Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    La_Lupa
    24. Svibanj 2023. 19:14

Lola to se i meni dogadja, jucer se uopce nije javljao, a danas luuduje od jutra 🤭🤭
    Teich jesu to one mrezaste gacice Frida sto sad stalno vidim posvuda da reklamiraju ili? Pisem si na popis ovako lagano kad vi spomene nesto 🙈🙈 thanks
    Jelušićka druzice moja, kod mene vise nema onih nasih snova 😂😂 just to let you know 😂😂😂😂

BabyBoy 💙

teich95
    24. Svibanj 2023. 19:32

La_Lupa

Lolato se i meni dogadja, jucer se uopce nije javljao, a danas luuduje od jutra 🤭🤭
    Teich jesu to one mrezaste gacice Frida sto sad stalno vidim posvuda da reklamiraju ili? Pisem si na popis ovako lagano kad vi spomene nesto 🙈🙈 thanks
    Jelušićka druzice moja, kod mene vise nema onih nasih snova 😂😂 just to let you know 😂😂😂😂

Ja sam uzelu u dmu to to mama mrezaste i stvarno su super,sad cu isto njih.I ja sam chicco uloske nosila, sad ovaj put neznam dal cu chicco ili vir nemam povma ovi chicco ulosci su bile doslovno od pupka do leđa 🤣

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Flowerson 🌸
    24. Svibanj 2023. 19:45

Teich, meni se grčilo na nekih desetak sekundi, baš me prepalo, a malena mi je danas aktivnija nego inače.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

teich95
    24. Svibanj 2023. 20:22

Kiki drzat ce nebrini jer ti ostane stomaka meni se povukao tek nakon mozda 2tj ako ne i vise. A poslje poroda mi je bilo samo da me nista nesteze i nesmeta,cak sam i kuci jos 10ak dana sigurno nosila te mrezaste, neznam meni su bile najudobnje 🫣😅 e da kod mene je bilo zanimljivo samo u bolnici sam nosila te chicco uloske za poslje poroda a kad sam kuci dosla nosila normalne  Always uloske  samo nocne nekih 10 dana poslje obicne.. ukupno sam 30ak dana krvarila poslje mozda 10ak dana smeckarila i dobila menstruaciju tocno 40dana od poroda. To smeđkarenje mi se samo pretvorilo u mengu koja je trajala 5 dana i poslje svakih 25-26dana je bila redovna  😁

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Lily123
    24. Svibanj 2023. 20:27

Hvala žene na čestitkama 
    Inače, baš sam htjela pitat kakvo je vaše mišljenje o epiduralnoj? Ja stvarno ne znam puno o tome, jako sam podijeljenja oko toga i mijenjam stav svako malo. Prvo sam rekla obavezno epiduralna, jel to uopće pitanje, sad imam sumnje i strahove jer ne znam kakav je osjećaj, hoću li uopće moći tiskat, hoću li se ukakat, hoću li svašta nešto. Plus što postoji mogućnost nuspojava (rijetkih, doduše, ali nisu bezveze haha) i samo to davanje injekcije u leđa…  Nekad si mislim da sam hrabra i da mi ne treba to, ali nekako imam osjećaj da ću se usrat od boli pa reći da me udrogiraju samo da mi bude lakše 

Flowerson 🌸
    24. Svibanj 2023. 20:33

Lily, mislim da je epiduralna super stvar, ali osobno ću probat bez nje...ako bude kompliciran i dug porod, onda neću sigurno trpit bol, al ako bude gotovo sve kroz 4 do 5 sati ću potrpit bez ičega.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Jelušićkaa
    24. Svibanj 2023. 20:35

La_Lupa

Lolato se i meni dogadja, jucer se uopce nije javljao, a danas luuduje od jutra 🤭🤭

Ma nemam ih kad ni nespavam cestito 🤣🤣 samo sto se namjestim ajd na wc i tako ukrug kroz sve ove noći. Ali da zna mi se i sad desiti snovi nisam ih izgubila drugarice 😂😂 jaooo kad dođe kraj8 mj i početak 9 ima da se bubnem znaci no mercy 🤣🤣🤣 neću bit u strahu kao do sada

Artemida1990
    24. Svibanj 2023. 20:35

Lily moj stav je napravi pregled anesteziologa...ako ne budes htjela neces uzet, a ako te uhvati da pod hitno zelis imas i tu opciju. Ne znam kako kod vas, ali kod nas nema epiduralne bez prethodno obavljenog pregleda anesteziologa. 

32🙋‍♀️🙋‍♂️
    26.2. ➕️ 30.4 🩷

teich95
    24. Svibanj 2023. 20:52

Epiduralnu  i klistir nisam ni uspila primit.. Doktor i doktorica koji su me primili i porodili  su mi ponudili kad sam dosla epiduralnu,ali kad su me spojili na ctg i obavili pregled rekli su samo nema vremena odma rađaona bila sam otvorena 7 prstiju a ako sam dobro skuzila do max 6 prstiju oce dat poslje da ne ( nek me ispravi ko ako grijesim) ali mislim da sam tako razumila. A dva dana pred porod sam dobila nagon za ciscenjem i stalno bila u wcu 😁 I posto su mi sestre,kuma i prijateljice savjetovale da neidem na prvi trud u bolnicu da ce me samo muciti, ja sam oko 2 ujutro pocela osjetit trudove i  prodisavala ih kuci, oko 9h ujutro su bili na 7min i tad smo krenuli za bolnicu 12:21 rodila.. 7 i pol-8h sati od prvog truda do mog bebana ehhehe

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

La_Lupa
    24. Svibanj 2023. 20:53

Kiki evo link, tu sam nasla i poslala na ovaj dom zdravlja ciji datumi mi pasu 😂😂 
    https://www.zagreb.hr/trudnicki-tecajevi/453

BabyBoy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.