muž je pokupio neku laganu gripu, 4 dana, a 8 dana nakon njega eto i mene...
sva sreća pa radim od doma, preživljavam nekako...do kada Vi radite cure? ja planiram još ovaj mjesec, onda go iskoristiti 21 dan imam, malo kmplikacije i porodiljni...
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
Cure koje imate viroze,gripe i to drzite se...Ja sam tamo sa 12 tjedana imala napadaje kaslja nenormalne i to sam vukla 10 dana misleci da je alergija,ali na kraju krvna slika pokazala da sam za antibiotik.Popila dvije kutije i od tad sam super,kuc kuc
Radim do 1.8.,tj. radim do 1.9 ali cu 1.8 na godisnji i onda nakon go otvaram porodiljni i to je to.
Koronu sam imala tri puta,zadnji put proslo ljeto,doslovno sva tri puta bez ikakvih simptoma,a i cjepljena sam dva puta pa se nadam da ce me to sve skupa zaobic
Cure s virozama drz te se, bude proslo. 🙂
Bas sam jucer razmisljala o tim spavacicama, pa el moraju bas biti te za dojenje? Vidla sam u pepcu da ima bas lijepih samo nemaju te gumbe za dojenje i tri puta su jeftinije.
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Ja prvi put nisam imala spavacicu za dojenje.
Imala sam neku obicnu spavacicu,a i ok su mi bile one koje oni daju u bolnici
Sad planiram isto tako
Mene nitko nije tjerao na dojenje,ja sam dosla i sa bocom i dudom vec u rodiliste i svaka tri sata su mi donosili AD.
Da,kasnije se presvuces u svoje nesto,iskreno ja bi spavacicu zbog jednog razloga-rez,savovi i to
Nisam sigurna koliko je zgodno kad nesto ide preko trbuha
Saraa12, ja u lipnju imam nekoliko puta godišnji, pa radim onda još 7.mjesec i od 31.07. sam na godišnjem koji spajam s porodiljnim. Jedva čekam!
kiki, ja inače obožavam vrućine i najdraže od svega mi je roštiljat se na suncu na +35, al evo sad ih teško podnosim...imam osjećam da se gušim od vrućine, al kad se osvježim u moru je ok. što se tiče spavaćica, to ću klasično pikirat u Lidlu ili možda uzmem u C&A, ok su cijene. Ne mislim kupovat ništa posebno od spavaćica za dojenje.
Padakisa, ja ću isto doć s bocom i dudom jer što ja znam dal ću moć dojit, svašta može ne ići po zamišljenom...treba imat backup plan u svakom slučaju.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Viroze, gripe i prehlade ima toga sad, sretno cure.
Ja i ovako za doma imam spavacicu nekako se komotnije osjecam. Nisam pametna jel kupovati te za dojenje isto, kako si rekla MomM.94
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
Jeste li vi umorne? Ja spavam po noći kao beba i u zadnje vrijeme mogla bih i pola dana prespavati. Ne znam jesam li se uljenila otkad ne radim ili mi jednostavno postaje opet sve teško, kao da nemam energije za ništa.
💏 40./49.
2.9. termin, Mihael ❤
Ljeto, more, vrucine nema boljeg. Uvijek sam se voljela "pacati" na suncu, iako se mnogi nebi slozili mozda 😁
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
Ja sam u obje trudnoće imala svoje spavacice koje nisu bile za dojenje 😁 nekako mi je to bio bespotreban trosak za samo ta tri dana , rodila sam u svojim spavacicama i dojila sam tako da sam podigla spavaćicu a ostatak tijela prekrila sa plahtom i bok, a neke cure su već nakon poroda drugi dan imale na sebi majice i tajice😊
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji