ma naravno da može izviriti nego kad se brijem isto po osjecaju skinem onda sve tako mi je najlakse 🤣
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
Cure koje ste kupile robicu ,koliko ste otprilike čega kupile ,i koje brojeve?
28.1. +
6.2. Uzv
20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png
Pa evo ja uzimala broj 56 cca 6,7 kombinezona i još 8 bodijića i baby tajica uz to, a uzela sam i broj 62 tipa 4 kombinezona i još 5,6 bodijića uz to plus baby tajica… od onog newborna sam uzela doslovno 3 bodija jer su bila na sniženju pa za svaki slučaj. Imam i čarapica jedno 5 komada, nešto onih pamučnih pelena, vreću za spavanje i mislim da je to to. Lako si naručim ako će još zatrebat, ali ljudi najviše savjetuju tipa po 10 komada od kombinezona, tako negdje i bodija + tajica i siguran si… barem tako kažu na youtubeu
Hvala puno ,tako sam otprilike i ja ,jedino newborn nemam ništa
28.1. +
6.2. Uzv
20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png
Pocelo me peci oko pupka, pretpostavljam da je to od rastezanja al reko svejedno da provjerim s iskusnim trudnicama? 😁
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Pocelo me peci oko pupka, pretpostavljam da je to od rastezanja al reko svejedno da provjerim s iskusnim trudnicama? 😁
Mene vec nekolko dana svrbi oko pupka, i kad namazem, opet. I bas samo taj tu dio🤷
I mene. Peče i svrbi i tu sam dobila strije 😪😪😪🙈
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Što se brijanja pred porod tiče, je li bolje ići na depilaciju, da sporije narastu? Mame koje ste rodile, kad ste se mogle brijati nakon poroda? Nekako se bojim osjećaja da krenu rasti u toj krvi/šavovima pa zato pomišljam da odem na depilaciju šećerom/voskom, ne znam ni sama koja opcija je pametnija. Nisam nikad bila na depilaciji, a brijanje i sad već radim kao sljepac
👩37
🧔33
👶 10/2023
24.4.2025. 7+3 💚 kasna ovulacija, zadnja m. 22.2.
27.5. QUALIFIED 360 ⏳️
Što se brijanja pred porod tiče, je li bolje ići na depilaciju, da sporije narastu? Mame koje ste rodile, kad ste se mogle brijati nakon poroda? Nekako se bojim osjećaja da krenu rasti u toj krvi/šavovima pa zato pomišljam da odem na depilaciju šećerom/voskom, ne znam ni sama koja opcija je pametnija. Nisam nikad bila na depilaciji, a brijanje i sad već radim kao sljepac
Ja sam se vec u bolnici brijala.. Ako bude sivanja preporucava se cekanje vađenja i konaca i onda direktno preko reza neprelazit skroz bar jos par dana tako sam cula da curama govore u bolnici. 🙂
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Moje laičko mišljenje je da je bolje da izviri pokoja dlska nego da naprežemo stomak u kozmetickom jer bude digni nogu ovako, digni nogu onako. Dlake nisu opasne al zato nije lijepo dobit neku infekciju u salonu.
Mislim da su se dojtori nagledali zena i zena i da su razumni, nece nas niko smatrat prljavim zbog malo dlaka. Dobro, nece niko zapustit se skroz valjda. Sto mogu obrijat, mogu, a sto ne mogu, kofol se izvinem prije pregleda ako nije sve cakum pakum :) Vazno da su djeca super, a bice vremena (i posla) za kozmeticki poslije :D
Također, lak na noktima, i bez njega se moze neko vrijeme, a lako cu ja to poslije nadoknadit. Sta fali, lijepo odrezani nokti, mekane pete, ciste noge al bez laka.
Ja sam na početku trudnoće imala uraslu dlaku dolje i to je boljelo nenormalno, zato mi je doktor zabranio da se brijem ili bilo kako depiliram cijelu trudnoću, rekao je samo malo podrezati škarama. I eto tako ja radim već 6 mjeseci, pa možete mislit na šta to izgleda na pregledima, ali ja više nemam nikakvog srama 😄
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji