Cureeeeeee, stigao mi je nalaz OGTT:
Nataste: 5.4 i to je poviseno, a ovo ostalo je sve uredno tj u intervalima… sto mislite? 🙈 🤷🏻♀️ help
-
Sto se tice jeftinijih baby stvarcica, ja sam isto narucila sa sinsaya (cekam dostavu pa ne znam kakva je kvaliteta jos), u kiku i pepcu sam nasla isto super stvarcica. Ali definitivno mi je najbolji pamuk iz C&A. HM isto nije lose, znaju imati popuste i na aplikaciji i u ducanu. Nisam ni ja uzimala velicinu 50 😬
-
Mozda sam i ja osjetila stucanje, a nisam znala da je to to… ja mislila da je to BH kontrakcije 😂🤷🏻♀️
Mene je sinoc nakon cijelodnevnog druzenja i skitanja bas bolilo jako s desne strane, kao da me nesto probadalo… ne znam sto je; sad je sve ok.
Sad sam išla provjeriti taj svoj prvi nalaz i šećer mi je bio na tašte čak 5,8 i povisen TSH pa su me poslali enokrinologu. Ona mi je tamo rekla citiram da je nalaz glikemije uredan jer je posljedica visokog gestagena koji povećava razinu glukoze u trudnoći naročito natašte. Eto i na tome je ostalo, a za TSH sam dobila terapiju.
30 👫🏻 28
11.2 +
7.3 ❤
18.4. NIPT ✅ 💜
5.6. Anomaly scan ✅
ps. Kazu da je prvi put lakse jer ne znas sto te ceka 🤣🤣
Vrlo vjerojatno 🤭 ja ne znam tko je trudove usporedio s menstrualnim bolovima jer nema veze s vezom hahah
Ja sam uzela epiduralnu i sve je bilo lakse, jedino sto su mi noge utrnule i nisam imala bas nikakav osjecaj dole i kad sam morala tiskati bilo je to tesko izvesti. Ali sam si u glavi samo o tome razmisljala, izvukla neku snagu i u 2-3 tiskanja malena je izasla 😊 dok je frendica isto uzela epi i nista joj nije pomoglo..100 zena, 100 verzija poroda. Ali prode
Mene vec par dana sve boli, uopce ne mogu spavat 😭
Noga pa ruka pa opet noga, valjda kako spavam mi se sve pritisce ili koji vrag 🤣
Htjela sam vas pitat dal znate gdje imaju jaako jeftinu robicu? Velicine 50 i 56 ne mislim kupovat skupo kad pitanje dal ce 50 uopce i imat pa mi glupo davat za hlacice 15€ ☹️ jel ima koji ducan il web stranica da su ono tipa hlacice 4,5,6€ i te neke smijesne cijene?
Oglasi 😊 tako mali brojevi su jako kratko noseni i robica zna biti kao nova i skroz ocuvana
Pozdrav trudnice,
Trenutno sam u 19 tt i u zadnjih 5 tjedana sam 4 puta imala svijetlo smedji (bež) do tamno smedji iscjedak, nekad manje nekad vise s 2-3 tamne zilice krvi. Iscjedak traje jedan dan ili krace, ustvari kao da samo iscuri sta ima i prestane. Na hitnoj nista nisu nasli, samo mi je receno da iscjedak nije iz maternice i da se ne brinem ako krv nije svjeza i obilna. Moj doktor nije nista nasao, cerviks u redu, posteljica se podize. S bebom je sve u redu, osjecam pokrete zapravo od prvog puta kad se iscjedak pojavio.
Zadnji put kad se pojavilo sam dan ranije puno hodala pa sam to prepisala tome.
Jel imala koja slicno iskustvo?
Ja sam imala u 7.tjednu, išla na hitnu i dobila zaključak "jutros imala odnos", nakon toga sam u negdje 18.tjednu opet nakon odnosa imala blijedo rozi boju na papiru i tad nisam išla na hitnu, nije se ponavljao. Možda imaš neki hematom..
👩37
🧔33
👶 10/2023
24.4.2025. 7+3 💚 kasna ovulacija, zadnja m. 22.2.
27.5. QUALIFIED 360 ⏳️
Ja sam imala u 7.tjednu, išla na hitnu i dobila zaključak "jutros imala odnos", nakon toga sam u negdje 18.tjednu opet nakon odnosa imala blijedo rozi boju na papiru i tad nisam išla na hitnu, nije se ponavljao. Možda imaš neki hematom..
