Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Artemida1990
    08. Lipanj 2023. 17:33

MalaG bas mi je zao sto kroz to prolazis. Drzim fige da sve prodje dobro. Kao sto su cure rekle, danas je medicina toliko napredovala da prijevremeni porodi dosta cesto zavrse dobro i bez vecih posljedica. Osobno nisam isla na amniocentezu, moje 2 prijateljice su ju odradile i obje bez komplikacija.

32🙋‍♀️🙋‍♂️
    26.2. ➕️ 30.4 🩷

Flowerson 🌸
    08. Lipanj 2023. 17:50

Flowerson 🌸

MalaG, na moru sam pa ne komentiram ništa, užasno mi je žao pročitat što moraš prolazit .. Afrodita je prošla amnio, znam to pa joj se možeš javiti. Nadam se da je i dalje sve u redu, da beba napreduje…ne patim, jesi radila koji nipt?

Ok, vidim sad da nisi .. ja bih na tvom mjestu radila amnio, rizik postoji, no medicina je isto tako napredovala, zaista nisam pročitala skoro da je netko prošao gubitak zbog tog postupka. Saljem ti svu podrsku svijeta, napravite sve što možete da pomognete sebi, a i bebi. ❤️

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

lalaland1991
    08. Lipanj 2023. 18:33

MalaG placi dok ima suza, pricaj s muzem kadgod ti je tesko. Jako mi je zao, pogotovo jer je naš IVF put vec sam za sebe bio neizvjestan, pa vjerujem da je i to otezavajuci faktor, barem bi meni tako bilo..
    Cure su sve rekle, sanse su idalje ogromne da sve bude ok.
    Svakako po drugo misljenje! 
    Koliko je malena trenutno teska?🥰
    Jagoda mogu stajat na jednoj nozi, al evo pocelo me bolit i dok idem u niski cucanj, tipa sjedanje na tabure. Jel postoji neki hint kako sprijeciti da bude gore?

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

La_Lupa
    08. Lipanj 2023. 18:57

Pipi, Hvala za info! Definitivno ne idem tamo onda ☝🏻☝🏻 
    Sara hvala na preporuci, mislim da cu njih zvati 🥰
    MomN93 ja sam slusala trudnicki tecaj sad 2 dana i ugl za siroko povijanje su rekli da ne treba ako po izlasku iz rodilista ne dobijes nalaz u kojem pise da beba ima slabe kukove ili do prvog pregleda. Da se to stvarno vise ne koristi… eto cisto info sa tecaja. 
    Kiki oooo pomoz’ nam Bog 😂😂 ja sam zadnje pojela u 17.45h i to mini sendvic od integralnog kruha i kuhane sunke (nisam drugo imala pri ruci) i sad gladujmo do 9.05h 🙈 rekla sam da kad izadjem otamo zadnje, sve pekare su moje. 🤭🤭🤭
    MalaG jako mi je zao ovo procitati, ali zelim s tobom podijeliti iskustvo moje prijateljice kojoj je beba isto bila mala, nije radila nipt, trazili su je da radi amnio sto je odbila i dogurala je do prakticki kraja… zadnjih mj ipo dana je morala lezati u bolnici uz strogo mirovanje i rodila je zdravu djevojcicu u 37. tjednu! Tako da molim te - Vjeruj, nedaj se i nadaj se samo najboljem - budi jaka i hrabra za sebe i svoju bebu, ona sve to osjeca ♥️♥️♥️♥️ 

BabyBoy 💙

amarenna
    08. Lipanj 2023. 19:26

Cure i ja idem sutra na ogtt , evo i mene na gladovanju do sutra , pa kad završim pojest ću sve šta nađem po putu 🤣🤣 

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Mimica91
    08. Lipanj 2023. 19:26

MalaG baš mi je žao da te sad muče takvi problemi. Ali možda je stvarno samo manja beba, ako nisu nikakve druge naznake na ultrazvuku vidjeli što bi ukazivalo na nešto... Probaj tražiti barem još jedno mišljenje. 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

Pipi11
    08. Lipanj 2023. 19:42

MalaG samo ti želim reći da mi je žao što ovo prolaziš, ne mogu ni zamisliti kako se osjećaš 😔 
    šaljem ti svu moguću podršku i vjerujem da će sve biti u redu, vjeruj i ti💜

La_Lupa
    08. Lipanj 2023. 20:41

Kiki suosjecaaaaammm!! Ekipa sad jede prsut i sir, a ja sam otisla malo na terasu da ih ne gledam 😂🙄 Hahaha, i ja cu biti isto u blagom soku ne bude li nalaz uredan ☝🏻🙈🤷🏻‍♀️ Bas me zanima… ne znam ni ja smijem li euthyrox popiti, razmisljala sam o tom ali jos nisam guglala 😂😂😂😂 sad cu 😂😂😂😂😂
    Isto imam sutra popodne neku proslavu i jedva cekam taj rucak 😂😂😂😂 cuj nas, koda smo iz gladi pobigle… pa ja ne znam sto bi mi da se pridrzavamo 100% kao Lena. Mislim da bi se navikle i da nam nebi bio problem. Mene svi oko mene tjese i uvjeravaju da ce mi nalaz biti uredan jer nikad nisam imala problema sa secerom, ali.. nikad ne znas 🤫🤷🏻‍♀️ 
    Amarenna hahaha isto i ja, sve pekare putem do kuce ce biti moje 😂 a vjeruj mi, ima ih… 😬😬 

BabyBoy 💙

lalaland1991
    08. Lipanj 2023. 21:20

Jagoda mislim da je simfiza, samo je tek krenulo haha. hvala!
    Cure, pitala sam na ljetnim bebama jer su pricale o tome, al nisu cure bile raspolozene za savjete 🤭
    Mentalna priprema za porod - imate li neki konkretni savjet ili plan - kako se pripremiti? Ok kuzim da se treba informirati o svemu, napraviti si plan A i B, "pripremiti" na bol, vizualizirati si mozda porod i disanje kroz trudove.. al jel ima jos nesto korisno kaj se tice mentalne pripreme da ste radile/cule od frendice itd.? 

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

amarenna
    08. Lipanj 2023. 21:57

lalaland1991

Jagoda mislim da je simfiza, samo je tek krenulo haha. hvala!
    Cure, pitala sam na ljetnim bebama jer su pricale o tome, al nisu cure bile raspolozene za savjete 🤭
    Mentalna priprema za porod - imate li neki konkretni savjet ili plan - kako se pripremiti? Ok kuzim da se treba informirati o svemu, napraviti si plan A i B, "pripremiti" na bol, vizualizirati si mozda porod i disanje kroz trudove.. al jel ima jos nesto korisno kaj se tice mentalne pripreme da ste radile/cule od frendice itd.?

Možeš se pripremati koliko oces ali kad dođe vrijeme... 🤣🤣 malo se šalim, uglavnom iskreno meni je na drugom porodu stvarno najviše pomoglo to disanje kroz trudove! Za drugo kod mene nema pripreme, beba mora van pa kako god, tjesim se da će proći i to, a kad ugledaš bebu na sve zaboravis 💖

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.