Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lalaland1991
    30. Svibanj 2023. 21:03

Mene danas oprala takva depra, nista mi se neda, gledam u biljku koju pod hitno trebam presaditi i ne mogu se natjerat dic s kauca.
    Jedem sa zlicom onu fejk nutellu (good good) i evo jedino mi se da vas citati tak da hvala kaj postojite 😍
    Idem sad dalje citati ljetne bebe 🤣

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

ivana.s
    30. Svibanj 2023. 21:12

Suosjecam. Ja dodem kod prijateljice  prosli tjedan i ostavim kljuceve od auta na stolu u hodniku i nisam se obazirala i onako malo sam bacila kljuceve. Pri odlasku ja odem i sve, skroz zaboravila na kljuceve i cijelo vrijeme mislim nesto sam zaboravila. Dodem do auta i sad ja idem otvorit, gledam sta je, ma sigurno u torbici, na parkiralistu cijelu torbicu iskopala, zovem nju, ona ih ne može nac, vratim se gore (na 6.kat) sjednemo i mislimo, trazimo i tek tad vidjela da su ustvari pali iza oramirca, jedva pronasle, pa sam jednom i zaboravila mobitel na poslu i tek shvatila na pola puta. 🤣

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

• Padakisa
    30. Svibanj 2023. 22:22

Ja sam u prosloj trudnoci kljuceve od kuce ubacila skupa s nekom odjecom u reciklazni kontenjer od Caritasa.
    Bilo je skroz veselo dok nisam nasla nekoga tko ce mi to otkljucat pa onda fino kopat po tome svemu,mislim da su ljudi u sebi mislili da nisam bas zdrava s tim trbuhom do zuba u kontenjeru
    Trudnicki mozak,napola radi

Lena1897
    30. Svibanj 2023. 23:20

lalaland1991

Mene danas oprala takva depra, nista mi se neda, gledam u biljku koju pod hitno trebam presaditi i ne mogu se natjerat dic s kauca.
    Jedem sa zlicom onu fejk nutellu (good good) i evo jedino mi se da vas citati tak da hvala kaj postojite 😍
    Idem sad dalje citati ljetne bebe 🤣

A zašto si u depri? Ne smije biti depre. Mozda ti je samo nizak pritisak, a ako te nešto muči, sve se može popraviti. 

teich95
    30. Svibanj 2023. 23:21

Amarenna hvala ti sto pitas,danas sam bolje jos sam danas 2 puta povratila i to je to,izgleda da stvarno traje jedan dan 🙀 muza jos drzi ali i njemu idena bolje.. 😊
    -sto se tice pomoci poslje poroda,kad sam sina rodila jos smo i on i ja bili u izolaciji 21 dan radi njega tako nam je bolnica rekla,nitko nam nije dolazio osim policije u obilazak cak ni patronazna 😔.. sreca mm radi u mupu pa je uzeo dane za djete pa dane preko zdravstvenog za njegu mene i jos malo otvorio bolovanja pa je bio kuci oko mjesec dana. I moja i njegova mama zive u istom mjestu pa su nam donosile na prag jelo,a ovo smo sve sami uspjeli.. mm kaze da ce i ovaj put tako iskombinirati i uzeti oko mjesec dana,jer svaki roditelj zna da je prvi mjesec nekako privikavanje i izazov..Ali se sve opet uspije uz sklad i dogovor. 😊 Nemojte se samo previse brinuti

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

amarenna
    31. Svibanj 2023. 04:09

Teich odlicno da si bolje, neka tako i ostane 🥰 Ja se ovako probudim na wc pa zujim dok ne zaspim još malo 🙈 

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

ivana.s
    31. Svibanj 2023. 06:34

teich95

Amarennahvala ti sto pitas,danas sam bolje jos sam danas 2 puta povratila i to je to,izgleda da stvarno traje jedan dan 🙀 muza jos drzi ali i njemu idena bolje.. 😊
    -sto se tice pomoci poslje poroda,kad sam sina rodila jos smo i on i ja bili u izolaciji 21 dan radi njega tako nam je bolnica rekla,nitko nam nije dolazio osim policije u obilazak cak ni patronazna 😔.. sreca mm radi u mupu pa je uzeo dane za djete pa dane preko zdravstvenog za njegu mene i jos malo otvorio bolovanja pa je bio kuci oko mjesec dana. I moja i njegova mama zive u istom mjestu pa su nam donosile na prag jelo,a ovo smo sve sami uspjeli.. mm kaze da ce i ovaj put tako iskombinirati i uzeti oko mjesec dana,jer svaki roditelj zna da je prvi mjesec nekako privikavanje i izazov..Ali se sve opet uspije uz sklad i dogovor. 😊 Nemojte se samo previse brinuti

Ljepo za cuti da ide na bolje 😊 dobro jutro cure

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

Flowerson 🌸
    31. Svibanj 2023. 08:37

teich, drago mi je da si bolje  Evo frendica četvrti put pobrala koronu, kuri temperaturu 39, za ne povjerovat...tako da te beštije još ima.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

teich95
    31. Svibanj 2023. 09:30

Flowerson 🌸

teich, drago mi je da si boljeEvo frendica četvrti put pobrala koronu, kuri temperaturu 39, za ne povjerovat…tako da te beštije još ima.

Joj mrzim ju u prvoj T mi je sjebala cijeli porod dobila je u 39tj a u ovoj T imala s 11-12tj.. pa ja se nadam da nece vise na mene u pm 😅😅

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Flowerson 🌸
    31. Svibanj 2023. 09:34

teich95

Flowerson 🌸

teich, drago mi je da si boljeEvo frendica četvrti put pobrala koronu, kuri temperaturu 39, za ne povjerovat…tako da te beštije još ima.

Joj mrzim ju u prvoj T mi je sjebala cijeli porod dobila je u 39tj a u ovoj T imala s 11-12tj.. pa ja se nadam da nece vise na mene u pm 😅😅

Ja ne znam kako je to moguće, nisam ju nikad imala, a bila sam u kontaktu sa zaraženima. Nadam se samo da me neće napast sad u trudnoći...muž je nedavno imao neku virozu s temperaturom i bome meni ništa. Nekako volim vjerovati da me bebica čuva 

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.