Flowerson super da ide na bolje 😊
Amarenna I mene jos drzi,ali sam primjetila po mm odkako mi je stomak buknuo prije jedno tjedan dana da se malo kao boji. On misli da moze napravit neko sranje jer nosim dosta nisko,hahha musko 🤣 I dalje imamo odnose ali ne toliko cesto,mislim tako mi jei Dr rekla da mozemo ali sad ne pretjerivat 🤣😊
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Kiki ispočetka je dr rekla da se malo suzdrzimo kad sam imala naprijed neku kontrakciji. Sad možda vise ni nije to pod obaveznim ali daba ja bi htjela ali nebi da riskiram. Nadoknaditi ću ja to haahah
La lupa hahahaha 🤣🤣 cujemo se za koji mjesec hahahah
Flowersonsuper da ide na bolje 😊
Amarenna I mene jos drzi,ali sam primjetila po mm odkako mi je stomak buknuo prije jedno tjedan dana da se malo kao boji. On misli da moze napravit neko sranje jer nosim dosta nisko,hahha musko 🤣 I dalje imamo odnose ali ne toliko cesto,mislim tako mi jei Dr rekla da mozemo ali sad ne pretjerivat 🤣😊
Bar to malo 🤭 razumijem njegov strah, malo je muskima nezgodnije sve to skupa..Al nije ni nama lako nikako 🤣🤣
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Jutro.. zenice..di ste kupovale trudničke majice, a da nisu visokog okovratnika? Sve trudnicke na koje sam naišla su skroz gore do vrata zatvorene...imam osjećaj ko da ce me ugusiti..ne treba mi dekoltirana majica,samo da nije skorz gore do vrata 🥴
Pikulica, ja sam kupovala samo ljetne majice preko sinsay webshopa i stvarno su mi ok.
Bome, neki dan sam išla gledat i od 27.tjedna se ulazi u treće tromjesečje, pa to će za čas...jako smo daleko dogurale. Gledam jutros temu zimske bebe i gledam kako su i one daleko dogurale, ništa mi nije bilo jasno, vrijeme je počelo letjeti
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Budem bacila oko.. hvala ti ;) , i ja imam osjecaj da vrijeme leti.. dok su me mucine i povracanje mucile, mislila sam da vrijeme stoji i nikak doc do 13/14 tjedna kad su svi pricali da je onda bolje..i sad kad je to prestalo..barem povracanje...mucnine jos imam povremeno .sad mi se cini da vrijeme leti.. sad kad sam si vidjela na traci da je danas 22 tjedna..😵 rekoo idees...
Ja isto nisam uopće zainteresirana za odnose i imam preveliki strah iako mi je dozvoljeno od strane gin. U svih 17 tjedana ako smo 2 puta. Ne mogu se nikako opustiti🤣🤣
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
A ja citam jucer ljetne bebe, samo sto se nisu porodile, a kad se one izredaju mi smo na reduuuu😯😯😯😊
Da, nevjerojatno..neke cure znam s teme potpomognute, kao da su jučer ostale trudne, nevjerojatno mi je brzo to prošlo.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Hej cure, sto se tice mrezastih gacica, ja sam ih isto nosila kuci neko vrijeme nakon poroda, jer su mi najudobnije bile. U bolnici se kod nas ostajalo 48h, i tad sam Vir, kuci libresse nocne.
Krvarila sam skoro 30 dana, 20 intezivno, pa slabije.
Ali prvu menst sam dobila 10 mjeseci od poroda, na dan sahrane tate. Mislim da je šok bio okidač.
Što se tiče klistira, ja sam bila odbojna, ali deff ga hoću opet, jer ne bih mogla razmišljati dal ću se pokakiti na stolu😅
Moj porod je bio relativno brz i lagan, uz možda 2 h jakih bolova, sve ukupno ni 5h, indukovan. Nisam sjecena, niti pucala. Vidjećemo sad. Ali planiram otići na savjetovanje o epiduralu.
Sesić-sad je na stendbaju muž.
Zbog neke upalice što ja vučem. I jako mi smeta stomak, kako god se namjestili, jer je bebica nisko. Sto u prvoj nije bio slučaj.
💙17.8.2020.👦
👩❤️💋👨 27 i 31 god.
22.1. +
24.2. ❤️ kuca
I hvala svima na divnim komplimentima za trbuh❤️
💙17.8.2020.👦
👩❤️💋👨 27 i 31 god.
22.1. +
24.2. ❤️ kuca
Sortiraj odgovore
Najstariji