Cure od sutra je -25% na proizvode za bebe u Bipi, pa ako se koja zeli opremiti s bocicama, dudicama ili pelenama. 🙂
Hvala na info, pogledat cu ❤️
Meni danas bio prvi dan tečaja, tema dojenje i drago mi je da sam bila..dosta korisnih informacija sam dobila, malo me sve to i zastrašilo. Najbolje od svega je što će nam prvih mjesec dana nakon poroda doma dolazit patronazna sestra koja će nam pomoć oko dojenja i ostalog što nam ne bude jasno.
I nama i to kcer od patronazne koja je dolazila meni kao bebi 😊
Ivana pa bas lijepo 🥰
32🙋♀️🙋♂️
26.2. ➕️ 30.4 🩷
Ivana, e to je baš lijepo ❤️
Nego, malo sam u mukama... pričamo cijelo vrijeme o nekim grčevima i bolovima, al eto ja dugo nisam imala nikakve grčeve ni zatezanja, a sad me razvaljuje... Ne znam ni kako opisati...kao da me boli u zdjelicama i reflektira se na želudac. Jel imao tko slično u 21./22. Tjednu?
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Flowerson i ja danas imam neka cudna zatezanja i neku tupu bol koju ranije nisam osjetila, cak mi se cini kao da mi ta bol nekako udari na prepone.. nemam pojma kako opisati 🙄 ali mislim da je to sve normalno i da se ne trebamo uzrujavati ♥️
Super su mi vasi prijedlozi i ideje vezano uz spavacice, ni ja ih ne koristim inace, pronasla sam u Kiku slatku s par botunica i mislim da ce posluziti (jos jednu trebam uloviti da presvuci se) 🤭
Lily gdje ti to sve ulovis u Lidlu, kod mene u mom Lidlu nema nista trenutno ni za bebe ni za mame, a ni snizeno 🙈
Je li koja od vas mozda bila sad nedavno u Primarku i sto mislite isplati li se za neke te sitne baby stvari skociti do Ljubljane u Primark? Ne znam koliki imaju baby asortiman, pa ako netko zna… 🙃
Koristi li jos neka od vas Utrogestan u ovim tt 24/25? Imam osjecaj da cu svih 9 mj koristiti to 😱🤮
BabyBoy 💙
I ja sad pijem 3x2, a taman su mi prekinuli od 13. do 15.. Isto do daljnjeg al srecom dobro podnosim. Dodali jer sam imala neke cudne senzacije pa za svaki slucaj. Je li i vi podnosite OK? Dodali su mi i Ferrum tablete koje se cuclaju i ljudi moji nemoguce je oprat jezik koji bude crn cijeli dan.
La Lupa, evo smirilo mi se nakon podužeg ležanja... vjerojatno je normalna pojava i treba odmorit kad se desi.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Viroze, gripe i prehlade ima toga sad, sretno cure.
Ovdje gdje ja zivim ne samo da stalno vidim šmrkljave kad idem na injekciju progesterona, nego cak i trudnice s velikim trbusima i varičelama. Kad sam jednu takvu vidjela prošli put sledila sam se. Odem u ljetnu bastu i ispricam taj šok ovoj uposlenici, kaže: “Ma nije to ništa ovdje skoro svaki dan neko dovede dijete s pljuskavicama” :O
Ma dodje mi da vise nigdje ne izlazim do daljnjeg jer ja nikad nisam imala varicele, a izgleda da su sad u punom zamahu kako ljudi pricaju.
Spavacice imam tri i sve sam kupila na pijaci za tipa 100kn,nisu za dojenje al ima mislim 5 dugmetica između cicki i kad se otvori dovoljno da "izvadim sisu 🤣"
Duda,boca u rodilistu kod nas kao nedaju ali posto meni maloga nisu dali 5 dana i hranili su ga na bocicu ispocetka i davali mu dudu,ugl dovezen je meni s dudom i svim za Ad ali sam se ja svo to vrijeme izdajala i bacala mljeko pa sam uspila uspostaviti dojenje a dudu sam samo promjenila i dala mu mogu sto sam ponjela 🤣
Vizita svako jutro smo sirile noge na viziti, neke zene radi rezova neke da samo "bace pogled" 🤣🤣 evo susjeda rodila prije par dana i kaze njoj su rez gledali i po dva puta na dan 🙀 Ocito je to sve do bolnice.
