https://ibb.co/DR2gC2g
Evo ugrabila u interspara par bodija za 0.99€, 1.19€ al nisam nasla nego 62… Mozda kod vas ima i manjih brojeva. Od venere su, pamucni 🙂
Opa, super dojava 🤩 tnx Kiki! 😘
BabyBoy 💙
Lana99, ista stvar s leđima i nankraju sam kupila ovakav jastuk:
https://ibb.co/zZBMqdL
Nije da me prestalo boliti, ali mi je olaksalo jer je i pocelo nakon sto sam se jedne noci probudila sva s nogama spetljanim kao perec, valjda jer se nisam mogla namjestit. Ovaj jastuk mi onemogucava da nehoticno u noci zarotiram torzo i daje neku stabilnost pa olaksava i zato ti preporucujem. Taman se namjestim na lijevi bok i tako se i pribudim.
Takodjer, obavezno je sjediti pod 90 stepeni, ne saginjati se ni nad lavaboom, rotacije su najgore!!!, i gdje god ides pitas za mali jastuk da stavis iza leđa kad sjediš.
Butno je da bol iz ledja ne pocne silaziti u nogu, jer to znaci i vecu protuziju/ bolnije.
A što se tiče ovih udaraca, pa svaki put me obraduju🥰
Mislim da imam jednu bebu ranoranioca koja udara blago u lijevu stranu, i imam bebu nocnu sovu koja negdje oko 1 ujutro lupa, trese, udara u desnu stranu :)
E samo jednom mi se desilo da me neka lupila toliko snažno da sam odskočila od iznenađenja.
I suprug ih je osjetio kad je stavio ruku na stomak ❤️
I ja sam neku noc osjetila stucanje, naravno da nisam bila ziher jel to to a trajalo je pol h i sva sam se zabrinula jel beba dobro 😅 al evo, moram se pohvalit da mi je to bilo prvo panicarenje u trzdnoci pa ok 😆
I ja sam blizu 3.tromjesecja i bome me krenuli sustizat simptomi.. nesanica, simfiza, nemir u nogama, umor (taj nikad nije ni prestao), pritisak/tezina u trbuhu nakon puno pricanja i hrane, zaduha kod najmanje uzbrdice.. u kompletu s povecim trbuhom za ove mjesece i 8kg u plusu (sve u trbuhu) 😁
Cure u drugom tromj., uzivajte!!🙃
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Hej cure, zadrzali su me u bolnici zbog skracenog cerviksa.. 28mm.. jel ima koja skracen cerviks? Uopce ne znam po kojim sam simptomima to mogla skuziti? Pa bilo koja info je dobro dosla
Pozdrav trudnice,
Trenutno sam u 19 tt i u zadnjih 5 tjedana sam 4 puta imala svijetlo smedji (bež) do tamno smedji iscjedak, nekad manje nekad vise s 2-3 tamne zilice krvi. Iscjedak traje jedan dan ili krace, ustvari kao da samo iscuri sta ima i prestane. Na hitnoj nista nisu nasli, samo mi je receno da iscjedak nije iz maternice i da se ne brinem ako krv nije svjeza i obilna. Moj doktor nije nista nasao, cerviks u redu, posteljica se podize. S bebom je sve u redu, osjecam pokrete zapravo od prvog puta kad se iscjedak pojavio.
Zadnji put kad se pojavilo sam dan ranije puno hodala pa sam to prepisala tome.
Jel imala koja slicno iskustvo?
Hej cure, zadrzali su me u bolnici zbog skracenog cerviksa.. 28mm.. jel ima koja skracen cerviks? Uopce ne znam po kojim sam simptomima to mogla skuziti? Pa bilo koja info je dobro dosla
Imali smo situaciju s jagodom, mislim da to teško itko može skuzit sam bez pregleda...ona ti može više reći.
.
Ja sam se odlučila ipak naruciti na 4D uzv. Muž ima želju prisustvovati i vidjeti bebca pa ajde...u ponedjeljak će mi valjda javiti termin ☺️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Meni serklazu nisu ni spomenuli 🤷🏻♀️ kao dobro je da je cerviks tvrd i unutarnje usce je potpuno zatvoreno.. ja nemam nikakvih ni stezanja ni probanja nista.. jesi mozda dobila kakvu terapiju ili nesto? Mislim ja sad lezim u bolnici i googlam 🤯 pa neke su dobile terapiju..neke nisu ni bile u bolnici nego strogo mirovanje..nekima se pokazalo da mirovanje uopce ne utjece na ishod hoce li se on jos skratiti il nece.. do ponedjeljka do vizite cu poludit..
Ipak je stigao nalaz OGTT na e građani. I ja položila :)
Glukoza na tašte 4,7
Nakon 1h 6,3
Nakon 2h 5,4
Dobro je! Kad sam prvi put vadila krv bio mi sećer taman na granici 5,1 pa sam bila malo zabrinuta hoće li bit ok.
30 👫🏻 28
11.2 +
7.3 ❤
18.4. NIPT ✅ 💜
5.6. Anomaly scan ✅
Ah..ak je do 23 tjedna to sam prosla.. a tu u sobi mi cure kazu da su doma pustili curu koja je u 30 tjednu imala 8 mm ... pa me kuzim zakaj sam ja ostala.. nadam se samo da ce sve bit dobro.. non stop si gruntam kaj sam krivo radila..i ovak i onak sam mirovala jer je posteljica bila nisko..i sad kao posteljica se podigla i ja si posmislim ajde fala ti Boze..kad sljedeca recenica ali vama je cerviks skracen, ostajete tu. Ako imate pratnju pozdravite se s njima.. buuum sookk kaj? I nis smjestili me u sobu jucer i to je to..danas naravno vikend nitko nista nema pojma..nisti sta smijem .niti sta ne smijem.
Sortiraj odgovore
Najstariji