https://ibb.co/80hbgPt
Evo mojeg trbuha 🙈
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Cure sretno na oggtu
Poisonivy presladak trbuscic, daleko si od ogromne
32🙋♀️🙋♂️
26.2. ➕️ 30.4 🩷
MalaG,nemam sta pametno za rec osim da salje virtualni hug i drzi se,bit ce to sve u redu vjerujem
Sto se tice priprema za porod,nemam ni tu nista pametno za rec,ja sam dosla na svoj prvi porod skroz pozitivna i mislila kako cu ja to rijesit sve kako treba,ali stvari cesto ne idu kako smo zamislili i mozemo se samo prepustit.
Neki generalni savjet bi bio nemojte se prepast(puno) i vjerujte da ljudi oko vas znaju sta rade.Vise od toga ne mozete ni napravit
MalaG sve bude u redu, drzi se, vjerojatno je beba samo manja, saljem hug. 🤗❤️
Vidim da vas dosta danas ima na ogttu, javite rezultate. 🙂
Ko nam je sljedeci na pregleduuu?
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
MalaG od srca to želim da sve bude dobro na kraju, nekad i doktori znaju pogriješit i isprepadat nas bezveze, a na kraju sve bude dobro. Možda je beban jednostavno sitniji, nikad se ne zna. Samo pokušaj biti smirena i pozitivna koliko je moguće.
Uh, o porodu ja i ne razmišljam, sve si mislim još mi je rano pa se neću opterećivat s tim. Ali opet, brzo će i to doći, deseti mjesec je iza ugla haha
Kiki jeeeeeeiiiiii bravooooooo!!! A sad navali narode 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻🤩🤩🤩🤩🤩
Kako vec imas nalaz? Meni su rekli da ce nalaz kroz 2-3 dana na mail mojoj doktorici koja je izdala uputnicu 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Pratit cu na eGradjani, mozda se tamo pojavi danas nekad… hmmmmm 🙄🙄🙄
BabyBoy 💙
MalaGsve bude u redu, drzi se, vjerojatno je beba samo manja, saljem hug. 🤗❤️
Vidim da vas dosta danas ima na ogttu, javite rezultate. 🙂
Ko nam je sljedeci na pregleduuu?
15.6 meni pregled😊
I meni su puno puta rekli da bude nalaz kroz 2, 3 dana, a na kraju bude na E - građani isti dan.
Kiki ti sad možeš uživati koliko te volja 😂😂
Super za odličan nalaz!
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji