Flowerson tek sad krece ubrzano debljanje, nemoj sumnjat😁 i javi nam se za koji tjedan da ovo potvrdis,😊
Tebe je bar izvagala, dala ti za ogtt, meni moj nije ni to, uvijek ima gore od goreg🤣
Oraspolozi nam seee❤️
Hvala ti, nadam se da si u pravu ❤️ Pratit ću kilažu svaki tjedan.
A tvoj gin je posebna sorta, koma...bit ću ok, samo da dočekam taj 4D.❤️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Flowerson žao mi je zbog uzv ,jer znam koliko i ja čekam na to ali dobro uskoro se družiti 4D :) što se tiče kilaže ja sam bome + 6 kg ,inače san mrsavica ali očito u trudnoci postajem debeljuca,prvo djete ostala s 45kg trudna rodila s 72kg ,sad s 52 kg ostala a vidjet ćemo kako će završiti. I ja sam za ogtt dobila samo je meni rekla da odem tamo od 10.7 ,što se briseva tiče nisam ih ni ja radila još, ali i u prvoj sam radila tek oko 30 i nekog tjedna nesjecam se točno . Pošto smo si blizu datumom koliko ti brojis do Go i porodiljnog? Ja planiram od 7.8 GO ,pa porodiljni odmah
Ajde onda možda nije sve tako strašno kod mene što mi nije radila. Ja sam dobila 4 kile u prvom tromjesečju jer sam stalno nešto jela kolko mi je bilo loše i mučno, pa mislim da sam možda zato izgubila sad 1 kilu. Ukupno sam bila na +6 kila u 16.tjednu, sad sam na +5.
Ja idem na godišnji od 31.07. i onda mi je porodiljni od 24.08. tako da jedva čekam kraj...tako nemam više ni volje, ni želje, ni snage radit iako sam od kuće. Jedva čekam odmor i da se mogu fokusirat na bebu.
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Nema nikakvog razloga za brigu sto se nisi udebljala :)
It’s a girl 💞
Hej cure, jeste isle/idete na bazene dok ste trudne? Vidjala jesam trudnice na bazenima, a opet se kao ne preporučuje zbog bakterija. Sta vi mislite?
Hej cure, jeste isle/idete na bazene dok ste trudne? Vidjala jesam trudnice na bazenima, a opet se kao ne preporučuje zbog bakterija. Sta vi mislite?
Iskreno nikako ne zbog bakterija jer smo podložne svemu u trudnoći, ja se nisam kupala po preporuci svog gin koji mi je tako rekao :)
Flowerson to nije ništa strašno, jer ja gledam u prošloj teudnoći sam dobila svega 9 kg, i isto tako u jednom periodu i pala, tako da ne brini.
isto jedva čekam go, ja radim još sljedeći tjeda i dosta mi je 🤣
u petak mi je ogtt, nadam se da ću preživjeti..
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
Flowerson baš mi je žao da je tako ofrlje napravila pregled.😔 Sreća pa ideš brzo na 4D pa ćete se pridružiti sa curkom kak se spada, nek te to tješi.🤗 Za kile nemam neki pametan savjet za dati, ali vjerujem da bi ti dr napomenula da je nešto zabrinjavajuće. I meni su sve bliske osobe rekle da od 25-26tt kreće porast kilaže jer i beba više zahtjeva i više raste, pa se fokusiraj na to, vjerujem da će biti sve uredu.😉🤗
Ja sam za sada na +7, ali moram priznati da sam si dala oduška zadnjih 10ak dana, od onog UZV kad su rekli da je bebač manji, pa papam malo više u nadi da će i on bolje napredovati. Ali ne brinem se, kile ćemo kasnije rješavati, bitno da je bebač dobro.☺️🙊
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Hej 😀, ja osobno nebi. Imala sam prilika ali nisam se kupala jer nije preporucljivo, pa nebi riskirala. Pogotovo nebi jer znam dva slucaja gdje su cure dobile bakteriju i rodile puno prije, pa im se jos beba s necim zarazila, vjv u bolnici.
27.06. u 07 sam naručena za OGTT…ajde da i to preživimo. Sad me ipak malo brine zašto nisam dobila na kilaži, joj. Kako ste vi bile s kilama u 24.tjednu?
Ja sad ulazim u 25.tjedan, i jos nisam dosla na kilazu koju sam imala na pocetku trudnoce. Ja sam bila izgubila 4 kg. Jucer sam imala pregled i nikad mi nije reko da je to problem, kaze beba dobije sve sta treba i dobro se razvija. Svaki put ga pitam i kaze da nije problem sta jos nisam u plusu sa kilazom. Ja idem privatno.
KalaLala, nemoj na bazene, stvarno...pitala sam danas svoju ginekologicu jel ok što idem na more, rekla da je nema problema, al da izbjegavam plaže s milijun ljudi. Svakako birajte divlje plaže ili plaže gdje se ne može smjestit puno ljudi jer ste tako sigurnije. Ja sam s barkom pa nemamo tih problema, plaža nam je gdje spustimo sidro, a to su mjesta gdje nema puno ljudi i gdje je more čisto. Al bazeni baš nikako...
Hvala vam cure, smirile ste me. Inače se debljam kako bi se reklo kad pogledam u hranu pa sam očekivala da ću dobit 20 kila u trudnoći, al evo totalno iznenađenje.
MalaG, samo ti papaj, to može i pomoć u rastu bebe
Sortiraj odgovore
Najstariji