Lana99,moj malac je htio samo bibs dude
Kupila ih iz fore jer su mi bile lijepe boje,i to odmah vecu velicinu i prihvatio ih iz prve
I mislila sam njih. Baš sam čula sve najbolje i navodno da su okej za zube kasnije🤗
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
A sad to za zube vise nemam pojma sto je dobro sto nije,uspjeli smo je se rijesit sa dvije godine tako da se tjesim da nije tako strasno
Ali super su bibsice,imali smo one klasicne okrugle sa zutim gumenim i dobro su se odrzavale,uz redovno steriliziranje i mijenjanje
Što se tiče duda i bočica moj je htjeo samo nuk oboje niti jedno drugo, stvarno je to od djeteta do djeteta. A pelene su nama dobre babylove bile uvijek 😊
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Ja sutra pregled ujutro..Možda napokon saznam spol, valjda će beba htjeti surađivati🤣🙏
Sretno na pregledu, navijamo za spol da se pokaže 😁🥰
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Hej cure! Evo i nas sa UZV. Bome smo se zadržali skoro sat vremena unutra jer su mi računali termin po datumu ET-a, a ne posljednje M pa ispada da je termin 07.10., i po tome je beba skoro 2 tjedna manja obzirom na mjere. Provjeravali su datume valjda 5 puta da budu sigurni, ali obzirom da je odstupanje dosta veliko, moramo se idući četvrtak vratiti na još jedan UZV sa konzultantom. Naravno da nam nije svejedno i strah je prisutan, ali nadamo se da će na kraju biti sve dobro jer se beba lijepo razbija. Mozak, srce i drugi organi su svi dobri i sve funkcionira kako bi trebalo, samo što su mjere dosta manje. Nadamo se da je samo mala bebica i da će nam narasti.🙏🙏 Doznali smo i spol i dolazi nam dečkić.💙🤭😍
Što se tiče bočica - seka je sad rodila drugo dijete, i obzirom da nema mlijeka, na dohrani su. Njeni su jedino prihvatili Dr.Browns bočice tako da ćemo mi uzeti Dr.Browns i Tommee Tippee staklene bočice pa vidjeti što će beba prihvatiti.
Što se tiče duda - iskreno ne znam 😂 evo isto, sekin mali je dobio BIBS dude i super ih je prihvatio. Ali nisam još razmišljala o brendu koji ćemo uzimati.🤷♀️🤷♀️
Što se tiče pelena - nama su na tečaju rekli da su brendovi dućana (Lidl i sl.) puno bolji od Pampersa i da ugl svi roditelji radije njih biraju jer su i povoljniji. I baš su naglasili da kad beba krene spavati 6-8h u komadu, onda preporučuju Pampers Dry Night jer te baš imaju veliku moć upijanja. Mi planiramo uzeti manja pakiranja 2-3 različita proizvođača pa vidjeti što će nam se pokazati najboljim.😅
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Cestitke, MalaG! 💙 Ja jedva cekam svoj pregled 9.6. svaki novi pregled me veseli, kad saznam nesto novo i da je sve oke 🙏🏻 Svi glase Pampers najboljim, ja razmsiljam o Violeta pelenama,a kasnije pelene gacice. NUK dude i bocicu. Cure, mozda rano za pitati, mozda ne. Jeste razmisljale o imenu, jeste gledala znacenje ili samo ako vam se svidjelo na prvu... Ja i muz se dvoumimo između Tajana, Valeria i Dalia. Koje vam je najljepše? 😁😁 help
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
Mala G čestitam na dječaku! Biti će to sve u redu!
Mi smo koristili uglavnom violeta pelene (ljubičaste) i bile su nam super.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
MalaG, čestitam na dečkiću kod mene je odstupanje od skoro tjedan dana unaprijed pa su rekli da to nije ništa strašno..ja se nekako tješim da smo i muž i ja visoki pa očekujem da će i beba bit možda mrvicu veća. Možda i genetika igra ulogu. Bitno da je beba dobro i da se sve razvija kako treba.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sto se kupovine tice: uzecu Brown bocice i Avent od Phillipsa su mi preporucili, pa valjda ce pasati.
Uz to cu uzeti onaj sterilisator a ujedno i grijac za bocice jer me mrzi da otkuvavam bocice. Za dude jos ne znam uzecu par nekih pa sta joj se svidi neka odabere. Za pocetak su rekli da uzmem jedno pakovanje dohrane ako dojenje ne ide, to cu od Aptamil.
E sad me zanima da li cete uzimati pumpu za dojenje? Ja kontam da sacekam pa na recept trazim, ali opet volim imati sve spremno.
Od garderobe necu puno jer ce izrasti brzo, ali bodi, stramplice, kapice za pocetak cu uzeti u C&A.
Narucila sam Zelia Maxi Cosi 3 u 1 kolica i cekam da stignu.
Kadicu cu uzeti onu sto se sklopi jer mi je mala kupaona.
Eto za sad to znam 😂 Ja zelim to sve da odradim i tasnu za kliniku spakujem sto prije jer znam da necu imati vremena poslije, uz to imam brdo papira ovde u Njemackoj da odradim. 🤷
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
ivana, sva tri imena su lijepa, al evo glasam za Tajana Naša mala će bit Aria ili Arija, na početku sam više naginjala na Aria, sad me ipak vuče na Arija.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji