Cure kako ste predivne sa svojim trbuščićima🥰
Mi smo na moru, kupamo, šetamo, papamo i uživamo 🥰
Vezano uz otvaranje komplikacija,danas sam dobila odg od HZZO da sve može preko maila ( poslala mi je ženska onaj zahtjev koji treba ispuniti ) tako da evo ne treba se ići osobno ( Za Zagreb i okolicu)
daj me sjeti molim te jel doznake saljes na hzzo, saljes li i svome poslodavcu ili oni to salju, ja ko da sam rodila prije 10 godina a ne prije 3 i pol 🤣🤣🤣🫢
Evo baš sam neki dan to obavila i bilo je razgovora u grupi i tome. Šalješ doznake svom poslodavcu i na hzzo. Ako tek otvaras komplikacije, treba im preslika osobne, tekuceg računa, doznake za odabrani mjesec i potvrda o placi koju izdaje poslodavac. Također sam dobila neki papir za ispuniti koji mi je čista glupost, al eto, treba se 😁 svaki sljedeći put im šaljem samo doznake za odabrani mjesec i taj papir ispunjen.
U Rijeci se može slati mailom, tako da je to spas.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Jutro zenske… :) cijelo vrijeme sam mislila da imam najveći trbuh od svih vas..ali sad ste me dostigle.. 😂 predivne su sve te vaše loptice 🥰 ja se borim s garderobom.. hajde kaj su mi grudnjaci mali..hajde kaj su mi gaće male…hajde kaj su mi sve majice tjesne, hlače nisam ni probala obuć vec dobra dva mjeseca..ali jutros sam,shvatila da su mi i tenesice male 😂😂😂😂😂
O da , meni se u prvoj trudnoći noga smanjila za broj, inače se većini poveća za broj 🤣🤣🤣🤣👌
Haha ajde to stavis malo vate pa ide.. hah reko ajde kaj je usko, nego mi je i malo 😂😂
Kiki13 ja se nadam da nece.. u prvoj trudnoci nije mi se to dogodilo.. ja sam inače 38 i 2/3 😂😂😂 ili da kazem bila sam 38 i 2/3 😂😂😂 pretpostavljam da se to nece vratit na moj broj..
Pozz... Uvijek citam sa zaostatkom pa vec prodje tema dok ja prodjem sve stranice. Netko je pisao za porod u Slo tj Brežicama, meni je to isto najbliza bolnica i vjerovatno cu tamo, samo nisam se još raspitala pa ako ima tko kakvu info . Slobodno podjeli, budem i ja kad saznam vise, mozda nekom bude koristilo.. mene moj doktor nije slao na ogtt i ja sam citajuci da bi bilo vrijeme za to otisla, ali bila sam uvjerena da neće biti problema i nisam pratila kakav je postupak.. stigao nalaz, zadnji interval povisen, srednji je točno na granici, pa me zanima procedura, da se pripremim psihički..
Inače trbuščići su vam divni, zbilja smo se fino zaokruzile 😁🤗
11/18 - blighted
3/20 - missed ab
7/22 - missed ab
10/23 🩷E
Jeej predivne ste 😍 bome vise nitko nema mali trbuh (od cura mojih tjedana).
MalaG tako mi je drago, vidim te u terminu kako rađas 🙂
Baby toliko smo i mi imali na 29+3🤭 ja se idalje nadam da nebu bio preko 4kg
Kiki ja isto nejdem u TA, al zato jer mi vodi trzdnocu ivf dr, tamo se ostaje do kraja na ivfu.. iskreno, malo mi zao, htjela sam se upoznati s prostorom i osobljem tamo.
Cure koje zivite na moru, zavidim vam. Ovdje je toliko lakse podnositi sad vec visoke tjedne nego na kontinentu.
