Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    teich95
    01. Lipanj 2023. 10:33

Kiki, Flowerson nama su 1 i 2 papers bile dobre poslje veci brojevi uzas sve smo pelene probali i nisu mi pasale od babylova, babywell, lupilu, lumpi, violeta bjele nista mu nije pasalo i violeta ljubicaste slucajno kupimo i probamo i od tad samo njih nikad nisu pustile.. Sve zavisi od djeteta do djeteta,  ispribavat cete pelena svakakvih ako nebudu neke pasale 🤣🤣 Sad cemo isto pocet s njima za bolnicu i paket dva za kuci pa cemo vidjeti za dalje.. Cjenovno su pampers i violeta isti vrag i isplate se kupit samo na 2+1. Jbga nama je mali pokazivo reakcije na pelene pa se nismo usudili bas zezati s tim,nadamo se da ce mala biti manje zahtjevna 🤣 

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

teich95
    01. Lipanj 2023. 10:35

Saraa12

Mi smo koristili pampers prvih par mjeseci i stvarno su mi okej, pogotovo kad majka donese one velike pakete iz Njemačke🤭
    Za poslije sa svakim djetetom Lupilu iz Lidla, nama odlične, iz dma mi nekako ne odgovaraju, kao da prebrzo napune mokraću, a i Violeta mi nisu nešto, tako da Pampers onaj premium care bijele, a pakiranje je nježno zeleno, i Lupilu iz Lidla su moji favoriti i sada za 3. dijete.
    Bočice su mi odlične twistshake, eto malac si još pije mlijeko iz njih za večeru hahah 😅🤣
    Dude avent, moji su jedino njih htjeli…eto ne znam pitajte ako nekog nešto zanima slobodno da podijelimo iskustva i savjete 😊😊

Da da pampers premium care, svjetlo plavo pakovanje i mi smo bili zadovoljni 1 i 2 poslje vec ne.. 😊

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Flowerson 🌸
    01. Lipanj 2023. 10:39

Pa da, čula sam zapravo za pelene da je to lutrija, doslovno što paše kojoj bebi...nekima babylove super, nekima koma. A treba će kupovat na početku po manja pakiranja različitih proizvođača dok se nađe nešto što će odgovarat. 
    A za bočice evo isto ništa ne kužim, trebala bi mi lekcija o tome. Nevjerojatno mi je ovo što Saraa kaže da su njene bebe htjele samo tu specifičnu bočicu, zašto? 🙈 Imam osjećaj da ću kupit toliko toga krivog jer nemam pojma.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

teich95
    01. Lipanj 2023. 10:45

Flowerson 🌸

Pa da, čula sam zapravo za pelene da je to lutrija, doslovno što paše kojoj bebi…nekima babylove super, nekima koma. A treba će kupovat na početku po manja pakiranja različitih proizvođača dok se nađe nešto što će odgovarat.
    A za bočice evo isto ništa ne kužim, trebala bi mi lekcija o tome. Nevjerojatno mi je ovo što Saraa kaže da su njene bebe htjele samo tu specifičnu bočicu, zašto?🙈 Imam osjećaj da ću kupit toliko toga krivog jer nemam pojma.

S bocicama nismo imali problema od pocetka sam dobila preporuku za avent radi sisaca jer je najslicniji bradavici i super je prihvatio. Poslje godine dana kad vec nije pio AD nego presao na cokolino ujutro i navece uzeli Nuk radi rupe na Avent nije islo jer oni samo dodaju rupicu ne da kao bude veca rupa , mislim da za 0mj ima jednu od 3mj 2 rupice od 6mj 3 rupice ako se dobro sjecam.. A dude ispocetka Nuk poslje samo Avent niti jedne druge nije htjeo 🤣🤣 

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Flowerson 🌸
    01. Lipanj 2023. 10:48

teich95

Flowerson 🌸

Pa da, čula sam zapravo za pelene da je to lutrija, doslovno što paše kojoj bebi…nekima babylove super, nekima koma. A treba će kupovat na početku po manja pakiranja različitih proizvođača dok se nađe nešto što će odgovarat.
    A za bočice evo isto ništa ne kužim, trebala bi mi lekcija o tome. Nevjerojatno mi je ovo što Saraa kaže da su njene bebe htjele samo tu specifičnu bočicu, zašto?🙈 Imam osjećaj da ću kupit toliko toga krivog jer nemam pojma.

S bocicama nismo imali problema od pocetka sam dobila preporuku za avent radi sisaca jer je najslicniji bradavici i super je prihvatio. Poslje godine dana kad vec nije pio AD nego presao na cokolino ujutro i navece uzeli Nuk radi rupe na Avent nije islo jer oni samo dodaju rupicu ne da kao bude veca rupa , mislim da za 0mj ima jednu od 3mj 2 rupice od 6mj 3 rupice ako se dobro sjecam.. A dude ispocetka Nuk poslje samo Avent niti jedne druge nije htjeo 🤣🤣

Hvala ti, pogledam onda za početak avent...slušat ću ovdje vas jer imate više iskustva i znate što pričate 

01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Lana99
    01. Lipanj 2023. 10:51

Flowerson 🌸

Imam osjećaj da ću kupit toliko toga krivog jer nemam pojma.

Tako i ja mislim. Neću ništa ni kupit dok se ne posavjetujem. Dude sam čula da su bibs odlične, jeste koristile? Opet ne bi da bacim 13eura na dvije dude ako ne valjaju. To je baš to lutrija, ovisi štaa kojoj bebi paše🙈

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Saraa12
    01. Lipanj 2023. 10:51

teich95

Flowerson 🌸

da smiješno je to sa njima, moj malac nije htio avent bočicu, ni tomme tippe od nje sam imala zbog izdajalice i onda twisthake i pun pogodak...tako da svakakako je i dijete svako drugačije...😀
    Ali dude, samo Avent, i kćer i sin 😂

2015g 💜
    2020g 💙
    2023g 💙

Lana99
    01. Lipanj 2023. 10:52

Ja sutra pregled ujutro..Možda napokon saznam spol, valjda će beba htjeti surađivati🤣🙏

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Flowerson 🌸
    01. Lipanj 2023. 10:57

Lana99

Ja sutra pregled ujutro..Možda napokon saznam spol, valjda će beba htjeti surađivati🤣🙏

Sretno sutra, nadam se da ćeš saznati spol 

• Padakisa
    01. Lipanj 2023. 11:06

Lana99,moj malac je htio samo bibs dude
    Kupila ih iz fore jer su mi bile lijepe boje,i to odmah vecu velicinu i prihvatio ih iz prve

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.