Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    amarenna
    09. Lipanj 2023. 19:05

misscooking

Ei žene. Stvarno se više ne mogu suzdržati. Kupila bih kolica,akcija je kolica plus autosjedalica -490eura. Ergo metro baby+,i be safe autosjedalica plus adapteri i prednja ručka. Kaj mislite o tome..19tjedan sam. Sad u utorak,13.6idem na pregled. Pa bih svejedno pričekala do onda da kupim. Ali baš sam nekako zagrijana za njih😀😀

Kupuj dok je akcija a sviđa ti se 😉  mislim da ne trebaš više ništa čekati,  sve ce bit ok na pregledu 💙

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

teich95
    09. Lipanj 2023. 19:18

misscooking

Ei žene. Stvarno se više ne mogu suzdržati. Kupila bih kolica,akcija je kolica plus autosjedalica -490eura. Ergo metro baby+,i be safe autosjedalica plus adapteri i prednja ručka. Kaj mislite o tome..19tjedan sam. Sad u utorak,13.6idem na pregled. Pa bih svejedno pričekala do onda da kupim. Ali baš sam nekako zagrijana za njih😀😀

Ma samo kupi,pusti te price ❤️ Ja sam u prosloj T pocela kupovat vec s 13tj kao neutralnu odjecu s 16tj kad smo saznali spol nismo mu vise samo mi 
    kupovali vec svi bliznji 🤣 a vece komade tipa kolica, kinderbet i ostalo kad je sta bilo na akciji tako smo kupovali

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Lena1897
    09. Lipanj 2023. 19:18

E neka ste prosle OGTT🥰, al valja pazit sad da poslije poroda mognete proc i kroz vrata 😄 Zezam se malo, jede mi se krofna 😄
    MalaG, čuvam fige da sve prođe u najboljem redu! Nemoj padat u očaj, svasta nesto doktori kazu pa na kraju beba super. 

amarenna
    09. Lipanj 2023. 19:21

Lena1897

E neka ste prosle OGTT🥰, al valja pazit sad da poslije poroda mognete proc i kroz vrata 😄 Zezam se malo, jede mi se krofna 😄
    MalaG, čuvam fige da sve prođe u najboljem redu! Nemoj padat u očaj, svasta nesto doktori kazu pa na kraju beba super.

Ja ću kroz prozor ulaziti još malo 🤣🤣🤣🤣 😜 

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Lena1897
    09. Lipanj 2023. 19:38

Meni je stomak napokon veci od cica :D Al me uhvatila takva anksioznost da sam pocela i ruzno sanjati. Do pregleda 2 sedmice jos, a kao 2 godine. Sad sam zabrinutija sve vise i potam se je li ipak malo hrane unosim za njih, pa sam pojacala kvinoju i dodam extra gljiva i tikvica nego sto bih inace. Svaka cast opustenim trudnicama al meni ce jos malo trebat kucni psihijatar zbog straha za njih. Kad ce vise oktobar :) 

Flowerson 🌸
    09. Lipanj 2023. 19:51

Curke, evo ja se vratila s mora, bome je proletilo 😭 muž i ja smo oduševljeni pojedinim manjim mjestima u Dalmaciji i već znamo da ćemo tamo ići na sljedeća ljetovanja ponovno u lipnju s našim bebcem ❤️ more je divota, temperatura vani kako treba bit... nevjerojatno, kako smo se približavali Rijeci, počela je kiša 🤮 svaki put ista priča.. tužna sam jer je brzo prošlo, al stvarno je bilo divno. Živio lipanj i manjak turista!
    Vidim da ste sve dobro, jedino malag u stresu, no vjerujem da će se i to završiti dobro.  Pusa svima ❤️ 

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

amarenna
    09. Lipanj 2023. 19:53

Lena1897

Meni je stomak napokon veci od cica :D Al me uhvatila takva anksioznost da sam pocela i ruzno sanjati. Do pregleda 2 sedmice jos, a kao 2 godine. Sad sam zabrinutija sve vise i potam se je li ipak malo hrane unosim za njih, pa sam pojacala kvinoju i dodam extra gljiva i tikvica nego sto bih inace. Svaka cast opustenim trudnicama al meni ce jos malo trebat kucni psihijatar zbog straha za njih. Kad ce vise oktobar :)

Bebe uzmu sebi koliko im je potrebno, crpeći sve od majke, ali pojacaj ti to malo slobodno ipak ti paziš da se zdravo skroz hraniš,  treba tebi malo više toga a ipak su i twinsi...😃 cure...opustite se malo, sve nas je strah što je normalno da li će sve bit ok i slično, al moramo se držat skupa i razmišljati pozitivno , prešle smo već  dobre tjedne i sad idemo u finale lagano
    Kiki idemo u zadnje tromjesečje 😳☺️🥰

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

teich95
    09. Lipanj 2023. 22:38

Evo prvi put ovu trudnocu osjetim stucanje bebe 🥰🥰

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Pereca333
    09. Lipanj 2023. 23:19

Djevojke je li vama iskoci nekad na stomaku kvrga 😂 ja mislim da je to moja podstanarka, jer kad njezno stiznem ona se mrdne, ali bude bas tvrdo. Nisam sigurna jesu li to vec one rane probne kontrakcije ili bebac, pa sam se zabrinula. 🤔

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

amarenna
    09. Lipanj 2023. 23:45

Pereca333

Djevojke je li vama iskoci nekad na stomaku kvrga 😂 ja mislim da je to moja podstanarka, jer kad njezno stiznem ona se mrdne, ali bude bas tvrdo. Nisam sigurna jesu li to vec one rane probne kontrakcije ili bebac, pa sam se zabrinula. 🤔

Može biti da se beba gura glavom na jednu stranu ili guzom pa iskoci kvrga , tako je bilo i Kiki i meni 🤣 
    A kontrakcije su kad se trbuh zategne pa nakon cca minute popusti..
    I moj voli stucati 🫢

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.