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Amarenna nadam se da će ti proći što prije i da će se stanje poboljšati!🤞🙏🙏🤗
Lalaland hvala ti.☺️🤗
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Pozz… Uvijek citam sa zaostatkom pa vec prodje tema dok ja prodjem sve stranice. Netko je pisao za porod u Slo tj Brežicama, meni je to isto najbliza bolnica i vjerovatno cu tamo, samo nisam se još raspitala pa ako ima tko kakvu info . Slobodno podjeli, budem i ja kad saznam vise, mozda nekom bude koristilo.. mene moj doktor nije slao na ogtt i ja sam citajuci da bi bilo vrijeme za to otisla, ali bila sam uvjerena da neće biti problema i nisam pratila kakav je postupak.. stigao nalaz, zadnji interval povisen, srednji je točno na granici, pa me zanima procedura, da se pripremim psihički..
Ja sam čitala neki dan na fejsu, neka cura je stavila "recenziju", ugl. bilo joj je predivno i odnosili su se prema njoj kao prema princezi, bila je 3 dana u bolnici, da su svi od rađaone do odjela bili puni podrške, razumijevanja, ljubazni. Jednu negativnu stvar cura nije napisala, osim što je ja mislim morala nešto platiti, sad ne znam jel to zato što je rodila u "stranoj" državi ili je imala apartman, toga se ne sjećam.
Uopce ne mogu spavat. Moje male nocne sove se javljaju, sparina, a i nesto disem kao na slamku iako je puls normalan.
Doktorica me pohvalila zbog discipline pa cu biti postedjena OGTTa, kao nema potrebe al i dalje da odgađam onaj kolač od maka :)
E jedini problem je zeljezo, koje sam unosila i u hrani i u tabletama, al valjda 2 bebe pa… Sad sam promijenila tablete i pocela sa Solgar Gentle Iron, navodno je puno bolje od ostalih (u kojima ima i puno secera).
Za papuce dobro pazite, nek su sto stabilnije pa makar i bapske jer sam neki dan zamalo skroz uganula nogu.
Što se tiče robice neki dan sam donijela od šogorice najmanje veličine, tako da sada s onim što sam kupila imam pune 3 ladice u komodici robe, sve sam posložila unutra već, ali neću još prati 😂 od nje sam dobila i baby gym i ono ležaljku za bebe koja svira i vibrira…
Torba za rodilište mi je isto skoro spremna, i za mene i za bebu 🫣
Hahah, ti si onda moja “sestra od druge majke” :D Ja sam ista, komotno mogu u vojsku s tom osobinom :D :D Svaka cast djevojkama koje to ostave za zadnji tren, al ja bih poludjela da nemam sve spremno podobro prije.
Pozz… Uvijek citam sa zaostatkom pa vec prodje tema dok ja prodjem sve stranice. Netko je pisao za porod u Slo tj Brežicama, meni je to isto najbliza bolnica i vjerovatno cu tamo, samo nisam se još raspitala pa ako ima tko kakvu info . Slobodno podjeli, budem i ja kad saznam vise, mozda nekom bude koristilo.. mene moj doktor nije slao na ogtt i ja sam citajuci da bi bilo vrijeme za to otisla, ali bila sam uvjerena da neće biti problema i nisam pratila kakav je postupak.. stigao nalaz, zadnji interval povisen, srednji je točno na granici, pa me zanima procedura, da se pripremim psihički..
Ja sam čitala neki dan na fejsu, neka cura je stavila "recenziju", ugl. bilo joj je predivno i odnosili su se prema njoj kao prema princezi, bila je 3 dana u bolnici, da su svi od rađaone do odjela bili puni podrške, razumijevanja, ljubazni. Jednu negativnu stvar cura nije napisala, osim što je ja mislim morala nešto platiti, sad ne znam jel to zato što je rodila u "stranoj" državi ili je imala apartman, toga se ne sjećam.
Da, mislim da sam i ja vidjela par recenzija, što na fejsbuku što na forumima. Iz tog razloga sam i počela razmišljat o Brežicama kao opciji jer su gužve u našim bolnicama ogromne, a i ovo mi je duplo bliže. Jedino mislim da ima neka fora da si možeš uzeti EU zdravstveno koje pokriva cijelu Europu i onda se oni naplate od hzzo-a, ali to još treba dobro provjerit jer nije sto posto točna informacija. Uvijek možemo reći da su bolnice u Zg preopterećene i otići tamo Najbolje je poslat im email i raspitat se…
Sortiraj odgovore
Najstariji