Joj ma bilo mi je tako i sa sinom ali od 31tj otvorena prst pa presla termin mirovanjem.. sad me malo prodrmalo jer kad sam je pitala koliki je cerviks pocela se izmotavat i pokazala prstima ma neznam dal je bilo 10cm. I sto mi je rekla da si pripremim kofer za rodiliste za nedaj Boze,da se nada da cu uspjet do 36 strogim mirovanjem ali da nemoze garantirat. I da, da je proslim trudnocama dolje sve oslabljeno.. Nadam se da ce ovih mjesec i pol proci brzo samo da uđemo sretno u 36tj,ali imam osjecaj da ce sve biti dobro nakraju
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Teich super bebica napreduje!😍 Žao mi je da je takva situacija i da moraš mirovati, ali polako dan po dan. Vjerujem da će biti sve dobro na kraju.🤗🤗
Amarenna da, baš nas ima puno. Lijepo je vidjeti tako dugačku listu.😍🤭
.
Što se tiče spavanja bebe - obzirom da trenutno imamo samo jednu spavaću sobu, plan je da kimba bude do našeg kreveta, ali beba spava u kimbi. Definitivno neće spavati s nama u krevetu jer smo svjesni mogućih opasnosti, a opet će biti dovoljno blizu za papati i sl. Nadamo se u dogledno vrijeme preseliti u veći stan pa ćemo onda razmišljati o dječjoj sobici, do tada, malac spava s nama.
.
Što se bolnica tiče - ovdje te odmah na početku trudnoće doktor šalje u određenu bolnicu gdje se vrše pregledi i na kraju tamo ideš i roditi. Što je po meni super, jer barem ne moraš razmišljati gdje bi radije išla. Ovak to riješiš odma na početku i mir.😂
.
Sretno svima koje danas imaju pregled!🤗🤭
Naš kontrolni UZV je sutra na redu i baš smo radoznali. Mrva straha je prisutna, ali mirni smo jer nam je veliki kamen pao sa srca nakon što smo dobili rezultate NIPT-a, a i malac je baš aktivan i svaki dan ga osjećam kako me lupa pa vjerujem da lijepo raste i napreduje. Ali sve ćemo doznati sutra.🙏🙏🙏
.
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Neznam zasto i ti doktori nekad nezele reci tocno sto ih pitas,bas me ljuti to. E da na sex nesmijemo ni pomislit.. I preporucila je da netrazim drugo misljenje da me se necacka dolje bez potrebe.. Da se samo moze pogorsati stvar. A muz vec zvao privatnika da vidi sta on misli kaze bolje nedirati nista,nego mirovati. Jbga bit ce upali klimu i pali netflix vecinu ljeta
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
teich, bitno da je bebica dobro i da napreduje. Najveća muka je što ćeš morat mirovati, ali ne sumnjam da će sve proć ok. ❤️
MalaG, sretno sutra na pregledu, uvjerena sam da ćeš predahnut, držim fige! 😊
Jagoda, iskreno, ja sam toliko još pogubljena da nemam pojma što kupiti ni koliko čega mi treba. Jučer sam prvi put išla gledat bočice i odustala jer eto, nemam pojma što da gledam ni što da kupim..čekam godišnji 31.07. pa ću onda razmišljat o svemu.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
teich bit ce sve u redu. Bebic je dobro i to je najbitnije, ti miruj kolko god mozes, i drzim fige da izgurate do 36tt.
MalaG sretno na pregledu, i javi nam se sa dobrim vijestima.
Mi sutta ujutro putujemo na more do nedjelje, nadam se da ce sve proci dobro. I poslije toga se bacam na pripremu za bebu. Ovaj vikend je baby vikend u baby centru pa je sve na 15%, bas sam gledala bocice da bi uzela al nemam pojima koju, samo sam u kosaricu ubacila bibs dude i mrezaste gace poslije poroda 😄
E da i muku mucim sa spavanjem, nocas zaspala u pola 3, em mi je vruce, i nemirne noge me muce. 😒
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Teich, ma sve će to biti okej, istina da je svaka tridnoća rizičnija jer je sve dole to oslabljeno, ali biti će to sve u redu.
🙏
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
Neznam zasto i ti doktori nekad nezele reci tocno sto ih pitas,bas me ljuti to. E da na sex nesmijemo ni pomislit.. I preporucila je da netrazim drugo misljenje da me se necacka dolje bez potrebe.. Da se samo moze pogorsati stvar. A muz vec zvao privatnika da vidi sta on misli kaze bolje nedirati nista,nego mirovati. Jbga bit ce upali klimu i pali netflix vecinu ljeta
Jel beba već okrenuta glavom dolje ili?
A ništa vidiš ne mora znacit svi vise manje osjećamo pritisak dole, ipak je za pogledat da se vidi jel se ok. Ništa miriuj max vjerujem da ćeš dogurat dokle treba ako bude krevet -wc. Šaljem zagrljaj 😘
Hvala vam svima.🤗🤭
.
Flowerson suosjećam sa tobom.😂 Ne znam ni sama od kud krenuti. Ja bi već krenula sa nabavkom, ali me muž odgovara, kao rano je i ima vremena. On je totalna flegma, a ja paničarka.😅 Meni će sestra poslati od Dr.Brownsa bočice što ne koristi pa eto, jedna briga manje. Ali di su sve ostale stvari za nabaviti.😳
MomM.94 hvala puno.🤗 sretan vam put! Uživajte i predahnite, vjerujem da će sve dobro proći, samo uzmite redovne pauze da protegneš noge ako dulje putujete.🤗
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Teich žao mi je što ti to moram reći, ali dobrodošla u klub. Upali klimu i miruj što više možeš. Ja si kratim vrijeme gledanjem sitcoma, nemam volje ni živaca za neke ozbiljnije serije i radnje. Sitcomi me baš opuste i često zaspem uz njih, pa imam osjećaj da vrijeme brže prolazi.
Cure, slažem se s drugima. vi koje ste u ranijim tjednima, počnite se pomalo opremati. Evo moja situacija, završila za mirovanju, a za bebu nemam ništa. Doslovno ništa. Imam 3 bodija koja mi je frendica kupila 😂. Sad pretražujem bespuća interneta i krećem naručivati..
Sve smo si govorili ima vremena, ima vraga vremena.
Kod mene je situacija još gora što su mi prekjučer trebali doći majstori renovirati stan, što smo morali odgoditi radi mene. Samo se nadam da će mi taj cerviks mirovati i da ću uspjeti sve nekako obaviti od 30-34tj..
Cure, evo me s konkrentnim pitanjima, nabrijana sam sad da kupim te bočice Znam da smo već imale razgovore na tu temu, al evo sad kad trebam kupit nemam pojma...odabrala sam par bočica koje bih kupila, al nemam pojma jel to dobra opcija..cure koje već imatu djecu, molim vas za savjet 💓
Moje opcije:
1. Avent Bočica staklena Natural 120 ml
2. Avent Bočica staklena Natural 240 ml
3. Tommee Tippee CTN Advanced 2x anti-colic bočice, 260 ml
Pitanja:
1. Jel mi dovoljno 4 bočice?
2. Jesu ove mjere mililitara ok il je bolje iz nekog razloga imat bočice s manje ili više mililitara?
3. Jel izbor ovih brendova bočica ok? Nekako sam htjela te avent bočice jer smo pričale o njima...
4. Koliko stvarno vrijede ove anti colic bočice? Jel bolje odabrat staklene ili ovakve?
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji