Više su rekla bi nelagodni nego bolni. Da li imam razloga za paniku? 🧐 19.7. idemo na more 🌊 pa me sad to malo muči. Ginekolog mi je na GO dp 17.7. pa sam čak razmišljala i da si platim pregled kod privatnog ginekologa (ona mi je doduše i prva potvrdila trudnoću jer se nisam mogla dočekati svog pregleda kod ginekologa) da bi se uvjerila da je sve ok.
Molim Vas za savjet.
👶🏻💕
14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
...
🤰🏻37
👨🏻34
Ei. Evo mene sa pregleda. Sve je u redu. I više nego uredno veli ginekologinja. Do drugog puta moram napraviti KKS, urinokulturu i mrski OGTT. Rekla je citiram je:beba je veća ,odnosno duga. Teški je :650gr,kaj je za 25tj a ja sam 23. Javlja se skoro svako malo,ali više su to tipa ko neki ja bih rekla ugrizi ali se osjeti i baš mi je drago. 💙i još jednom potvrdila je je MUŠKO💙tako da mogu mirno kupovati kaj još moram. Danas idem kupiti kolica,sjedalica naručena,roba čeka komodu da pospremim mu unutra. Nešto sam kupila,nešto imala i to je to. Do godinu dana ima za obući. Pelene sam na Bazzar.hr naručila jer bila dobra akcija. Violeta newborn 3za 21. Za dostavom 28eura. Svima sretno još jednom❤️
Ajme cure ja sam komirana zadnjih par dana,napuhala sam se kao balon.. Od ove vrucine slabo i kuham pa jedemo "s nogu" i naravno odmah problemi s probavom+probuđeni hemeroidi koju su mirovali neko vrijeme, uzas. Jucer me zvala ginekologica radi nalaza urinokulture,dobila sam 3 dana vaginaleta jer je nalaz pokazao malo gljivica. Nas klima spasava sto se tice spavanja i vrucine preko dana,a za zgaravicu nemam rijesenja u popodnevnim i vecernjim satima mi se dize i na obicnu vodu s tim da sam pocela pit coca colu kad me uhvati zgaravica malo mi rijesi kiselinu.. Odbrojavam sad vec i sate do pregleda u cetvrtak,samo da mi kaze da ovo sve vrijedi i da cerviks miruje da se nisam pocela otvarat ( uzasavam se ideje zadnjih par dana da bi me mogli strpat u bolnicu, a naravno tu misao mi je utuvila moja divna svekrva koja mi ni dana nije dosla pomoci oko nicega niti je i jedan dan uzela unuka da nemoram ja). Eto malo sam se iskukala sad mogu dalje 🤣 Sretno svima ko god ima sta ovaj tjedan ❤️
Joj Teich mogu zamisliti kako ti je, sretno u četvrtak na pregledu i nadam se da je sve ok s ovim mirovanjem 🤞 baš te sve snaslo, uzas, uhh....još malo moramo izdržati, baš je tesko...moji dvoje isto hiperaktivni, vrućina me ubija, kuhanje isto toliko da mi nekad ne pada na pamet stat za pec isto, muž radi po cijele dane, nekad mi dođe da poludim ne znam kako bi sve to još da moram mirovati a teško se već i krećem, imam osjećaj da sam ko patak, zgaravicu da ne spominjem... 🙈
Misscooking bravo za odličan pregled I velikog deckica 💙
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji