Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    teich95
    08. Lipanj 2023. 22:21

lalaland1991

Jagoda mislim da je simfiza, samo je tek krenulo haha. hvala!
    Cure, pitala sam na ljetnim bebama jer su pricale o tome, al nisu cure bile raspolozene za savjete 🤭
    Mentalna priprema za porod - imate li neki konkretni savjet ili plan - kako se pripremiti? Ok kuzim da se treba informirati o svemu, napraviti si plan A i B, "pripremiti" na bol, vizualizirati si mozda porod i disanje kroz trudove.. al jel ima jos nesto korisno kaj se tice mentalne pripreme da ste radile/cule od frendice itd.?

Kad to krene i sto mislis da znas zaboravis.. Ali disanje je najbitnije od svega,samo  zaboravis i pravilno disat od bolova 🤣🤣 Ja sam imala paniku 2mj pred porod,ali kad je dosao taj dan toliko sam bila smirena da i dan danas neznam kako sam uspjela jos i pod tom koronom oko mene u  svemirskim odjelima hahah ali zato je muz panicario za oboje 🤣🤣

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

La_Lupa
    08. Lipanj 2023. 22:29

Isto sam misljenja da beba mora van 🤭 Nekako me jos ne lovi panika, vjerojatno hoce tamo pred porod, ali gledam na to kao na predivno iskustvo koje svaka zena koja se zeli / moze ostvariti kao majka treba dozivjeti na naljepsi moguci nacin i uzivati u tom cinu donosenja novog zivota… na trudnickom tecaju su pricali o tehnikama disanja na porodu i to je stvarno jako vazno. I rekli su nam da max slusamo babice i kad kazu disi onda stvarno disi, kad kazu tiskaj onda stvarno tiskaj… ♥️
    Ali slazem se da sve sto sad i “znamo” tj mislimo da znamo da vjerojatno u tom trenutku necemo znati 😂😂

BabyBoy 💙

La_Lupa
    08. Lipanj 2023. 22:30

ps. Kazu da je prvi put lakse jer ne znas sto te ceka 🤣🤣

BabyBoy 💙

• Djajip
    08. Lipanj 2023. 23:25

MalaG

Pozdrav ženice.🤗 Evo nas sa kontrole i nemamo dobre vijesti nažalost.😪🥺 Beba je i dalje, očekivano, mala pa nam je doktorica rekla da postoji mogućnost da posteljica ne funkcionira pravilno i da je to uzrok, ali nam je isto rekla da je mogući uzrok i IVF trudnoća. Izvadili su mi krv za TORCH nalaz i za kromosomske abnormalnosti te su nam ponudili da napravimo amniocentezu. Obzirom da postoji šansa za pobačaj (iako samo 1%), suprug i ja smo odlučili razmisliti i povratno im se javiti. Također je dr.rekla da ako bi se ustanovilo da je problem sa posteljicom, da definitivno ide raniji porod da se bebi povećaju šanse za preživljavanje.😪😔 Idući UZV nam je dogovoren za 2 tjedna da opet poprate napredak, a do tada bi trebali imati rezultate oba testa kroz koje ćemo tada proći. Naravno, užasno nam je sve to teško palo, i komplikacije, i testiranja, i moguće posljedice i opcije. Ja sam već dušu isplakala, a suze same naviru na oči. Do idućeg pregleda ostajem doma, na bolovanju i nadamo se najboljem.🙏🙏🙏

Jel možda koja od vas radila amniocentezu? 🤗

Bicemo dobro i ti i ja i naše bebe..
    Upravo tako sam se ja osjećala prije 10 dana. Meni će TORCH sutra biti gotov i imam kontrolu. Biće to dobro, nisu ni sve doktorske prognoze uvijek tačne. 
    Meni su s prvim rekli do 30te ako izguram top. Krevet-wc 7 sedmica.
    Pa rodila 39+6.
    A amnio je radila moja mama 2016.

