Vesna2103,ja nisam spavala ko beba jos od prve trudnoce,dakle 5 godina skoro
Stalno se netko vrti,govori,hrce,piski
Umor je trajno stanje,vise ga niti ne primjecujem
Ljeto, more, vrucine nema boljeg. Uvijek sam se voljela "pacati" na suncu, iako se mnogi nebi slozili mozda 😁
Ti si moj čovjek 😁
Vesna, ja uredno spavam po noći u komadu, preko dana sam skroz ok.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Ei. Čitam vaše poruke i svima želim da je sve u redu sa trudnoćom . Meni u zadnja 2tj je baš počo tulum u trbuhu. Trenutno sam 17tj,odnosno 18po uzv. I baš mi je lijepo kaj je takva bebica. Prvi dva nisu uopće bili takvi. Ova beba je baš nekako posebna u vezi toga. I tako sam sretna❤️
Ma da,jos najbolje da mi krenu nesto oko toga prigovarat.
Kako sam rodila na carski mlijeko mi je doslo tek 4.dan
Na porodu sam i nakon poroda primila toliko lijekova(skupa s malcem) jer smo dobili temperaturu tokom poroda i on i ja zbog predugog trajanja poroda bez plodne vode da sam sljedecih mjesec dana valjda proizvodila antibiotik,a ne mlijeko
A i sta bi trebali dok ne dode mlijeko,gladovat?
Ne dajte se zezat cure.
ma ja sam u 1. trudnoći kupila neke super dvije spavacice u c&a, i imala sam ih i za 2. trudnoću, no podjelila sam ih.. sada ne mislim uopće ništa kupovati već obične pidžame svoje koje imam kratka košuljica i kratke hlačice, taman stanem u to dok se makne trbuh...nema potrebe za bespotrebnim troškovima...
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
Mene danas oprala takva depra, nista mi se neda, gledam u biljku koju pod hitno trebam presaditi i ne mogu se natjerat dic s kauca.
Jedem sa zlicom onu fejk nutellu (good good) i evo jedino mi se da vas citati tak da hvala kaj postojite 😍
Idem sad dalje citati ljetne bebe 🤣
A zašto si u depri? Ne smije biti depre. Mozda ti je samo nizak pritisak, a ako te nešto muči, sve se može popraviti.
Ma sve mi je super u zivotu, samo nekad dođe takav dan, pripisat cemo to hormonima 😅
Evo upravo presadila biljku i dns je opet sve super😂🥰🤭
PS svaki dan mi je nizak tlak, nemrem ga dogurat iznad 100/60 ni pod razno. Al tako mi je cijeli zivot, samo prije nisam oshetila simptome niskog tlaka.
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Što se tiče spavaćica ja sam skužila na trudničkom tečaju da treba imati svoju za porod. Pa sad ne znam, u svakom slučaju već sam kupila u sinsay-u, ovu, https://www.sinsay.com/hr/hr/spavacica-mama-3629o-99x
Jeftina, a praktična i za dojenje. Još sam imala i dodatni popust pa sam prošla još jeftinije. Već sam ju oprala i spremila i mislim da će bit sasvim ok za poslužit za te dane
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Gdje ima za kupiti majica ili bar potkosulja za dojenje, s tim gumbima? Ne svida mi se ideja da dizem cijelu spavacicu da bih dojila, a isto bas nisam fan spavacica pa bih radije dolje trudnicku trenirku a gore nesto s gumbima
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Gdje ima za kupiti majica ili bar potkosulja za dojenje, s tim gumbima? Ne svida mi se ideja da dizem cijelu spavacicu da bih dojila, a isto bas nisam fan spavacica pa bih radije dolje trudnicku trenirku a gore nesto s gumbima
hej, ove su mi skroz okej cijenom i kvalitetom, pa si pogledaj... https://hr.factcool.com/zene/zene-odjeca/zenske-pidzame
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
Racunajte na to da vam ako rodite prirodno svako malo netko u viziti zeli pogledati je li dolje sve ok,a ako rodite na carski vam gledaju rez,tako da birajte da vam je i praktican pristup tim mjestima
Sortiraj odgovore
Najstariji