Meni je moja strina rekla kaj ti mislis da oni broje dlake dolje? Imaju oni dolje vise stvari za pogledat,nego da broje koliko ti je dlaka ostalo.. 😅 a meni je dolje to sve tako osjetljivo,da mislim da nema sanse da bi podnjela depilaciju..
A robica 🤯 jucer sam isla u shoping..pa nisam nista nasla 😟 to sto sam narucila sa sinseya bodice i par hlacica mi je nista..isla u c&a, h&m i bas je jako jako slaba ponuda sa dugim rukavima.. ne znam ni koliko toga treba..
I meni sve teže, udara me na sve strane, u neke točke kad udari sve zvijezde vidim. Kad puno hodam uhvate me Bh kontrakcije pa me zaboli... Imam još skoro 8 tjedana a već ne mogu dočekati da se rodi
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Mislim da dolazi ono čarobno iščekivanje samo da rodim jer nam ostaje najtežih 2 mjeseca 😂😂😂 i to po vrućinama
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Srica pa ovo lito nisu one nesnosne vrucine kakve znaju biti, tek sad je zagrijalo, a lani se sicam da smo se topili vec u svibnju 😂
Mene isto kad puno hodam zaboli nekako, kao neki pritisak, nekidan sam hodala i drzala drob.. nosila ga onako jer me bas stiskalo jako 🤷🏻♀️🤦🏻♀️ koraci su mi bili ka u puza 😂
Sto se tice robice, ja imam najvise 62 🤣 zavrnit ce se rukavi bude li falilo ovih od 56… a 50 nemam nista, vec najavljuju da ce biti veca beba 🤪🤪
BabyBoy 💙
Hvala svima na odgovorima za depilaciju, svakako neću onda prvi put u životu u kozmetički na to. Nije me briga za estetiku, nego ne mogu podnijeti dlačice kad počnu rasti i ovako, a kamo li kad to dolje bude u kaosu nakon poroda. Sada ih svaki dan brijem dok se tuširam: pazusi, noge, pičić, to mi je rutina.
👩37
🧔33
👶 10/2023
24.4.2025. 7+3 💚 kasna ovulacija, zadnja m. 22.2.
27.5. QUALIFIED 360 ⏳️
Srica pa ovo lito nisu one nesnosne vrucine kakve znaju biti, tek sad je zagrijalo, a lani se sicam da smo se topili vec u svibnju 😂
Mene isto kad puno hodam zaboli nekako, kao neki pritisak, nekidan sam hodala i drzala drob.. nosila ga onako jer me bas stiskalo jako 🤷🏻♀️🤦🏻♀️ koraci su mi bili ka u puza 😂
Sto se tice robice, ja imam najvise 62 🤣 zavrnit ce se rukavi bude li falilo ovih od 56… a 50 nemam nista, vec najavljuju da ce biti veca beba 🤪🤪
Ja svaki dan ako hodam duže držim trbuh od dolje jer imam pritisak i osjećaj da će beba ispast van ako ga malo ne pridržim 😄
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Cure krenule su nam tegobe, a stvarno svi kažu da je preko ljeta užasno teško biti trudna..sad kako su krenule vrućine i vidim to po sebi 😑
I meni kako sam presla 30. tjedan pocele sve tegobe, bas mi je preko noci postalo sve tesko… nocu se jedva namjestim, bez trudnickog jastuka nema sanse da bi zaspala. Noge mi vec pocele oticat po vrucinama, bole me stopala, gegam se… sreca idemo na more opet za koji dan, bar da se malo u moru rashladim🙃
It’s a girl 💞
Blago vama na moru ja nema šanse da odem do mora treba mi minimalno 4 sata vožnje a čim sjednem u auto osjetim BH. Kupajte se kad vam je Bog dao 🤣. Jedino dobra stvar oreko ljeta je da se mogu hqljinice nosati ostalo sve na škrge😅😅
Sortiraj odgovore
Najstariji