Jagoda mislim da je simfiza, samo je tek krenulo haha. hvala!
Cure, pitala sam na ljetnim bebama jer su pricale o tome, al nisu cure bile raspolozene za savjete 🤭
Mentalna priprema za porod - imate li neki konkretni savjet ili plan - kako se pripremiti? Ok kuzim da se treba informirati o svemu, napraviti si plan A i B, "pripremiti" na bol, vizualizirati si mozda porod i disanje kroz trudove.. al jel ima jos nesto korisno kaj se tice mentalne pripreme da ste radile/cule od frendice itd.?
Kad to krene i sto mislis da znas zaboravis.. Ali disanje je najbitnije od svega,samo zaboravis i pravilno disat od bolova 🤣🤣 Ja sam imala paniku 2mj pred porod,ali kad je dosao taj dan toliko sam bila smirena da i dan danas neznam kako sam uspjela jos i pod tom koronom oko mene u svemirskim odjelima hahah ali zato je muz panicario za oboje 🤣🤣
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Isto sam misljenja da beba mora van 🤭 Nekako me jos ne lovi panika, vjerojatno hoce tamo pred porod, ali gledam na to kao na predivno iskustvo koje svaka zena koja se zeli / moze ostvariti kao majka treba dozivjeti na naljepsi moguci nacin i uzivati u tom cinu donosenja novog zivota… na trudnickom tecaju su pricali o tehnikama disanja na porodu i to je stvarno jako vazno. I rekli su nam da max slusamo babice i kad kazu disi onda stvarno disi, kad kazu tiskaj onda stvarno tiskaj… ♥️
Ali slazem se da sve sto sad i “znamo” tj mislimo da znamo da vjerojatno u tom trenutku necemo znati 😂😂
BabyBoy 💙
Pozdrav ženice.🤗 Evo nas sa kontrole i nemamo dobre vijesti nažalost.😪🥺 Beba je i dalje, očekivano, mala pa nam je doktorica rekla da postoji mogućnost da posteljica ne funkcionira pravilno i da je to uzrok, ali nam je isto rekla da je mogući uzrok i IVF trudnoća. Izvadili su mi krv za TORCH nalaz i za kromosomske abnormalnosti te su nam ponudili da napravimo amniocentezu. Obzirom da postoji šansa za pobačaj (iako samo 1%), suprug i ja smo odlučili razmisliti i povratno im se javiti. Također je dr.rekla da ako bi se ustanovilo da je problem sa posteljicom, da definitivno ide raniji porod da se bebi povećaju šanse za preživljavanje.😪😔 Idući UZV nam je dogovoren za 2 tjedna da opet poprate napredak, a do tada bi trebali imati rezultate oba testa kroz koje ćemo tada proći. Naravno, užasno nam je sve to teško palo, i komplikacije, i testiranja, i moguće posljedice i opcije. Ja sam već dušu isplakala, a suze same naviru na oči. Do idućeg pregleda ostajem doma, na bolovanju i nadamo se najboljem.🙏🙏🙏
Jel možda koja od vas radila amniocentezu? 🤗
Bicemo dobro i ti i ja i naše bebe..
Upravo tako sam se ja osjećala prije 10 dana. Meni će TORCH sutra biti gotov i imam kontrolu. Biće to dobro, nisu ni sve doktorske prognoze uvijek tačne.
Meni su s prvim rekli do 30te ako izguram top. Krevet-wc 7 sedmica.
Pa rodila 39+6.
A amnio je radila moja mama 2016.
💙17.8.2020.👦
👩❤️💋👨 27 i 31 god.
22.1. +
24.2. ❤️ kuca
ps. Kazu da je prvi put lakse jer ne znas sto te ceka 🤣🤣
A meni opet moje sestre i kuma govore da je drugi put brze ali intenzivnije i bolnije hahha vidjet cemo kroz 2-3mj kad budemo razmjenjivale iskustva 🤣🤣 sve u svemu ja se vodim s tim da se svaka mora poroditi sad kako i na koji nacin na to mi utjecaja nemamo,pa necu ni da se sekiram bezveze.. 😆🫣
--Ja se probudila jutros i razmisljam dal bi mogla pocet odvajat robicu bar 56-62br i slagat u komodu cisto da imam uvid sta imam sta ne,pa cu prat za mjesec dva. Onda nakon par min sjednem uzmem kavu i kazem sama sebi imas vremena hahhahah kolika sam hladovina ovaj put da me muz pita kad planiras u dm kupiti sve sto ti treba za bolnicu i prve dane cisto da nam je u kuci,kaze on ako se sta zakomplicira ja necu znat nista kupit mada sam vidio sta si sve koristila. 😆😆 U prosloj sam od 31tj imala spreman kofer na preporuku gin jer sam se pocela otvarat,a ovaj put iskreno nisam ni svjesna da sam vec ovoliko trudna,pa sve odugovlacim 🤔😆
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Kiki kako smo? 🤭 Ja popila i evo cekam iduce vadjenje krvi, nije mi uopce bilo tako strasno to popiti… sestra je bila jako ljubazna 🤩
BabyBoy 💙
I ja sam na ogtt-u. Popila i čekam drugo vađenje krvi. Prvo sam se prepala malo kad sam vidjela onu veliku punu čašu, al nije mi bilo uopće toliko preslatko haha 🙈
30 👫🏻 28
11.2 +
7.3 ❤
18.4. NIPT ✅ 💜
5.6. Anomaly scan ✅
Mala G, šaljem samo pozitivne misli, i znam da će na kraju sve biti u redu ❤️🙏
nisam pisala, jučer smo klince odbacili u Sloveniju kod šogorice pa ja i suprug soliramo 🤣
što se tiče poroda, meni je drugi bio puuno brži, ali i bolniji, i slažem se blažen taj orvi put kad ne znaš što te čeka 🤣 nadam se da će mi 3. biti još brži...
sto se tiče ogtta joooj i ja ga moram obaviti do sljedeće kontrole, a njega stvarno ne volim plus vađenje krvi za mene koma iskreno, radije bih rodila sada, nego da mi vade krv 🤣🤣🤣🤣
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
Kiki kako smo? 🤭 Ja popila i evo cekam iduce vadjenje krvi, nije mi uopce bilo tako strasno to popiti… sestra je bila jako ljubazna 🤩
Hshaha evo i ja taman. Lipo me sili u neku ordinaciju da nisam na hodniku i sad cekam. Nije ni meni to uopce bilo lose za popit mene vise panika od gladi jer inace cim oci otvorim moram jesti 🥴
Taman cu knjigu procitat do kraja u ova dva sata 😄😄
Amarenna kako si ti?
Jelusicka jesi stigla kuci? Kako si?
MalaG nadam se da ces danas biti malo mirnija i samo pozitivno! 😘
Evo i mene, nije loše, ja sam si dodala limuna unutra 🤣🤣 meni je najgore ovo čekanje 🙈🙈
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Amarena slikica je premedena ❤️
Sara s gdje ti je trbuh? 😂 bas si fit trudnica, ja sam s +3 kg ogromna...
MalaG nemam iskustva, ali zelim ti svu sreću ❤️ sve će biti u redu na kraju, mora biti..
Mi smo isto na odmoru, pa sam uhvatila malo vremena da vas procitam...
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji