Što se tiče kila, ja uopće nisam sklona debljanju i godinama imam 60 kg na 174 visinu ( plus minus 2 kg ) a eto me sad 9 skoro i 10 kila u plusu, a ima još do kraja 🙈
A tako je kako je, bitno da su naše bebe dobro, da lijepo napreduju i sve drugo je manje bitno, a od puno žena vidim da kile idu same od sebe kad rode pa eto valjda ćemo i mi tako 😃
Marulek, ja sam svojoj gin danas spomenula barku i ona je bila oduševljena da idem s barkom, a ne na plažu. I sama je s mužem imala barku pa zna kako je to... neki ljudi nemaju pojma pa misle da je to kao da idemo trudne skakat s padobranom 🙈 ako je trudnoća uredna, ne sekiraj se!
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Cure što se tiče ovog RH faktora, zbunio me post, zašto je važno od muškaraca RH faktor? To mi nitko nije spomenuo. Ja sam krvnu grupu vadila kad sam prije 2 god išla na operaciju pa sad pretpostavljam to je to, znam krvnu grupu i RH faktor. Zašto neke žene to rade više puta u trudnoći?
Sto se tice kilaze Flowerson nista ne brini, sve su cure vec napisale, beba uzima za sebe, nista njoj ne fali 🥰.
Blago vama, uzivajte na odmorima i plazama. Mi ovo ljeto necemo nigdje, zbog mirovanja.
Ne mogu se sjetiti koja je od cura spominjala da bas nisko osjeti pokrete bebe, da ima osjecaj kako po cervixu dira, jesi bila na kontroli, sta kaze dr?
Kod mene je konstantno taj osjecaj, nekad blago golica, a nekad bome zna da dobro lupi 🤣
🧑 31
👩 27
👧❤ 5
10/22 💔 missAb 8tt
🩸Trombofilija
27.1. ➕️🥰
clexane 💉
👭🩷🩷
Meni je za sada kilaža pod kontrolom ali me iznenadilo koliko je TSH otišao naviše. Sad je 3,4 i uopce mi nije drago (prije samo mjesec je bio 2,4) pa jedva cekam da mi poveca dozu. Ma taj glupi TSH i “nabacuje” kile ženama i to one kile “ ni iz čega”.
Glukoza- nemam secera u sebi nikako :D , al su mi dali neke Ferrum tablete za zeljezo iako je ono u normali. Ljudi moji, crn jezik od toga bude, a primjecujem da i zubi zute. Ima li ko iskustva s tim tabletama? Pise treba ih cuclat, al ja cu to na svoju ruku poceti piti s limunadom.
Evo da se i ja javim s pregleda:)
nismo gledali bebu, kratki je bio uvz samo je mjerio gledao cerviks, koji je iznad 50mm, što je ok.
I sad anomaly scan je kaže u 24 tjednu, ja sam si mislila da je kao od 18-22?
I dobit ću uutnicu, ali kolko sam shvatila ovako po forumima to je bolje otić privatno? Kako izgleda taj uvz prek uputnice vi ste sigurno radile kako ste4 dalje u trudnoći?
11/2023. curica
Meni je za sada kilaža pod kontrolom ali me iznenadilo koliko je TSH otišao naviše. Sad je 3,4 i uopce mi nije drago (prije samo mjesec je bio 2,4) pa jedva cekam da mi poveca dozu. Ma taj glupi TSH i “nabacuje” kile ženama i to one kile “ ni iz čega”.
Glukoza- nemam secera u sebi nikako :D , al su mi dali neke Ferrum tablete za zeljezo iako je ono u normali. Ljudi moji, crn jezik od toga bude, a primjecujem da i zubi zute. Ima li ko iskustva s tim tabletama? Pise treba ih cuclat, al ja cu to na svoju ruku poceti piti s limunadom.
vidiš a ja koja sam inače na 100 euthyroxu, povećali mi ga u trudnoći na 125, i sad ga moram smanjivati na 112,5. Kak je čudno to, izgleda da može divljati u svim smjerovima
11/2023. curica
Darkivy, kontrolisi redovno obavezno, nemoj da te uljulja sto je jednom divno pao, jer nije TSH skupo ni privatno izvadit u labu svako malo ako inace imas lijenu stitnu.
.
Meni je tako smanjila jer je sa blizu 4 nekad neposredno prije trudnoce dosao do 1,5 mozda u 10. sedmici koliko se sjecam. Tad sam pila 2 dana 100 i 5 dana 75mcg, pa mi je smanjila dozu na 1 dan 100 i 6 dana 75mcg.
Onda je TSH porastao na 2,4, pa je tad ekspresno vratila na ona 2 dana po 100 mcg umjesto samo 1 dan, ali evo sad je ipak 3,4.
Sad ce vjerovatno biti 3 dana po 100, znam vise napamet jer godinama pijem tabletice, ali cekam mail da mi potvrdi.
Darkivy, ja sam radila anomaly u bolnici i bilo mi je ok. Traje kratko, al pogledaju sve što je bitno i što moraju pogledati.
Što se tiče TSH, meni je kontrola tek negdje 15.07., vidjet ćemo kako će bit.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Marulek meni su danas poslali potvrdu i materijale od tecaja 14.6.
Mi idemo u biograd za 2 tj, radi blizine zadra, i planiram se kupati u biogradu jer nemam barku, niti volim plaze koje su kamen i nema hlada tokom dana i ne planiram se buditi u 6 ujutro da bih plivala 🤣 Fkt mislim da je svako more puno puno zdravije od bazena, a ima i cura koje se kupaju u bazenu pa im nis ne bude :)
Rh faktor - ja i muz smo negativni, onda nam ne treba injekcija. Al nije mi jasno zakaj su onda trazili samo moj nalaz krvne grupe (on otprije zna koja je)? Pa zar nebi onda sve negativne zene trebale biti upucene da se muzevi isto testiraju..? Ne zelim primat tu injekciju bezveze..
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Sortiraj odgovore
Najstariji