Primark neidem u njega (nemam ga u blizini) ali sestra kaze isla u Becu u razocarala se koliko su digli cjene..🤔
Bolovi zadnjih par dana me boli u predjelu lopatica i donjih dio leđa,a trbuh vise nikako sva sreca.. Samo imam povremeno Bh bez ikakvih bolova 😊 i da mala se buni kad sjedim pa me redovno sutira u mjehur da sam pocela "pustat" 🤣
-a mm i ja smo se dog od iduceg mj poceti polako kupovat potrepstine za bolnicu,pupak,higijenu pelene i tako to.. pa pocinjemo snimati akcije i cekati u DMu 2+1 pampers pa kupiti zalihu pelena bar za prvi mjesec.. vrijeme opasno brzo leti 😅🫣
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Dobro jutro ženske...vidim tipkate ko lude, a ja tu i tamo kao padobranac
Svašta se događalo ovih dana, mlađa kćer je slavila rođendan, starija je slomila ruku 3 tjedna prije kraja školske godine, pa imamo veseo završetak 1. razreda..
U ponedjeljak napokon redovni pregled, a u utorak 4D kod privatnika..jedva čekam.
Možda konačno saznamo spol 😊
Spavačicu imam istu ovu iz sinsaya Potkušulje za dojenje će biti u lidlu od ponedjeljka...imam 3 takva para još od prije i meni su savršene...nosim ih i ovako kao top..između ostalog biti će i haljine i kratke hlače za trudnice...
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Dobro jutro žene❤️
Drago mi je da ste sve dobro🤭
Ja još ništa nisam krenula s pripremama, ali isto uskoro planiram početi od sitnica pa na kraju kolica, krevetić i te veće stvari. Jedva čekam🤗
Jučer sam baš bila prikovana za krevet. Ujutro mi je pozlilo na sred ulice samo odjednom crnilo pred očima, ne mogu pričati ni mrdati ruke, noge. Sva sreća naišla jedna baka i pomogla da sjednem i dala bombon. Brzo sam došla sebi ali opet ogroman stres, da njen nije bilo vjerojatno bi se onesvjestila nasred ulice. Nikad u životu mi se nije to dogodilo....
Najviše me začudila hladnoća moje gin koja kaže nije to do trudnoće neka provjerim sa svojom doktoricom opće prakse. Tako da u pon idem na kks pa ću vidjeti što dalje. Jel vam se kad dogodilo? Što da sad dalje? Obje doktorice su mrtve hladne i kažu događa se!!!
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Dobro jutro žene❤️
Drago mi je da ste sve dobro🤭
Ja još ništa nisam krenula s pripremama, ali isto uskoro planiram početi od sitnica pa na kraju kolica, krevetić i te veće stvari. Jedva čekam🤗
Jučer sam baš bila prikovana za krevet. Ujutro mi je pozlilo na sred ulice samo odjednom crnilo pred očima, ne mogu pričati ni mrdati ruke, noge. Sva sreća naišla jedna baka i pomogla da sjednem i dala bombon. Brzo sam došla sebi ali opet ogroman stres, da njen nije bilo vjerojatno bi se onesvjestila nasred ulice. Nikad u životu mi se nije to dogodilo….
Najviše me začudila hladnoća moje ginkoja kaže nije to do trudnoće neka provjerim sa svojom doktoricom opće prakse. Tako da u pon idem na kks pa ću vidjeti što dalje. Jel vam se kad dogodilo? Što da sad dalje? Obje doktorice su mrtve hladne i kažu događa se!!!
Ovo zvuči kao da ti je pao naglo ili tlak ili šećer, zato kažem da nosite uvijek sa sobom nešto slatko, slano i vodu u torbi, meni zna naglo pasti tlak, zamata mi se i zacrni isto tako ali dođem k sebi odma nakon vode i nešto ubacim u usta...
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji