Cure koje ste se prijavile na online tečaj za trudnice u DZ Zagreb, da li su vam odgovorili na mail? Ja sam poslala na sva 3 maila u ponedjeljak i još uvijek mi nisu odg.
Ja sam poslala u DZC sad za 6. mjesec i isto nema odgovora... Prije sam se isto probala javiti za taj datum pa sam dobila mail s ponudom za kraj 5.mj što mi nije pasalo..
Kako je online, nadam se da ne može se popuniti, možda im treba samo vremena da odgovore ako je gužva..
11/2023. curica
Cure, pliz napišite iskustvo tog OGTT-a kad bude, zanima me kaj mogu očekivat, nekako mi je to baš bljuv, pa odgađam
11/2023. curica
iskreno 2 puta sam ga radila, i sad još malo 3.
prvi puta mi je bilo jako loše, a drugi malo bolje, popije se ta glukoza i onda se nakon 1, pa nakon 2 sata vadi krv, i naravno prije glukoze se vadi.
U čekaonici se sjedi 2 sata, smije se piti voda.
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
Jutro cure..
Jelušićka to se meni bilo u dva navrata dogodilo isto, bolilo za poludit, nekako se beba namjestila na živaca, prošlo nakon 2 - 3 dana oba puta.
MomM.94 bravo za pregled, bebica super napreduje 😍 sretno na OGTT 🤞
Iskreno se nadam da je i meni sjela inače ovo je za kolica nepokretna ostat. Boze sacuvaj
iskreno 2 puta sam ga radila, i sad još malo 3.
prvi puta mi je bilo jako loše, a drugi malo bolje, popije se ta glukoza i onda se nakon 1, pa nakon 2 sata vadi krv, i naravno prije glukoze se vadi.
U čekaonici se sjedi 2 sata, smije se piti voda.
tnx Sara:)
da zanimljivo kak drugačije se reagira čak sta osoba... uf uf:/ baš mi se neda to:/
11/2023. curica
Cure, pliz napišite iskustvo tog OGTT-a kad bude, zanima me kaj mogu očekivat, nekako mi je to baš bljuv, pa odgađam
Ja sam u prvoj trudnoci povratila nakon sat vremena. Sad je puno bolje jer mi je stavila malo limunske kiseline pa nije bilo tak strasno.
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
ma i meni je taj ogtt grozan, ali preživi se sve..trta me je jedino ovaj put rezultata jer mi je na početku šećer bio 5.1 što je rekao da je jako granično, pa sada ne želim ni znati rezultate🙈😂
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
Što se tiče pratnje na porodu, jel itko razmišljao ili čak vodio mamu?
Ovaj moj kad bi išao njega bi morali oživljavati jer je užasan na krv i općenito bolnice, a ja opet ne bi sama htjela ići. Mama mi je uvijek bila najveći oslonac i baš bi voljela🥰
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Što se tiče pratnje na porodu, jel itko razmišljao ili čak vodio mamu?
Ovaj moj kad bi išao njega bi morali oživljavati jer je užasan na krv i općenito bolnice, a ja opet ne bi sama htjela ići. Mama mi je uvijek bila najveći oslonac i baš bi voljela🥰
Da meni je to isto to palo na pamet... Znam cure koje su mamu vodile.. Šteta da nigdje ne mogu 2 osobe
Jer za podršku mi je bolja mama, ali bi htjela da on to doživi radi njega, a i on želi...
11/2023. curica
MomM.94, drago mi je da je pregled prošao dobro i da ti je bilo lijepo
Lana99, moj muž se isto boji svega više nego ja, al svejedno želim da bude tamo sa mnom, i on to želi..mislim da će bit spreman. Nisam razmisljala da mi mama bude tamo, al to je sve stvar osobnog izbora, tj. kako se ti najbolje osjećaš.
Jelusicka, nadam se da ćeš uskoro bit bolje... :/
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji