Bauštelka slazem se da je najlakse govoriti prije nego se nadjes u toj situaciji. Ja isto trenutno mislim da bebi nije mjesto u krevetu. Prvih par mjeseci ce biti u kreveticu do nas, a kasnije je plan prebacit ju u njezinu sobu koja je odmah uz nasu. No, planovi su jedno, a vidjet cemo kako ce na kraju biti. Vjerujem da to ovisi i o samoj bebici, a ne samo o volji roditelja hehe. U svakom slucaju sve radimo onako kako mislimo da je najpametnijeb
32🙋♀️🙋♂️
26.2. ➕️ 30.4 🩷
P.s Ja sam upravo na putu za more pa me kopkalo ovo oko sigurnosti kupanja u moru.
Nasla sam na internetu stranicu na kojoj mozete provjeriti kakvocu Jadranskog mora.
Koliko vidim 99% plazi je oznaceno kao izvrsno (plavo)
https://vrtlac.izor.hr/ords/kakvoca/kakvoca_m
32🙋♀️🙋♂️
26.2. ➕️ 30.4 🩷
Lena1897 meni se čini da je tvoj rast TSH-a i euthyroxa skroz očekivan za trudnoću, više sam ja čudna s tim da mi ide dolje... Kontroliram ga inače svakih mjesec dana tako da pazim, samo nikad ne bi očekivala da će se smanjivat doza u trudnoći.. svakako treba regulirati često
Flowerson, Kiki, tnx na iskustvu! Ne znam od kud meni kao da je bolje na taj anomaly ići privatno, možda više sentimentalni razlozi jer se kao vidi na 5d i to i dobije USB..
Ja ne bi htjela na previše tih ultrazvuka ići ako netreba, tak da bum razmislila još dal sad onda na ovaj privatno
Btw, cure, jučer mi ginekolog preporučio neku kremu za namazati vaginu (to područje) prije ulaska u more. Nemam nikakav problem, tako da on to generalno svima preporučuje... Da se zna to područje iritirat od mora pa pecka i da je ovo super za prevenirati moguće infekcije.. E sad ja sam zaboravila kak se zove ta krema, nešto na bazi ribljeg ulja ak se dobro sjećam, ali provjeriti ću još..
11/2023. curica
DarkIvy, mene ništa ne pecka nakon izlaska iz mora, al svakako korisno ako netko ima taj problem da se zna da postoji nešto za mazanje.
Artemida, ma sad ti je more ok još uvijek posvuda. Mislim da su jedino na Kvarneru u Kostreni i Novom Vinodolskom nekakve zabrane..za Novi to nije ništa čudno, svake godine ista priča. Na kraju krajeva, ja volim golim okom vidjet da je bistro, onda mi je psihički lakše 😁
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Blago vama koje ce te umocit guzu u more i koje ste blizu😅😅
Moje more je baustela kraj kuće ovo ljeto 😍
Hvala puno bauštelka na dugom opisu. Ja se vodim od početka u Petrovoj, tako da bi tamo trebala isto ići, budem onda otišla prvo tamo pa vidjela kako sam zadovoljna:)
a inače jel ok to raditi u 24. tjednu kako tamo kažu? Vidim da dosta to ranije cura radi..
Flowerson, nemam ni ja peckanja niti sam sklona gljivicama, tako da mi se više čini da je to preporuka sad za u trudnoći kada smo osjetljivije. Samo uf da mi se sjetit kako se zove...
11/2023. curica
Evo i mene s pregleda.. na +6kg sam, bebica je super glavicom je okrenuta prema dolje ima 1420g. Strahovi su mi se obistinili, serviks mi je drasticno skracen,nije mi htjela rec koliko, uloziva za vrsak prsta. Dobila sam Utragestan 3×1 strogo mirovanje. Kaze gin da ona vec gura i sad ce tek poceti dobijat na tezini da ce vjerovatno ranije doci do prijevremenog otvaranja ali cemo probat odrzat da se neotvorim bar do 36tj.. Zato i imam tu tezinu dolje i osjetim ju i u preponama i kad hodam jbga.. 13.7 imam ponovo pregled i moram do tad izvadit krv i urin
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Jutroo cure,
Da li je koja radila jetrene probe i da joj je alkalna fosfataza niska? Koliko sam citala trebala bi biti do 4x povišena u trudnoći..a nista ne piše ako je ispod granice za trudnice..kod dr. sam narucena tek za tjedan dana, pa ne znam jel ovo nešto alarmantno da ga zovem prije..
👩41g.svi nalazi uredni, 2016g. lap.septum na maternici
🙍♂️42g. sve ok
IVF Centar
4xFet stimulirani❌️
8x odustali od transfera tanak endo
14.02. FET prirodni blastice, test ✅️
beta 28.02. 501, 02.03. 1175 Uzv 06.03. ✅️ 2.uzv 13.03.💗 3.uzv 27.03. 8+4 💗 17.04. Nifty ✅️ stiže nam curica 💞 19.05. Anomaly scan ✅️
hej, samo da te bar malo utješim, jer mi je isto tako bilo u prvoj trudnoći, s tim da sam ja imala i kontrakcije još uz sve zbog kojih mi je prepisan normabel koji nisam ni pila i prenjela 3 dana, s time da sam ja bila prst cijeli otvorena.
Druga trudnoća sve okej, i evo sada 3. na prošlom pregledu uloživa za prst, malac isto nisko i cijelo vrijeme pritisak, mirujem koliko mogu..
sve će biti dobro, samo malo više mirovanja, na kraju se neće dati van bez brige 🤣🤞
ove godine sigurno ništa od mora, jer sam i ja uloživa 😑
pregled je 4.7 pa ćemo vidjeti na čemu sam..
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
Evo i mene s pregleda.. na +6kg sam, bebica je super glavicom je okrenuta prema dolje ima 1420g. Strahovi su mi se obistinili, serviks mi je drasticno skracen,nije mi htjela rec koliko, uloziva za vrsak prsta. Dobila sam Utragestan 3×1 strogo mirovanje. Kaze gin da ona vec gura i sad ce tek poceti dobijat na tezini da ce vjerovatno ranije doci do prijevremenog otvaranja ali cemo probat odrzat da se neotvorim bar do 36tj.. Zato i imam tu tezinu dolje i osjetim ju i u preponama i kad hodam jbga.. 13.7 imam ponovo pregled i moram do tad izvadit krv i urin
Bebica super napreduje 😍🥰
Znaci opet mirovanje....mogu misliti kako se osjećaš, nista sad pomalo, terapija, mirovanje kolko je god moguće...ideš ti do termina 🫶💪
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji