Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lana99
    23. Svibanj 2023. 21:12

La_Lupa

Teich preslatkooo za tvoji djevojcicu! 🥰🥰 gdje si nasla dugi rukav?
    Lanauh, bas mi je zao da te muci tako zeludac, mene je isto zadnja 3 dana ali sam to pripisala kao da sam vjerojatno nesto krivo pojela na svadbi… ali opcenito mi coca cola npr bas pomogne kad me boli zeludac a i opcenito u trudnoci mi nekad dodje da ju popijem (gazirano i hladno) i bas mi pase 🙈

Pa i meni paše u tom trenutku ali kasnije očaj. Nadam se da me neće i noćas 😌

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

teich95
    23. Svibanj 2023. 21:43

La_Lupa

Lanauh, bas mi je zao da te muci tako zeludac, mene je isto zadnja 3 dana ali sam to pripisala kao da sam vjerojatno nesto krivo pojela na svadbi… ali opcenito mi coca cola npr bas pomogne kad me boli zeludac a i opcenito u trudnoci mi nekad dodje da ju popijem (gazirano i hladno) i bas mi pase 🙈

Ej u kiku sam nasla ova 2 u paketu ali samo 68br al sam svejedno uzela, a u sinseyu su su imali i ova 3 u paketu 56br a i drugih brojeva.. Kakav nam je 5mj bolje da imam nesto i dogoga za svaki slucaj ipak je termin 11.9 a sa bodicima sam slaba. Samo sto je sad vec sve ljetna roba,pa cemo vjerovatno tamo u 8mj jos dokupit dugoga ili online naruciti. Moram naci neki sladak kompletic za izac iz bolnice 🥰 A dobila sam dosta ljetnoga u 50-56br pa mi to netreba ako slucajno bude vruce,ili se ranije porodim 😁

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

La_Lupa
    23. Svibanj 2023. 21:53

teich95

La_Lupa

Ej u kiku sam nasla ova 2 u paketu ali samo 68br al sam svejedno uzela, a u sinseyu su su imali i ova 3 u paketu 56br a i drugih brojeva.. Kakav nam je 5mj bolje da imam nesto i dogoga za svaki slucaj ipak je termin 11.9 a sa bodicima sam slaba. Samo sto je sad vec sve ljetna roba,pa cemo vjerovatno tamo u 8mj jos dokupit dugoga ili online naruciti. Moram naci neki sladak kompletic za izac iz bolnice 🥰 A dobila sam dosta ljetnoga u 50-56br pa mi to netreba ako slucajno bude vruce,ili se ranije porodim 😁

Mi smo par dana razlike s terminom 🥰 
    Ja planiram uzeti sve dugi rukav, hvaala puno za info za Kik - bas je slatko sve sto si uzela 😍😍 
    E vi iskusne mame, kako to bude kad rodis, oni u bolnici prvo obuku bebu u nesto svoje ili? 🙈 
    I ja moram neki kompletic lipi za izlazak iz bolnice, samo trazim na kopcanje dok se ne uhodamo sa oblacenjem preko glave 🙈

BabyBoy 💙

teich95
    23. Svibanj 2023. 22:02

La_lupa kod mene u bolnici u Vinkovcima dobijes njihovu robicu ispocetka ako nisi nikad bebu presvlacila pokazu par puta i onda te puste samu, jedino moramo ponjeti za izlazak svoje. Sad neznam dali je to tako u svim bolnicama,ima nas iz svih djelova pa ce cure javiti kako je gdje 😊

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Pipi11
    23. Svibanj 2023. 22:08

Jagoda01

Pipi pravi med i tvoja bebica🥰a cerviks 38mm u 20tt nije idealne duzine, ali nije ni kratak, nek ti nastavi mjerit na svakom pregledu

Hvala ti Jagoda. Znam da si ti bila sad na operaciji pa si upućena. Kako se osjećaš.?
    Teich preslatka je robica🥰

Ajme ni ja ne znam kako to ide s robicom kad rodiš niti ne znam kakve bodije da kupim, vidim većina vas preporuča duge rukave. Morala bi lagano krenuti o tome razmišljati ☺️

MalaG
    23. Svibanj 2023. 23:07

Super za dobre preglede danas! Bebice lijepo rastu i napreduju i baš mi je drago to čuti 🤗🤗🤭
    Flowerson drago mi je da si se napokon opustila! Zaslužila si uživati u trudnoći!🤭🤗🥰

Vezano za bodije dugih rukava - kod nas jedino u H&Mu ima dugih rukava i da je kopčanje na stranu, a ne preko glavice. Tako da ćemo mi tih naručiti, ali sam dok doznamo spol da znamo boju.🤭 Sanjala sam prošlu noć da nosim curku, a prije toga 3 puta da je dečko. Veselimo se doznati koje je predviđanje točno.😅 
    Također, prijavljujem da sam včrs osjetila bebine udarce. Obzirom da su bila dva, jedan za drugim - ne znam što bi drugo moglo biti.😍🥲

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Jelušićkaa
    24. Svibanj 2023. 07:29

Lana99

Teichpreslatkoo!
    Ja otkrila od čega mi je onako želudac reagirao sinoć… kokta - za nepovjerovati koliko bol od čaše kokte.
    Nisam baš dugo pila i eto mi. Sad sam opet popila i osjetim odma želudac i zaključim da je to. Nema šta drugo.

To je se meni počelo desavati ta straasna bol u zeludcu sve u eda udara. Meni sinoć od kolaca koji sam 1000 puta do sad jela ali danas nije sjeo šta li. Moram otic povratit na silu jedi o rješenje....

MalaG
    24. Svibanj 2023. 08:32

Jagoda drago mi je da nije bilo krvarenja. 🤗🤗 Želim ti čim brži oporavak! Odmaraj i pazi se!🤗🥰

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Pipi11
    24. Svibanj 2023. 08:36

Jagoda, bitno da ste ti i bebica dobro i sad lijepo samo odmaraj 🥰
    MalaG kad ti je pregled, sad već i mene zanima spol tvoje bebe 🤗🤭

MomM.94
    24. Svibanj 2023. 09:21

Koja slatkoca na forumu od bebica, pa premedene su. 🥰
    Mi imamo sutra uzv, i bas se veselim vidjet bebicu i saznat kolko je vec teska. 
    I ja trazim kompletic za izlazak iz rodilista. U Vinogradskoj ih oblace isto u odjecu od bolnice, a kad se ide doma tata ponese odjecu za mamu i bebu. 
    Samo ne znam dal da uzmem 50 ili 56 za izlazak. 

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.