Da, ja sam zato i uzela košaru jer sam čitala i to za autosjedalice i boravak u njima. Plus što ste rekle za taj sportski dio koji se ne može skroz spustit, a oni moraju ležati na ravnom… realno, morat ću izlazit s njim van i po zimi, mora na zrak ići i čeličit se
kiki13 doslovno bi prespavala ljeto da se mene pita,daleko najgori dio godine
Sta se tice izlazenja s bebom,planiram u setnju cim ja dodem sebi.
Ako ce bit kao zadnji put to znaci da sam za pet dana na kavi vec.
Bebu dobro obuc i u setnju,nije nikog zima pojela pa nece ni bebu.Opasnije mi se cini s tako malom bebom ic u zatvoreno i po shoping centrima,to planiram preskocit ko i s prvim,usao je u shoping centar prvi put debelo iza prvog rodendana
Kiki, nadam se da nemate jos puno tih radova. Malo je sad gužva, al cete zato bas imat uređen prostor. A ovo je postena gomilica :) Ja sam otprilike toliko narucila jer nemamo od koga dobiti, al za 2. Ma te stvari je zacas ispeglat, 2 poteza, al ti ipak zamoli nekog da to umjesto tebe.
.
Ipak ima nesto sto i najbolje previde: nisam jos smislila u cemu cu izaci iz porodilista i pojma nemam sta cu s frizurom, a najmanje znam sta cu s depilacijom jer to je vec sad skoro nemoguca musija :)
Ajme ja isto, ne znam što ću s depilacijom, i sad se već ne vidim dolje. Možda s ogledalom malim 🤷🙈 i isto me muči što ću s pramenovima, mogu otići sad još u 8 mj ali onda iduće mi je studeni, prosinac a kako ću tada izaći na 3 sata...uh neće biti lako općenito a još i to 😄
Meni je najveći problem obrijati noge 🤣🤣 nit ju mogu dic , nit se mogu sagnut 🙈 ovo dolje nekako uspijem napamet po dodiru , iako nekad ostane zaostataka pa kasnije lovim sa ogledalom 😁 to potraje pa se umorim i tak sva sreća da sporije rastu dlake bar ak nista drugo 🤣🤣
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Noge je lako epilatorom ili voskom pa budem mirna neko vrijeme, ali ono je vec komplikovaniji zahvat:) Ma ne znam s ogledalom, prosli put sam se sva ispovredjivala, a da idem u kozmeticki zbog toga … pa prije bih onako nedepilirana bila, nego jos i kozmeticarki pokazat užas :D
Muž veze nemam kako ce, al izgleda da ce morat :) On ce to razvlacit jedno 10 sati polako da me ne povrijedi, ko da gledam :D
Padakisa hvala na savjetima ;) stvarno sam izgubljena po tom pitanju i ne znam ni sama sta je dobro, sta treba,sto ne treba..
Ja imam srecu, meni su na nogama prestale dlake rast od kad sam trudna, izbije tu i tamo neka 🤣🤣🤣 zato valjda na p izbija 4 iz jedne rupe 🤯
Meni isto manje nekako rastu na nogama ali zato ovo podrucje.. ajme meni nije mi dobro 😂😂 Jos malo i morat cu muza i ja angazirati s tim da vec vidim kako ce se posvadjati jer ce to trajati 28 gladnih godina 😤😤
On se boji drob mi jace malo takniti da ne ozlijedi maloga 🤦🏻♀️
Ne znam kako vi, ali mene takav neki jaki umor ulovi tocno u prijelazima iz tjedna u tjedan.. danas cili dan umirem od umora i spavanja 🤷🏻♀️ ima jos netko taj “simptom”?
BabyBoy 💙
Sve problem na problem :D Evo ja sad citam da ne radtu samo stopala nego i nos i uši 😂
Ovo za stopala je lako prevarit, ne dobit puno na tezini i to je to, al sta za nos? 🤭😂
Nemate pojma koliko me nasmijalo… e cuj rastu stopala
Hahahhahaaa
Sve problem na problem :D Evo ja sad citam da ne radtu samo stopala nego i nos i uši 😂
Ovo za stopala je lako prevarit, ne dobit puno na tezini i to je to, al sta za nos? 🤭😂
Nemate pojma koliko me nasmijalo… e cuj rastu stopala
Hahahhahaaa
A sad mi je jasno zašto imam velike uši 🤣🤣🤣🤣 sad znam sta ću rec mužu sljedeći put kad će me zezat, imam dobro opravdanje 🤣🤣🤣🤣
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
I samo jos jedno pitanje, izvinite sto sam se raspricala:
Je li vama brze prolazila prva polovina ili sad ova druga polovina trudnoce? Meni se cini da vrijeme stoji, valjda zbog puno rada, a malo zabave. Nadam se da ce mi brže prolazit vrijeme kad prestanem radit.
Sortiraj odgovore
Najstariji