Odnos nismo imali otkad znam za trudnoću.
Radjena su dva ultrazvuka u tom razdoblju od dva različita doktora, cudno mi da nisu nista vidjeli ako postoji 🤔
Na slj pregledu ce raditi veliki uzv pa cemo vidjet hoce ista naci. Uglavnom niti jedan od tih doktora nije tome pridavao neku vaznost, nit sam dobila sta nit mi je receno da moram mirovati, njima je to normalno i dogadja se, a ja ludim svaki put kad se pojavi 🤦🏻♀️
Dobro jutroo od naaas https://ibb.co/LkbxmCJ 🥳
Da vidimo vas🥰
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Cureeeeeee, stigao mi je nalaz OGTT:
Nataste: 5.4 i to je poviseno, a ovo ostalo je sve uredno tj u intervalima… sto mislite? 🙈 🤷🏻♀️ help
-
Sto se tice jeftinijih baby stvarcica, ja sam isto narucila sa sinsaya (cekam dostavu pa ne znam kakva je kvaliteta jos), u kiku i pepcu sam nasla isto super stvarcica. Ali definitivno mi je najbolji pamuk iz C&A. HM isto nije lose, znaju imati popuste i na aplikaciji i u ducanu. Nisam ni ja uzimala velicinu 50 😬
-
Mozda sam i ja osjetila stucanje, a nisam znala da je to to… ja mislila da je to BH kontrakcije 😂🤷🏻♀️
Mene je sinoc nakon cijelodnevnog druzenja i skitanja bas bolilo jako s desne strane, kao da me nesto probadalo… ne znam sto je; sad je sve ok.
Sad sam išla provjeriti taj svoj prvi nalaz i šećer mi je bio na tašte čak 5,8 i povisen TSH pa su me poslali enokrinologu. Ona mi je tamo rekla citiram da je nalaz glikemije uredan jer je posljedica visokog gestagena koji povećava razinu glukoze u trudnoći naročito natašte. Eto i na tome je ostalo, a za TSH sam dobila terapiju.
Bravo za tvoj dobar nalaz! 👌🏻👌🏻😍😍
Oho, i ja imam hypo i hashimoto… tsh kontroliram kod endo, uzimam cak 150mg euthyroxa. Hvala ti za info, ovaj tjedan imam pregled kod svoje gin pa cu bas vidjeti sto kaze na ove rezultate ogtt-a. Ne znam je li taj nataste najvazniji a on mi je los ili su vaznija ova dva… 😘
BabyBoy 💙
Cure, čestitam za ogtt. Ohrabrujuće je jer sam i sama imala granično glukozu 5,1. Ima nade i za mene 😁
Lana, lijepi slatki trbuscic ❤️ kod mene se sad već vidi lijepa kugla i uzivam sve više u svojoj mrvici koje sam sada u potpunosti svjesna ❤️
Jedino me zna brinut što osjećam često kao nekakav pritisak.. računam da je normalno, al kad legnem mi se to smiri. Baš kao da me sve "žulja" i zateže. Jedva čekam sljedeći pregled samo da mi gin kaže da je sve ok..ovako me to sve malo brine, pogotovo kad vidim probleme sa skracenim cerviksom.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Cure, čestitam za ogtt. Ohrabrujuće je jer sam i sama imala granično glukozu 5,1. Ima nade i za mene 😁
Lana, lijepi slatki trbuscic ❤️ kod mene se sad već vidi lijepa kugla i uzivam sve više u svojoj mrvici koje sam sada u potpunosti svjesna ❤️
Jedino me zna brinut što osjećam često kao nekakav pritisak.. računam da je normalno, al kad legnem mi se to smiri. Baš kao da me sve "žulja" i zateže. Jedva čekam sljedeći pregled samo da mi gin kaže da je sve ok..ovako me to sve malo brine, pogotovo kad vidim probleme sa skracenim cerviksom.
Hvala😍
I ja sam svjesnija kad vidim da raste i da me lupa🥰
Ja znam isto osjećati pritisak ako sam duže na nogama ili duže sjedim ali čim legnem i malo odmorim bude bolje. Ja sam na pregledu tek 6.7.
Ovak puta me naručila tek za 5tjedana 🙄
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Lana, i mene isto naručila za 5 tjedana, tek sam 20.06. imam osjećaj da je prošla cijela vječnost, a zadnji put mi nije ni mjerila cerviks, nit mi je radila ultrazvuk. Srećom da sam imala anomaly scan pa barem nešto.
MalaG, kako si?
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji