Flowerson i ja sam u utorak na anomaly scan. Isti dan imamo 🤗
Cure kad čitam o duljini cerviksa, većina vas vas točno zna koliko je a meni ništa nije spomenula niti jednom. Svaki puta me vaginalno pregleda ali ni a ni b o cerviksu a kamoli da znam koliki je. Valjda je onda sve ok. Nadam se!
Što se tiče badića, ja sam isto sad u potrazi jer idem na more sljedeći tjedan (prestajem raditi🤗 ti koristim godišnji prvo a onda otvaram čuvanje ) i kako su mi cice narasle treba mi novi ali mislila sam uzet sa običnim gaćama. Bit će ispod trbuha ko i sad normalne gaće.
Superiška, ja sam u podne i pol naručena
Za duljinu cerviksa ako ti nitko ništa ne spominje, vjerojatno je ok…mislim da će nam mjerit to anomaly scanu.
Badić ne mislim kupovat novi, sise mi jesu veće, al uzela sam gornji dio koji mi je prije udoban u smislu da me nije stiskao, nit mi je bi ona knap, mislim da će mi sad bit taman…a donji dio ko donji dio, ne bi trebao smetat trbuh.
Pa valjda je onda ok, da. Do sad nisam imala niti jedan ultrazvuk samo kroz trbuh. Svaki puta me je i vaginalno pregledala.
Ma ako ne trebaš kupovati badić još bolje, kad već ćemo toliko drugih stvari trebati. Ja definitivno moram u shopping ovih dana...po sve 🙊
Mami_m jesil tuu??
Pisi jesil ti mogla pisat poslije serklaze, i sta da radim, umiremmm
Oni mi govore nije to od serklaze, a od cega li je, oj ovo su muke
Draga Jagoda možda zbog katetera , pitaj svakako u viziti 🩷
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
eto i nas, u roku od 3 tjedna trbuh je tu 🤭🤭
https://ibb.co/FKp19yz
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
Cuvajte fige jer mi imamo male poteškoće. Ništa strašno ali me čudno boluckao stomak pa sam otišla prije redovne kontrole da se ne pravim puno pametna. Sve OK, bebe sad već liče na prave bebe, cerviks OK, ali mi je iz predostrožnosti dat Roidakal (to vam je magnezij, B6 i još nešto) ali i onaj fiiiiiini Utragestan 3x2 oralno iako idem sedmicno na injekciju Depo Progesterona. Valjda će prestat stomak zatezati, a mozda će se ispostaviti da je to normalno al eto, bolje spriječiti nesreću ako je to moguće. Sad mi je malo lakše, a kontrola je za 8 dana svakako kod mog redovnog doktora. Malo sam se smirila, iako sam preumorna i prvi put se zamalo nisam rasplakala u ordinaciji zbog ne znam ni ja čega. Rekla sam doktoru da imam osjećaj da sam trudna 50 sedmica, tako to sa IVF bude. Nadam se da ste vi ostale sve OK. ☀️ Kad stignem postavim i ja slike trbuha. Iako su bebe naprednije za gestacijsku, nije mi trbuh bas ono veliki koliko bih ja voljela :D Pozdrav za sve
Jagoda saljem ti brdo podrške , sve je to valjda dio ovog svega, neke malo manje imaju belaja a nekima je malo stresnije al na kraju sve bude superiška samo treba psihički biti jaka!
A jel iko toliko lud kao ja da na sličici/sonogramu djeteta prepona svoj profil? Hahah, Nije šala, čak je i suprug potvrdio (a on je jedan ozbiljan i normalan čovjek :) , ova jedna bez obzira sto je minijatura ima karakteristični moj profil i mi smo se bas smijali :D Ova druga ne. Ma znam da je to preludo za reći ali eto tako se nekako potrefilo. Još je to dječak a ja obožavam mušku djecu ❤️
Hvala amarena i lena💝
Ja sam ma poslijetku pocela plakat i molit da mi zovu doktora da mi ranije izvadi gazu, i konacno se onda smilovase. Doktori dosli u zadnji tren ja se pocela gusit… izvadise tu kako bih je nazvala, al reko cekajte da vidimo hocul uspjet na wc, cekali me ispred, hvala im…uspjela sam, a od oko 9 do 15.45 otprilike nisam pisala, pa zamislite tu muku
.
Nadam se da cu konacno i ja odahnut i pocet s vama raspravljat o kolicima, odjeci itd, dace Bog💖
Drago mi je da je sve dobro proslo.. ja sam imala kateter prije 3 i pol god i nije mi se to desilo normalno krenula u wc nakon 2h,mozda ti je bilo od te gaze 😮💨 u svakom slucaju drago mi je da je sve zavrsilo kako treba i da ces napokon malo odahnut 💞💞
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Flowerson i ja sam mislila da cemo moci normalan badic, pa mi rekla jedna poznanica da je njoj bilo puno bolje u gacama s povisenim strukom, da je ove normalne imala osjecaj da bu ih izgubila 😅 narucila je na aboutyou.
Ja vec sad imam velik trbuh, a bit cu na moru do 33.tjedna tak da.. mislim da cu si uzet, barem gace.
Netko je napisao da ima u Reservedu, jel to u ducanu ili online samo?
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Ja isto već neko vrijeme tražim donji dio badića, a da nije preskup. Jer ne vidim kako bi mogla nosit ovaj postojeći kad budem u 32om tjednu jer tad planiramo na more, ne bi se nikako osjećala udobno u tome. Ako tko uspije naći neka javi
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Sto se tice kupaceg ja sam u prosloj T kupila normalan donji dio bila sam trudna 7 i pol mjeseci samo da se sastrane moze regulirati onim kao trakicama da malo stegnem ili popustim gacice da budu obavezno ispod stomaka,jer mi je sve smetalo na stomaku 😮💨😅
https://ibb.co/mcsgfSY na ovakav tip donjih djelova mislim,vjerovatno se nisam dobro izrazila 🤣🤣
E da New Yorker ima te vrste gacica
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji