Hvala vam svima!🤗🤭💙
Kiki i meni ima smisla obzirom da se znaju točne informacije i datumi, samo što su nam do sada svaki puta drugačije računali termin pa smo i nas dvoje ostali zbunjeni i sa upitnicima iznad glave. Ali smo i dalje nastavili računati po zadnjoj M i gotovo.🤷♀️
Ma mi ćemo za početak uzeti te dvije pa vidjeti što će bolje odgovarati pa onda kupiti još ako će biti potrebno. Ja se nadam dojiti pa se nadam da neće trebati, ali bolje biti spreman na sve jer nikad ne znaš.🙄 Spavačice ću isto uzeti one sa gumbima na sredini i to je to.
Ivana.s brzo će doći i tvoj pregled.🥰 Pa meni su sva tri imena lijepa, teško bih se odlučila.🤭😅
Flowerson ja sam visoka 170cm, a kilaža tu oko 58-60kg, tako da nisam ni ja premala.😂 Ali i seka je nosila malu bebu pa se nekako tješim da je genetika.🤷♀️🙄
Pereca ja ću uzeti ručnu za početak, a ako ću imati mlijeka onda ću uzeti električnu da bude lakše.
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
MalaG ma sve bude u redu, nemoj se stresirat. 🙂
ivana.s meni je bas lijepo Dalia. Nasa bude Lara.
Ja ne mislim dojiti, sina sam dojila prva 3mj i napatila se, vise sam bila u mukama, nego sto sam uzivala s njim, pa mi je doktorica preporucila da prijedemo na dohranu jer nema smisla da on place na dojci i ja skupa s njim. Tak da sam sad odlucila odmah prijec na dohranu.
Ja planiram uzeti Bips dude, i Tomme tippe bocice.
El su i vasi mali akrobati u trbuhu? Ja sad lezim i ona udara na sve strane, bas se sad i van vidi kak udari.
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
To je dobra ideja, rucne nisu skupe neka se nadje. 👍
E a sto se pelena tice rekla mi iskusna mama da su Pampers Premium super, ali da uzmem samo 1 za pocetak i cim predje na vecu velicinu Baby One iz DM su super i nema neke velike razlike.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
MalaGma sve bude u redu, nemoj se stresirat. 🙂
ivana.smeni je bas lijepo Dalia. Nasa bude Lara.
Ja ne mislim dojiti, sina sam dojila prva 3mj i napatila se, vise sam bila u mukama, nego sto sam uzivala s njim, pa mi je doktorica preporucila da prijedemo na dohranu jer nema smisla da on place na dojci i ja skupa s njim. Tak da sam sad odlucila odmah prijec na dohranu.
El su i vasi mali akrobati u trbuhu? Ja sad lezim i ona udara na sve strane, bas se sad i van vidi kak udari.
Nakon jučerašnje lekcije o dojenju i mene je strah kako će mi to ić...al ako bude problema, svakako ću i ja na dohranu prijeć. Moja mala je pošteni akrobat...ne treba mi baby watcher, razvaljuje mi mjehur, nekad mislim da mi lupa u cerviks..uglavnom je aktivna tijekom cijelog dana
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
MalaGma sve bude u redu, nemoj se stresirat. 🙂
ivana.smeni je bas lijepo Dalia. Nasa bude Lara.
Nakon jučerašnje lekcije o dojenju i mene je strah kako će mi to ić…al ako bude problema, svakako ću i ja na dohranu prijeć. Moja mala je pošteni akrobat…ne treba mi baby watcher, razvaljuje mi mjehur, nekad mislim da mi lupa u cerviks..uglavnom je aktivna tijekom cijelog dana
Tak je i meni bilo u tim tjednima, vecinom u mjehur udarala, al sto idu veci, to se vise podizu gore, i sad je ima po cijelom trbuhu, samo se migolji i kvrga izviri. 😅 Preslatko mi je to.
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Meni se još ne vide kvrge, al ako stavim ruku se lijepo osjeti pa je i muž uspio osjetit
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
htjela sam samo reći da su takva odstupanja skroz normalna, i da će biti sve u redu..kcer je rođena tjedan dana poslije termina 2900, a procijenjena je na 3i 500 tako sa stvarno oni ne mogu točno znati, ali to je sve u redu,samo je manja beba...
pregled je 6.6 i jedva čekam..ime smo mislili Luka, ali nije još ništa sto posto..kćer je Antea, a prvi sin je Gabriel..😊
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
Hvala Vam, nadam se da će se pokazati🤣 sva sreća pa je pregled ujutro da ne budem napeta cijeli dan
MalaG čestitam na dečkićuu🤭
Ivana meni je osobno Valeria najljepše od ta 3.
Ja bi za sada dala curici ime Elena, a dečkiću Adrian. Još smo daleko pa se možda i predomislimoo🤗
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Curke pitanje!
Jučer sam bila na utvrđivanju krvne grupe i Rh faktora 0+. Zanima me što znači slijedeće u nalazu:
Indirektni antiglobulinski test - neg
...
U indirektnom antiglobulinskom testu, u plazmi, nisu nađena antieritrocitna protutijela.
...
Antigeni: *C+, *E-, *c+, *e+, *K
...
Hvala unaprijed. :)
14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
...
🤰🏻37
👨🏻34
Ja imam elektricnu medelinu,dvostranu i mene je spasila.
Kako nisam dojila,a nisam htjela ni lijekove za zaustavljanje laktacije ona mi je bila spas za regulaciju mlijeka
Jos u bolnici sam koristilia njihovu izdajalicu kad je mlijeko grunulo 4.dan i fino sam uspjela to sve srediti bez upala,mastisisa i ne znam cega da prirodno stane sva proizvodnja neka 3 tjedna od poroda.
To mi je bas bio neophodan komad opreme nakon poroda,a i sad se nadam i drugi put takvom scenariju
Nas djecak ce biti Bartul.
Sortiraj odgovore
Najstariji