💙17.8.2020.👦
    👩‍❤️‍💋‍👨 27 i 31 god.
    22.1. +
    24.2. ❤️ kuca

teich95
    09. Lipanj 2023. 06:40

La_Lupa

ps. Kazu da je prvi put lakse jer ne znas sto te ceka 🤣🤣

A meni opet moje sestre i kuma govore da je drugi put brze ali intenzivnije i bolnije hahha vidjet cemo kroz 2-3mj kad budemo razmjenjivale iskustva 🤣🤣 sve u svemu ja se vodim s tim da se svaka mora poroditi sad kako i na koji nacin na to mi utjecaja nemamo,pa necu ni da se sekiram bezveze.. 😆🫣 
    --Ja se probudila jutros i razmisljam dal bi mogla pocet odvajat robicu bar 56-62br i slagat u komodu cisto da imam uvid sta imam sta ne,pa cu prat za mjesec dva. Onda nakon par min sjednem uzmem kavu i kazem sama sebi imas vremena hahhahah kolika sam hladovina ovaj put da me muz pita kad planiras u dm kupiti sve sto ti treba za bolnicu i prve dane cisto da nam je u kuci,kaze on ako se sta zakomplicira ja necu znat nista kupit mada sam vidio sta si sve koristila. 😆😆 U prosloj sam od 31tj imala spreman kofer na preporuku gin jer sam se pocela otvarat,a ovaj put iskreno nisam ni svjesna da sam vec ovoliko trudna,pa sve odugovlacim 🤔😆

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

La_Lupa
    09. Lipanj 2023. 07:38

Kiki kako smo? 🤭 Ja popila i evo cekam iduce vadjenje krvi, nije mi uopce bilo tako strasno to popiti… sestra je bila jako ljubazna 🤩 

BabyBoy 💙

momtobe444
    09. Lipanj 2023. 07:49

I ja sam na ogtt-u. Popila i čekam drugo vađenje krvi. Prvo sam se prepala malo kad sam vidjela onu veliku punu čašu, al nije mi bilo uopće toliko preslatko haha 🙈

30 👫🏻 28
    11.2 +
    7.3 ❤
    18.4. NIPT ✅ 💜
    5.6. Anomaly scan ✅

Saraa12
    09. Lipanj 2023. 08:05

Mala G, šaljem samo pozitivne misli, i znam da će na kraju sve biti u redu ❤️🙏
    nisam pisala, jučer smo klince odbacili u Sloveniju kod šogorice pa ja i suprug soliramo 🤣
    što se tiče poroda, meni je drugi bio puuno brži, ali i bolniji, i slažem se blažen taj orvi put kad ne znaš što te čeka 🤣 nadam se da će mi 3. biti još brži...
    sto se tiče ogtta joooj i ja ga moram obaviti do sljedeće kontrole, a njega stvarno ne volim plus vađenje krvi za mene koma iskreno, radije bih rodila sada, nego da mi vade krv 🤣🤣🤣🤣

2015g 💜
    2020g 💙
    2023g 💙

amarenna
    09. Lipanj 2023. 08:18

kiki13

La_Lupa

Kiki kako smo? 🤭 Ja popila i evo cekam iduce vadjenje krvi, nije mi uopce bilo tako strasno to popiti… sestra je bila jako ljubazna 🤩

Hshaha evo i ja taman. Lipo me sili u neku ordinaciju da nisam na hodniku i sad cekam. Nije ni meni to uopce bilo lose za popit mene vise panika od gladi jer inace cim oci otvorim moram jesti 🥴
    Taman cu knjigu procitat do kraja u ova dva sata 😄😄
    Amarenna kako si ti?
    Jelusicka jesi stigla kuci? Kako si?
    MalaG nadam se da ces danas biti malo mirnija i samo pozitivno! 😘

Evo i mene, nije loše, ja sam si dodala limuna unutra 🤣🤣 meni je najgore ovo čekanje 🙈🙈

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

poisonivy2604
    09. Lipanj 2023. 08:34

Amarena slikica je premedena ❤️
    Sara s gdje ti je trbuh? 😂 bas si fit trudnica, ja sam s +3 kg ogromna...
    MalaG nemam iskustva, ali zelim ti svu sreću ❤️ sve će biti u redu na kraju, mora biti..
    Mi smo isto na odmoru, pa sam uhvatila malo vremena da vas procitam... 

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.