Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    amarenna
    24. Svibanj 2023. 16:10

Ja sam nosila svaki put kofer na kotačiće i ostali su tako, a i jednostavnije je vuc ga za sobom, a i sve stane lijepo unutra 😊

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• Djajip
    24. Svibanj 2023. 16:19

Hvala cure.
    Ja sam prvi put torbu, ovaj put cu kofer vjerovatno. Lakse mi :D

💙17.8.2020.👦
    👩‍❤️‍💋‍👨 27 i 31 god.
    22.1. +
    24.2. ❤️ kuca

amarenna
    24. Svibanj 2023. 16:55

Ja sam u radaoni smjela imat samo mobitel I bocu vode, i dokumente naravno u toj torbi za radaonu ( ja sam imala ruksak )

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

La_Lupa
    24. Svibanj 2023. 17:32

Djajip bas si lipa trudnica 🥰 
    E kad smo vec na toj temi, a trebaju li nase pratnje - npr muz ako ce samnom na porod, proci neki tecaj ili nesto slicno da bi mogao prisustvovati porodu? 🙈 Ja stalno razmisljam da bih na neku radionicu / edukaciju ali nemam pojma di ni sto… danas ima bas puno doula i ne znam sto odabrati a da je OK (ako netko ide ili ima preporuku, pisite) 😍

BabyBoy 💙

Flowerson 🌸
    24. Svibanj 2023. 17:53

Mislim da sam upravo mozda osjetila bh kontrakciju. Baš me zagcrilo i presjeklo kao kad sam imala pobacaj 😳 trajalo je jako kratko srećom...valjda je sve ok, jel netko isto osjetio?

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Mimica91
    24. Svibanj 2023. 18:04

La_Lupa

Djajipbas si lipa trudnica 🥰
    E kad smo vec na toj temi, a trebaju li nase pratnje - npr muz ako ce samnom na porod, proci neki tecaj ili nesto slicno da bi mogao prisustvovati porodu? 🙈 Ja stalno razmisljam da bih na neku radionicu / edukaciju ali nemam pojma di ni sto… danas ima bas puno doula i ne znam sto odabrati a da je OK (ako netko ide ili ima preporuku, pisite) 😍

Ja sam upravo prije pola sata završila prvi dan tečaja za trudnice grada Zagreba. Besplatno online. Tečaj je držala patronažna sestra i bilo je odlično. Sutra je nastavak. Prošli smo sva ta pitanja oko toga što treba donijeti u bolnicu, rađaonu itd. Rekla je da je prije korone trudnički tečaj bio obavezan za svu pratnju ali da sad više ne inzistiraju na tome i vjerojatno neće tražiti. Ali ipak ćemo dobiti potvrde. 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

• Lola1212
    24. Svibanj 2023. 18:25

Jel se vama desi da je jedan dan beba preaktivna u trbuhu, stalno udara, a drugi dan skroz mirna, tek tu i tamo pokoji udarac 🧐

It’s a girl 💞

Jelušićkaa
    24. Svibanj 2023. 18:45

Lola1212

Jel se vama desi da je jedan dan beba preaktivna u trbuhu, stalno udara, a drugi dan skroz mirna, tek tu i tamo pokoji udarac 🧐

Da stalno mi je Tako. 

teich95
    24. Svibanj 2023. 19:06

amarenna

Ja sam u radaoni smjela imat samo mobitel I bocu vode, i dokumente naravno u toj torbi za radaonu ( ja sam imala ruksak )

Ovako je isto i kod mene samo su mi rekli da si pripremim iz kofera spavacicu ulozak i mrezaste za poslije poroda. Isto sam nosila ruksak i manji kofer sa ostalim stvarima. 😊
    Flowerson tako je isto i meni (zgrci mi se skroz stomak i boli) samo sto mi netraje bh duze od 30ak sekundi.

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

La_Lupa
    24. Svibanj 2023. 19:11

Mimica91

La_Lupa

Djajipbas si lipa trudnica 🥰

Ja sam upravo prije pola sata završila prvi dan tečaja za trudnice grada Zagreba. Besplatno online. Tečaj je držala patronažna sestra i bilo je odlično. Sutra je nastavak. Prošli smo sva ta pitanja oko toga što treba donijeti u bolnicu, rađaonu itd. Rekla je da je prije korone trudnički tečaj bio obavezan za svu pratnju ali da sad više ne inzistiraju na tome i vjerojatno neće tražiti. Ali ipak ćemo dobiti potvrde.

Wow, hvala ti za info! 
    Upravo sam i ja poslala mail za prijavu na termin u lipnju, vidim da su to zadnji termini. Hvala ti puno! ♥️

BabyBoy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.