Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lily123
    07. Srpanj 2023. 18:21

Uh, meni od 20. tjedna vrijeme stvarno brzo prolazi. Prvog tromjesečja se ne želim ni prisjećat, agonija za koju sam mislila da neće nikad stat  Sad mi je super, ne znam kako sam već na pragu trećeg tromjesečja, a još jučer mi je bilo zlo od svega  
    A za stopala, ja nisam primjetila da su narasla, zasad, nadam se da neće, ali narastu samo u prvoj trudnoći. Da rastu sa svakom, nekim ženama bi bile kao u hobita 

• pikulica
    07. Srpanj 2023. 18:43

Lena 🤣🤣 ma nek rastu stopala nek mi nos ostane kakav je i ovak je ko buhtla 😂😂 di ce bit jos veći 😂😂

A ja kao i Lili jedva sam cekala prva 4 mjeseca da produ.. ono provracanje,mucnine, nemoc,slabost.. issss jos sad se najezim kad se sjetim.. tad je vrijeme stajalo..a svaki dan sve gore i sve teze. 40ti tjedan je izgledao kao nemoguca misija za doziviti,ali zato sad od 23. tj mi bas ludo idu dani.. imam osjecaj da je porod tu samo sto nije,a ja totalno ne pripremljena.

amarenna
    07. Srpanj 2023. 18:48

Meni sad najsporije prolazi 🙈🙈 valjda zato jer jedva čekam da prođe...😁

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Jelušićkaa
    07. Srpanj 2023. 19:02

Itekako nos raste živi sam dokaz hahah sav mi se rašopao🤣🤣

Jelušićkaa
    07. Srpanj 2023. 19:03

Lena1897

Noge je lako epilatorom ili voskom pa budem mirna neko vrijeme, ali ono je vec komplikovaniji zahvat:) Ma ne znam s ogledalom, prosli put sam se sva ispovredjivala, a da idem u kozmeticki zbog toga … pa prije bih onako nedepilirana bila, nego jos i kozmeticarki pokazat užas :D
    Muž veze nemam kako ce, al izgleda da ce morat :) On ce to razvlacit jedno 10 sati polako da me ne povrijedi, ko da gledam :D

Mene je moj jednom idepilirao dole i nikad više. Masakr😂😂😂😂

amarenna
    07. Srpanj 2023. 19:30

Jelušićkaa

Lena1897

Noge je lako epilatorom ili voskom pa budem mirna neko vrijeme, ali ono je vec komplikovaniji zahvat:) Ma ne znam s ogledalom, prosli put sam se sva ispovredjivala, a da idem u kozmeticki zbog toga … pa prije bih onako nedepilirana bila, nego jos i kozmeticarki pokazat užas :D
    Muž veze nemam kako ce, al izgleda da ce morat :) On ce to razvlacit jedno 10 sati polako da me ne povrijedi, ko da gledam :D

Mene je moj jednom idepilirao dole i nikad više. Masakr😂😂😂😂

Mene je moj u prvoj trudnoći,  al to je trajalo i trajalo
    ...jel boli, jel grubo, pa sto pitanja, ja vičem deri samo 🤣🤣🤣🤣 

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

teich95
    07. Srpanj 2023. 20:51

amarenna

Meni sad najsporije prolazi 🙈🙈 valjda zato jer jedva čekam da prođe…😁

Jooj ista stvar, sve imam neke ciljeve.. sad cekam 32tt pa cu cekat 36tt samo da sto sigurniji porod docekamo 🤣 Za brijanje brijem se sama kako znam i umjem vecinom napamet i na dodir 🤭😁 A vrijeme neznam od proslog pregleda sad me malo isplasila  za cerviks i prijevremeni porod  bas mi sporo prolazi.. I da nemoj zivota ti da mi ista vise raste  i ovako sam od prosle T između 40 i 41br, a nos pogotovo o ovako ga ima masala jedino su mi usi male 🤣🤣

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

• pikulica
    07. Srpanj 2023. 22:53

Jagoda01

La lupa mene je poceo umor savladavat da sam danas mjerila pritisak mislila da je dibidus spao, kad standardan za mene 110/70, a na aplikaciji mi kaze da sad pocinje umor, ono ustanem u 11,12 i vec oko 2 me baca
    Lena meni brze ovo sad prolazi, nego ono dosad, dok se okrenem nova sedmica stigla, mislim se pa kad prije, najsporiie mi prolazilo kad mi je bilo muka, a sad mirujem a brze prolazi
    .
    Sto se tice depilacije ja to po osjecaju i napamet i vec me nekako i ne dotice dal cu bit uredna na pregledima, izgubi covjek malo dostojanstvo kad ga stalno dole ceprkaju😅

Ahahaha baš to..još kad te gleda stariji doktor pa pozove studente da i oni pogledaju 😂😂😂  i uvijek si mislim, a valjda su vidjeli i gore od moje 🤣🤣

Lily123
    08. Srpanj 2023. 08:49

Da, ja nekako mislim da je “najduže” prvo tromjesečje i onda zadnji mjesec je kao godina jer samo čekaš kad će beba van  još ako se prenese… uh uh. Samo daj da sam u terminu ili tjedan prije i ja sretna  

Pipi11
    08. Srpanj 2023. 10:42

Meni isto ide vrijeme brzo sad, ali prvo tromjesečje mi je užasno sporo išlo a nisam se tad ni osjećala baš najbolje, bila sam baš bezveze. Drugo tromjesečje savršeno i evo sad ide ono zadnje iščekivanje, vjerojatno će mi zadnjih mjesec dana vrijeme stajati. Jako loše spavam zadnjih dana tj noći, a što će tek biti... 
    Što se tiče brijanja, ma i ja sam već izgubila sram od odlaska na preglede, operacija mioma, ivf...tako da obrijati ću se sama nekako, pa kako bude. Ženske koje ste već rodile, ne mora to baš dolje biti tako savršeno? Može li pokoja dlačica izviriti ili? 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.