Amarena hvala 🥰 ako ste vec neke od vas imale onda me manje brine, kontam i ja onda beban je, ali kad ne znam da razlikujem te kontrakcije, a stalno me nesto boli, steze, pa svasta utripujem.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Jagoda bas tako i bude u pravilnom razmaku svakih sekundu i pol,dvije.. Meni je sin stalno stucao ali se nije bas ovoliko ritao i radio dar mar po stomaku. Ova mala ja neznam sta radi u sto vrijeme ne krene udarat i skroz ljevo i skroz desno,pa ode malo do frenda mjehura pa se naguzi na jednu stranu.. a Bh su mi zadnih 10ak dana slabije,imam ih ali ne toliko i nedrze toliko kao prije. Tako da vjerujem da san i dalje zatvorena i da je sve i najboljem redu. 😊
-Jutro cure,uzivajte u vikendu 💞💞
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Jutro cure ☺️ kako se osjeti to štucanje?
Moja mala je vragolanka također, voli se rotirat, šutirati i gazit po mjehuru, al mi je uvijek drago kad se javlja ❤️
Kiki, samo hrabro u more 😍
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Jutroo cure, uživajte u vikendu i suncu😘
Moja mrvica je baš mirna, osjetim je par puta tokom dana ili je to samo jer još uvijek ne osjetim baš svaki pokret🙈
Kod mene unazad zadnja 2 - 3 dana baš jaka bol u donjim leđima i trtici. Kad ustanem treba mi vremena da nadođem i hodam kao da imam 100 godina..2 dana mučnine. Izgleda da me stižu svi simptomi koje sam izbjegla u prva 3mj🤣🤣🤣
Ali neka, bitno da je beba dobro, a mi ćemo izdržati 😅
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Mene vec par dana sve boli, uopce ne mogu spavat 😭
Noga pa ruka pa opet noga, valjda kako spavam mi se sve pritisce ili koji vrag 🤣
Htjela sam vas pitat dal znate gdje imaju jaako jeftinu robicu? Velicine 50 i 56 ne mislim kupovat skupo kad pitanje dal ce 50 uopce i imat pa mi glupo davat za hlacice 15€ ☹️ jel ima koji ducan il web stranica da su ono tipa hlacice 4,5,6€ i te neke smijesne cijene?
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Cure ugodan vikend vam želim svima 🤗
Štucanje se osjeti na jednom mjestu kako trzne ko udarac srca malo jače svakih 30-45 sekundi i tako par puta dok štuca (tako bi ja najlakse opisala) 🤭
Što se tiče bolova tako i mene zna ko baba sam nekad...nekad boli kicma, nekad trtica, nekad ruka, nekad noga...Al najgore od svega je i dalje zgaravicaaaa koja me počela budit a i ovako jedva zaspim...pa vrućina...ma joj 🤣🤣🤣🤣
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Noga pa ruka pa opet noga, valjda kako spavam mi se sve pritisce ili koji vrag 🤣
Htjela sam vas pitat dal znate gdje imaju jaako jeftinu robicu? Velicine 50 i 56 ne mislim kupovat skupo kad pitanje dal ce 50 uopce i imat pa mi glupo davat za hlacice 15€ ☹️ jel ima koji ducan il web stranica da su ono tipa hlacice 4,5,6€ i te neke smijesne cijene?
Sinsay ima super cijene i kvalitetu..ja naručujem stalno, a kako mi je u blizini i dućan svratim i u njega 😊
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
Vidjela sam u sinsayu za povoljne cijene tih mini veličina 🥰
Ima i u kiku i pepcu
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Jutro cure ☺️ kako se osjeti to štucanje?
Moja mala je vragolanka također, voli se rotirat, šutirati i gazit po mjehuru, al mi je uvijek drago kad se javlja ❤️
Kiki, samo hrabro u more 😍
Flowerson Ritmicno se stomak zatrese ili kao misicno titranje, i u pravilnim razmacima se ponavlja, traje oko minut dva kod mene, ja sam prvo mislila da to beba udara ali je bas ritmicno. Ja iskreno nekad to osjetim jako dole da imam osjecaj da mi kucka na grlic 😂
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Cureeeeeee, stigao mi je nalaz OGTT:
Nataste: 5.4 i to je poviseno, a ovo ostalo je sve uredno tj u intervalima… sto mislite? 🙈 🤷🏻♀️ help
-
Sto se tice jeftinijih baby stvarcica, ja sam isto narucila sa sinsaya (cekam dostavu pa ne znam kakva je kvaliteta jos), u kiku i pepcu sam nasla isto super stvarcica. Ali definitivno mi je najbolji pamuk iz C&A. HM isto nije lose, znaju imati popuste i na aplikaciji i u ducanu. Nisam ni ja uzimala velicinu 50 😬
-
Mozda sam i ja osjetila stucanje, a nisam znala da je to to… ja mislila da je to BH kontrakcije 😂🤷🏻♀️
Mene je sinoc nakon cijelodnevnog druzenja i skitanja bas bolilo jako s desne strane, kao da me nesto probadalo… ne znam sto je; sad je sve ok.
BabyBoy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji