Pozdrav svima ❤️
Flowerson baš mi je žao što pregled nije prošao kako si očekivala, znam koliko se sve veselimo vidjeti bebicu.
Ja sam danas bila na pregledu, sve je u redu i mjere odgovaraju tjednima, zatvorena sam i dobila sam 1kg od zadnjeg pregleda.. beba ima 1189 g 🥰🥰
Rekla mi je ginekologica da još samo jednom dolazim k njoj, u 32om tjednu i da će mi tada napraviti briseve i onda od 35og tjedna u bolnicu na preglede.
Evo i slikica, ovo mi je najdraža do sad jer se vidi lice 😍😍 https://ibb.co/JQ0ZzRs
👩27👱♂️34
Termin 07.09./17.09.
Nifty ✅️
Babyboy 💙
Pozdrav svima ❤️
Flowerson baš mi je žao što pregled nije prošao kako si očekivala, znam koliko se sve veselimo vidjeti bebicu.
Ja sam danas bila na pregledu, sve je u redu i mjere odgovaraju tjednima, zatvorena sam i dobila sam 1kg od zadnjeg pregleda.. beba ima 1189 g 🥰🥰
Rekla mi je ginekologica da još samo jednom dolazim k njoj, u 32om tjednu i da će mi tada napraviti briseve i onda od 35og tjedna u bolnicu na preglede.
Evo i slikica, ovo mi je najdraža do sad jer se vidi lice 😍😍https://ibb.co/JQ0ZzRs
ajde bravo, nisam znala da se u nekom trenutku krene u bolnicu na kontrole. Vjerojatno će i meni zadnji bit taj 01.08. kad ću bit u 30.tom tjednu. Slikica je baš slatkiš ❤️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Kiki bližimo se, bližimo 🤗
Moja isto ima ctg, ali eto 🤷♀️ sigurno će te tvoja uputiti u bolnicu na pregled kad za to dođe vrijeme, bez brige 🙂
a vjerojatno ovisi od ginekologa do ginekologa.. ja sam inače iz Varaždina i tu imam ginekologa, ali odlučila sam se na porod u Zagrebu, pa me možda i zato šalje ranije, ne znam
👩27👱♂️34
Termin 07.09./17.09.
Nifty ✅️
Babyboy 💙
Citam i vidim da ste isli na nekakve tecajeve. Ja nisam nigdje. Imate sta za preporucit? Bas sam se prijavila od grada zagreba sad za 7. Mjesec na nekakav tecaj trudnicki pa cekam odgovor.
Laura, da ovaj od grada Zagreba ti je skroz dobar. Ja sam to odslušala prošli tjedan. Da, stigli su materijali danas i kad sam onaj drugi prilog otvorila oprema... uh. Jel mi može netko objasniti razliku između bodya i odijelca? 🤷
gdje ste se na kraju odlučile rađati?
Trenutno vladaju gluposti (virus) na Sv.Duhu, ja idem opet u Petrovu..
Ajme da, bližimo se sve, bližimo, kako to sve brzo prolazi...🙈
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
Laura, da ovaj od grada Zagreba ti je skroz dobar. Ja sam to odslušala prošli tjedan. Da, stigli su materijali danas i kad sam onaj drugi prilog otvorila oprema… uh. Jel mi može netko objasniti razliku između bodya i odijelca? 🤷
Bodi je kao i ženski bodi, ima onako gaće koje se dolje zakopčaju, a odijelce bi moglo biti onaj kombinezon koji ima i nogavice i u jednom je komadu, ima one dugmiće ili cif Kupi i jedno i drugo, trebat će
Ja sam si izabrala Vinogradsku.
Da, baš sam danas čitala o Sv. Duhu da vlada neka zaraza među novorođenčadi.
Tako mi je vrijeme u početku sporo prolazilo a sad imam osjećaj da se ubrzalo, bome bližimo se ☺️
gdje ste se na kraju odlučile rađati?
Trenutno vladaju gluposti (virus) na Sv.Duhu, ja idem opet u Petrovu..
Ajme da, bližimo se sve, bližimo, kako to sve brzo prolazi…🙈
Ja sam mislila na sv. Duhu. Kao privatni gin. Tam salje, pa kad vide njegove papire ce malo pripazit na mene. Do 10 mj ce se valjda rijesit virus 🤣
Ne mogu vjerovat da se blizi. Mi nemamo nis osim kolica. Moramo cijelu sobu prebamjenit u djeciju, a mi cemo u boravak, pa odgadjamo kupnju svega 😅
Laura, da ovaj od grada Zagreba ti je skroz dobar. Ja sam to odslušala prošli tjedan. Da, stigli su materijali danas i kad sam onaj drugi prilog otvorila oprema… uh. Jel mi može netko objasniti razliku između bodya i odijelca? 🤷
Bodi je kao i ženski bodi, ima onako gaće koje se dolje zakopčaju, a odijelce bi moglo biti onaj kombinezon koji ima i nogavice i u jednom je komadu, ima one dugmiće ili cifKupi i jedno i drugo, trebat će
E da, i sad piše da se uzme jedno i drugo. Pa onda valjda obuku po potrebi ili? Jer ja sam dobila dojam da jedno i drugo ide na dijete ali to je nemoguće 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji