Lolato se i meni dogadja, jucer se uopce nije javljao, a danas luuduje od jutra 🤭🤭
Teich jesu to one mrezaste gacice Frida sto sad stalno vidim posvuda da reklamiraju ili? Pisem si na popis ovako lagano kad vi spomene nesto 🙈🙈 thanks
Jelušićka druzice moja, kod mene vise nema onih nasih snova 😂😂 just to let you know 😂😂😂😂
Ma nemam ih kad ni nespavam cestito 🤣🤣 samo sto se namjestim ajd na wc i tako ukrug kroz sve ove noći. Ali da zna mi se i sad desiti snovi nisam ih izgubila drugarice 😂😂 jaooo kad dođe kraj8 mj i početak 9 ima da se bubnem znaci no mercy 🤣🤣🤣 neću bit u strahu kao do sada
Hahahahhahahaha jesi me nasmijala 😂😂😂😂 ovo je sveeeeeee!! Pamtimo pa cemo te pitati 🤪🤪🤪🤪 kazu da je to poticajno u tim tjednima tako da trebat cemo nadoknaditi sve ovo sto smo samo sanjale ali sa svojim muzevima a neeeeeee hahahahahaa 🤭🤭🤭🤭🤭
BabyBoy 💙
Epiduralnu i klistir nisam ni uspila primit.. Doktor i doktorica koji su me primili i porodili su mi ponudili kad sam dosla epiduralnu,ali kad su me spojili na ctg i obavili pregled rekli su samo nema vremena odma rađaona bila sam otvorena 7 prstiju a ako sam dobro skuzila do max 6 prstiju oce dat poslje da ne ( nek me ispravi ko ako grijesim) ali mislim da sam tako razumila. A dva dana pred porod sam dobila nagon za ciscenjem i stalno bila u wcu 😁 I posto su mi sestre,kuma i prijateljice savjetovale da neidem na prvi trud u bolnicu da ce me samo muciti, ja sam oko 2 ujutro pocela osjetit trudove i prodisavala ih kuci, oko 9h ujutro su bili na 7min i tad smo krenuli za bolnicu 12:21 rodila.. 7 i pol-8h sati od prvog truda do mog bebana ehhehe
Hvala ti na iskustvu, ja isto ne bih odmah trčala u bolnicu, al bit će teže uvjerit mog muža 😅 za epiduralnu si u pravu, ako je žena previše otvorena i ako će brzo porod, onda nema nista od toga...frendica je rađala 2 dana, trpila je i kad nije mogla više zatražila epiduralnu.. kaže da je onda još sat vremena čekala doktora pa da treba zatražiti prije, a ne kad se više ne može trpit jer nije da odmah netko dođe...
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Tako je epiduralna se daje u određeno vrijeme, poslije 5 prstiju otvorenosti više se ne daje. Ja sam s curkom dobila trudove početne u 16h u 21 krenula u bolnicu, bila otvorena 2 prsta, dobila klistir i rodila u 4 ujutro. Drugi put s dečkićem se isto nisam dala u bolnicu oko 15 su krenuli trudovi Al dosta jači nego u prvoj trudnoći, svejedno nisam htjela krenuti, u 18 sam na nagovor muža ipak otišla, iako sam mislila da će me vratit doma, bila otvorena 6 prstiju , nisu mi stigli dati klistir u 19:55 rodila. Drugi porod mi je bio puno brži ali bolniji, to je moje iskustvo samo. Oba poroda prirodno bez epiduralne, na prvom porodu su me rezali i sivali, na drugom ništa
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Iskreno ja se bas bojim tog klistira 🙄😳 to u zapadnim zemljama uopce nije slucaj, djeluje mi bas ponizavajuce za jednu zenu s trudovima 😫😫
BabyBoy 💙
Iskreno ja se bas bojim tog klistira 🙄😳 to u zapadnim zemljama uopce nije slucaj, djeluje mi bas ponizavajuce za jednu zenu s trudovima 😫😫
I mene baš bilo strah toga, na kraju je samo malo nelagodno dok ulazi ta voda 🙈
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Jelusicka jel nesmite imat sexy time 😉 ili ti ne zelis? Jedna moja frendica prvo nije smila radi hematoma i onda je dobila zeleno svijetlo, al se cila 'skupila' u međuvremenu hahaha i onda su probali pa ju je malo bolilo i odma je sve otkazala i neda sada nista dok ne rodi 🤣🤣🤣
Ja uopce nemam neku zelju kako kazu da trudnice znaju imat 🤷 ja to vise onako radi muza obavim hahaha
Mene još uvijek drži "luda" želja 🤣🤣😛
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Ja nemam nikakvu zelju za seksom, a otkad se mala pocela ritati, i muz ima zadrsku jer ga je neki dan usred seksa dobro opalila😂
It’s a girl 💞
Ja nemam nikakvu zelju za seksom, a otkad se mala pocela ritati, i muz ima zadrsku jer ga je neki dan usred seksa dobro opalila😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kiki još malo i brojimo dvoznamenkasto 😍
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Ja bih želju za seksom itekako imala da me nije ulovila gljivična infekcija.. ovako mi se gadi, a nije mi bilo ni ugodno od peckanja, mislim da bi pokusaj seksa samo sve unistio kako kikinoj prijateljici...btw, konačno je bolje, ne izlaze više komadi iz mene 🤮 nadam se da će tako i ostati, ostajem na lactogyn kapsulama do kraja
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Ja bih želju za seksom itekako imala da me nije ulovila gljivična infekcija.. ovako mi se gadi, a nije mi bilo ni ugodno od peckanja, mislim da bi pokusaj seksa samo sve unistio kako kikinoj prijateljici…btw, konačno je bolje, ne izlaze više komadi iz mene 🤮 nadam se da će tako i ostati, ostajem na lactogyn kapsulama do kraja
Nadam se da će uskoro proći i da se više neće pojaviti 🤞 ja inače koristim lactogyn sapun za intimno pranje i otada nisam imala problema
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji